Оголошення про продаж Кіа Піканто в Сумах

З VIN-кодом
02.05.2024
6 021 $
239 756 грн
Газ/бензин 1.1 л.
Автомат
137 тис. км
Суми
...газ. Двигун працює рiвно, масло не їсть, не димить. Коробка відмінна, перемикає плавно, не штовхається. Ходова обслугована. Автомобіль повністю справний і обслужений. Авто куплялось для дружини. З моменту покупки було зроблене ТО, хімчистка салону, заміна масла, фільтрів, ремінь вентилятора, повністю замінена пічка, зроблено ТО кондиціонера, замінено ремінь ГРМ, було встановлено нову гуму. Зимова гума від’їздила один сезон по місту віддаємо в придачу. Єдине що не було зроблено потрібно трошки підфарбувати для зовнішнього вигляду. Не встигли, тому що почалась війна. Авто зараз продаємо за непотрібністю. Реально жива машинка.
З VIN-кодом
04.03.2024
14 500 $
577 680 грн
Бензин 1.25 л.
Автомат
17 тис. км
Суми
...все відображено у сервісній. Обклеяна захисною бронеплівкою.Дуже економна. Максимальна Комплектація GT Line: - зовнішній GL line - бампери, пороги, фари, протитуманки - двоколірне оздоблення сидінь - підігрів керма - підігрів сидінь - вентиляція сидінь - парктронік електроскладання дзеркал - безключовий доступ - старт-стоп - сигналізація - лед світло та багато іншого… Крутий вигляд авто, крута комплектація. Комплект літніх колес у подарунок. Зимові резина майже нова.На сайті світиться обтяження. Це помилка. Банк не зняв після погашення кредиту, бо були закриті реєстри. Питання вже закрите. Всі документи в порядку.Посередники, будь ласка не дзвоніть.Будь ласка не залишайте повідомлень. Телефонуйте.
З VIN-кодом
14.04.2024
6 200 $
246 884 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 0 л.
Автомат
137 тис. км
Суми
...не дымит. Коробка отличная, переключает плавно, не толкается. Ходовая обслуживаемая. Автомобиль полностью исправен и обслужен. Автомобиль покупался для жены. С момента покупки было сделано ТО, химчистка салона, замена масла, фильтров, ремень вентилятора, полностью заменена печка, сделан ТО кондиционера, заменен ремень ГРМ, была установлена ??новая резина. Зимняя резина отъездила один сезон по городу отдаем в придачу. Единственное, что не было сделано, нужно немножко подкрасить для внешнего вида. Не успели, потому что началась война. Авто сейчас продаем за ненадобностью. Реально живая машинка.

Кіа Піканто в Україні

Дивіться також: