Оголошення про продаж Міні Cooper S в Києві

З VIN-кодом
10.04.2024
22 300 $
888 209 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
100 тис. км
Київ
...твоїм вірним супутником у захоплюючих пригодах на дорозі! Можу бути не на звязку то пишіть вайбер вацап телеграмм сигнал 09******81 Цей сірий звір із розгоном до 100 км/год всього за 6.6 секунд та 192 к.с. під капотом - твій ключ до світу швидкості та динаміки. З 2-літровим двигуном, спортивними сидіннями та стильним дизайном він готовий підірвати серця всіх, хто любить відчувати міць під своїми ногами. Швидкість в 210 км/год – це не просто цифра, можна назвати це крейсерською швидкістю, яку ти відчуватимеш у кожному обертанні колеса. Європейка, Пробіг 100 тис. Останні 3 роки їздила Європою і обслуговувалась тільки на офіційних європейських СТО, Заливалося тільки гарне європейське паливо. Не бита, не фарбована, все у заводському кольорі. Є скол на лобовому склі, але щоб не було питань, з розряду, чому міняли скло – залишив оригінальне, воно додає шарму та історій для друзів про те, як машина рятувала життя.:) Машина має дуже хорошу та позитивну енергетику. Маленький, спритний і агресивний, але при цьому добрий автомобіль, який додає усвідомленості. Але найголовніше, що я продаю цю машину з чистим серцем і гордістю, знаючи, що вона радуватиме свого нового власника так само, як радувала мене. Це світ свободи та можливостей не лише на дорозі. Cooper подарує тобі адреналін та владу за кожним оборотом свого колеса!
З VIN-кодом
10.04.2024
18 600 $
740 838 грн
Бензин 2 л.
Автомат
123 тис. км
Київ
...та технічному стані. Завжди вчасно проводилось технічне обслуговування. Заміна мастила та фільтрів- кожні 7 тисяч кылометрів. По він-коду можна глянути пошкодження, які були мінімальні та професійно виправлені. 2-х літровий турбірованний двугун від БМВ показуе шаленну динаміку 5сек\100 км при низькому споживанні палива. Авто має чудову комплектацію. Оптика Світодіодні передні фари, рестайлингові світодіодні задні ліхтірі з англійським прапором БМВ оригінал, передні та задні ходові вогні на крилах, передні протитуманки, задні протитуманки, датчик світла. Система допомоги при паркуванні Камера заднього виду, передні парктроніки, зідні парктроніки Салон та комфорт Запуск двигуна з кнопки, Мультифункціональне кермо JCW оздоблене шкірою з можливістю переключення передач за допомогою підрульових лепестків, система старт-стоп, кондиціонер, Вибір режиму руху(економ/нормал/спорт). Тоновані вікна, Складане заднє сидіння, Декоративне підсвічування салону, найкраща сигналізація ,,Призрак 2,, з мобільного телефона на будь який дистанції можна заводити та прогрівати автомобіль та салон в зимковий час(для безрамніх дверей просто необхідна опція) а також охолоджувати салон в літній, активований комфортний доступ. Безпека Антиблокувальна система (ABS) , Антипробуксовочна система (ASR) , Система стабілізації (ESP), Датчик тиску в шинах, подушки безпеки Водія , Пасажира, Бічні передні ,Бічні задні, Віконні (шторки), Колін водія Мультимедіа Навігаційна система , Bluetooth, встановленний найкращий мультимедійна система з сенсорним монітором NBT EVO id6 CarPlay з великою діагональю та з фул Карплеем и тачскрином.
З VIN-кодом
07.04.2024
11 000 $
438 130 грн
Бензин 2 л.
Автомат
206 тис. км
Київ
Авто в гарному стані, сів і поїхав
З VIN-кодом
13.03.2024
16 900 $
673 127 грн
Бензин 2 л.
Автомат
98 тис. км
Київ
...до дрібниць, ніяких вкладень не потребує. • Комплектація: Безключовий доступ • Панорамний дах, проекція на скло, датчик дощу і світла, електро пакет, широка NBT мультимедіа, шайба управління з Touch pad (можна писати пальцем). Оновлена BMW навігація, керування голосом. • Музика Harman Kardon. • Спорт сидіння Rеcaro. • Підсвітка салону з динамічною палітрою кольорів. • Всі лампи в автомобілі LED з заоду. Адаптивні передні фари з підсвічуванням сліпих зон, потужні LED туманки. • Задні ліхтарі Union Jack, динамічні повторювачі поворотів. • З авто віддаю нові зимові колеса, на гумі Continental Winter Contact. • Детальна інформація по телефону, • додаткові фото/відео будьласка.
З VIN-кодом
15.04.2024
7 800 $
310 596 грн
Бензин 0 л.
Автомат
15 тис. км
Київ
...Пробіг - 15901 mi (ACTUAL) Привід - all-wheel Drive Двигун -1.5 AКПП Компанія Global Auto Logistic На ринку близько 4-ох років!!! Більше 5000 задоволених клієнтів Майданчик з продажу автомобів в наявності у Львові Головний офіс у Львові та філіали у Луцьку, Києві, Івано-Франківську та Тернополі Авто під ключ Із аукціонів COPART та IAAI Наша послуга 400$ Без прихованих платежів 100$ з наших послуг на ЗСУ! Працюємо по договору Економія до 40% Хочете це або інше авто під замовлення, пишіть або телефонуйте Ми підберемо авто Вашої мрії
Пропозиції від автосалонів
05.09.2022
10 500 $
418 320 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
192 тис. км
Київ

Міні Cooper S в Україні

Дивіться також: