Оголошення про продаж Кіа Соренто в Славянске

З VIN-кодом
29.04.2024
8 300 $
337 810 грн
Дизель 2.5 л.
Ручна / Механіка
290 тис. км
Слов'янськ
Продам Киа Соренто. Надёжный проходимый. Вложений не требует. Все что нужно было заменили. Звоните новый хозяин будет доволен!!!
25.04.2024
4 100 $
166 870 грн
Дизель 0.25 л.
Ручна / Механіка
203 тис. км
Слов'янськ
...двигуна, механічною коробкою передач та самою надійною роздаткою. Технічно авто у стані нового, повністю все працює, кожна кнопочка. Обслуговане повністю до дрібниць. Взагалі без вкладень. ПРАЦЮЄ навіть КОНДІЦІОНЕР. Косметично пофарбовано у чорний мат, як на фото, має стійкість к подряпинам. РАМА В ІДЕАЛЬНОМУ СТАНІ!!! Двигун 2,5 турбо дизель, в гарному стані. Не димить, не каптить, масло не бере, їде дуже бадьоро, запускається з пів тику. Повністью нова турбіна. Поміняні усі масла і фільтра. Коробка механічна, без зауважень. Передачі вмикаються дуже мʼяко, не хрустить, не вибивають, куліса ідеальна. Нове щеплення. Роздатка сама надійна і водночас економічна для соренто. Має три режими, задній привод, повний привід с жорстким блокування, а також знижений ряд передач. За рахунок чого має чудову проходимість на бездоріжжі. Усі режими працюють справно, без хрустів. Ходова частина ідеальна, їде як нове авто. Поміняні усі чотири стойки, пружини, шарові, сайлентблоки. Абсолютно нічого робити не треба. Усі запчастини ставились нові. Кожаний салон з гарною комплектацією: 4 склопідіймача, регулювання дзеркал, кондиціонер заправлений (холодить відмінно), музика Pioneer грає гучно та приємно та інше. Ручник тримає. Встановлений фаркоп. Гарне світло. Титанові диски на новій гумі. Витрата палива 7-8літрів. До якості палива, не вибагливий. Встановлена сигналізація, центральний замок працює з пульта. Хто шукає обслуговане авто, без вкладень. Звертайтесь за номером, або в приватні повідомлення. Авто в наявності без завдатків та передплат. Можливий адекватний торг, або обмін.
З VIN-кодом
11.12.2023
7 500 $
304 275 грн
Дизель 2.5 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Слов'янськ
Авто в очень хорошем состоянии не бит не крашен все работает подогрев сидень рестайлинг двигатель мощнее чем обычный остальные вопросы по телефону

Кіа Соренто в Україні

Дивіться також: