Оголошення про продаж Міцубісі в Винники

З VIN-кодом
28.04.2024
2 699 $
107 663 грн
Бензин 0.13 л.
Ручна / Механіка
185 тис. км
Винники
...власник в Україні Автомобіль в одних руках близько 5-ти років. Автомобілем користувалась жінка, переважно по +-5 км в день. Тому і пробіг малий. Продаж у зв'язку з покупкою нового авта! Автомобіль заводиться в будь - яку погоду. Голову не морочить. Одним словом - дешеве та надійне авто! Є моменти по кузову, на фото все бачите. Але не все так і страшно. Наприклад цілу кришку багажника можна в колір придбати за 2000 - 3000 грн і буде зовсім інша картина, але займатись цим немає бажання. Кондиціонер заправлений та чудово охолоджує влітку. Пічка швидко нагрівається та добре зігріває зимою. Ходова не стукає. Двигун не димить та працює гарно. Масло від заміни до заміни - не доливаю. Коробка працює добре. Резина в хорошому стані. Стан авта - сів та поїхав! З документами - порядок. На обмін дороще. Можемо домовитись про оренду.
30.04.2024
1 819 $
72 669 грн
Дизель 0 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Винники
...состояние, реально почти новая машина. Очень бережная эксплуатация, коробка/мотор/ходовка/электроника – 5+. По салону ничего не стучит не гремит Предоставляю следующие услуги: 1. Автопригон авто из Европы: В данную услугу входит: 1. Подбор автомобиля по Вашим параметрам. 2. Диагностика данного авто на лакокрасочное покрытие. 3. Компьютерная диагностика авто 4. Диагностика авто на СТО в Литве (ходовая,ДВС и т.д) 5. Оформление пакета документов для расстаможки. 6. Пригон авто в Украину
З VIN-кодом
16.06.2023
4 400 $
175 780 грн
Бензин 0.15 л.
Ручна / Механіка
255 тис. км
Винники
...динамічна і економна. 15тис км тому було проведено капіталку двигуна: обслужено головку, замінено сальники клапанів, кільця, вкладиші, відповідно всі існуючі прокладки. Також замінено комплект ланцюга ГРМ, так як був доступ до нього. Двигун працює шикарно, не димить, не бере масла АБСОЛЮТНО! Обслужений кондиціонер, перебрана ходова. Подушки безпеки водія, пасажира, також бокові в двох передніх сидіннях. Оригінальний компресор, ремкомплект колеса, докатка. Гарна акустика. Бортовий комп'ютер, передні електросклопідйомники електрорегулювання та підігрів дзеркал. Центральний замок, два ключа.

Міцубісі в Україні

Міцубісі в Винники

Дивіться також: