Оголошення про продаж Рено Кєнгу в Новоархангельске

06.05.2024
11 900 $
474 215 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
124 тис. км
Новоархангельськ
...Круіз-Контроль! Машина просто Супер з малим і Рідним пробігом! Доглянутий салон! Система СТАРТ-СТОП! Еко режим! EVA-килимки! Стан практично нового авто! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Кондиционер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з підігрівом і функцією складання! Датчики тиску колес! Партроніки! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як кулачок ! Bluetooth, AUX, USB!Круіз-Контроль! Телефон " Вільні руки" Новий акумулятор! Гарна гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Буда не обдерта не зашкальована обшита за кордоном!Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота! Можу проконсультувати як переоблалнати на пассажир!
З VIN-кодом
04.05.2024
11 900 $
474 215 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
124 тис. км
Новоархангельськ
...родным пробегом! Ухоженный салон! Система СТАРТ-СТОП! Эко режим! EVA-коврики! Состояние практически нового авто! 100% растаможено и сертифицировано и готово к постановке на Украинский учет! Без ДТП! Без повреждений лакокрасочных! Автомобиль в отличном техническом состоянии! AUX, USB, Bluetooth, Кондиционер заправлен и работает! Эл. стеклоподъемники, эл. зеркала с подогревом и функцией сборки! Датчики давления колес! Партроники! Двигатель работает как часы не дымит не сопунить заводится с полоборота! Коробка работает верно! По ходовой все в полном порядке! Состояние машины вообще сел и уехал сбитая как кулачок! Bluetooth, AUX, USB! Круиз-Контроль! Телефон "Свободные руки" Новый аккумулятор! Хорошая резина на заводских дисках! Красивый Стильный Экономный в Хорошей комплектации автомобиль! Салон чистый ухоженный не затерт! Буда не ободрана не зашкалена обшита за границей! Про автомобиль писать можно много но его надо видеть! Состояние Сохраненного авто! С документами полный порядок! Детальнее во время встречи! Торг у капота! Могу проконсультировать, как переоблалнать на пассажир!
З VIN-кодом
25.04.2024
12 900 $
514 065 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
109 тис. км
Новоархангельськ
...насыщенный Лимонный! Хорошая комплектация! Машина просто супер! В родной краске с родным 100% пробегом позволяю подключиться диагностикой! Все стекла заводские! Ухоженный салон! Состояние как визуально, так и технически хорошо сохраненного авто! На свои годы состояние на 5+ из 5! 100% растаможено и сертифицировано и готово к постановке на Украинский учет! Без ДТП! Без повреждений лакокрасочных! Автомобиль в отличном техническом состоянии можно использовать как пассажир так и грузовым! Кондиционер заправлен и работает! стеклоподъемники, эл. зеркала! Двигатель работает как часы не дымит не сопунить заводится с полоборота! Коробка четко работает без посторонних звуков! По ходовой все в полном порядке! Состояние машины вообще сел и уехал! Электро зеркала с подогревом! Bluetooth, AUX! Телефон-свободные руки! Красивый новый аккумулятор! Хорошая резина на заводских дисках! Красивый Стильный Экономный в Хорошей комплектации автомобиль! Салон чистый ухоженный не затерт! Про автомобиль писать можно много, но его надо видеть! Состояние Сохраненного авто! С документами полный порядок чист 19г.! Детальнее во время встречи! Авто стоит Вашего внимания кто купит не пожалеет! Торг возле капота!
З VIN-кодом
06.04.2024
8 100 $
322 785 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Новоархангельськ
Авто в хорошому стані.Вложень не потребує.Документи норм.любе переоформлення.деталі за ??0972484926
З VIN-кодом
24.02.2024
7 450 $
296 882 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
250 тис. км
Новоархангельськ
...оригінальні) Дуже економічна, середня витрата пального 5,3л/100км. Замінено колодки передні та задні, також замінено рідини, замінено ремні та ролики та помпа. Авто в рідній фарбі!!! • Єва коврики. кондиціонер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала! Задні партроніки! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав! Bluetooth, AUX!Круіз-Контроль! Новий акумулятор! Гарна гума на заводських дисках! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота! 0976944454
Пропозиції від автосалонів
05.02.2024
11 750 $
468 237 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
69 тис. км
Новоархангельськ
...фарбі, без підкрасу, всі вікна рідні. 2 комплекти гуми, сервісна книга, два ключі, кондиціонер, магнітола, підігрів сидіння, еко режим. Відповім на всі питання за телефоном.
12.03.2024
8 900 $
354 665 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
193 тис. км
Новоархангельськ
...90л. с!Машина просто Супер! • Bluetooth, AUX! Автомобіль а хорошому збереженому стані! Стан як візуально, так і технічно добре збереженого авто! ЄVA-килимки! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Кондиціонер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала! Тюнінг! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з півоберту! Коробка працює чітко куліса не розбита! По ходовій все в повному порядку! Стан машинки збережений взагалі сів і поїхав! Електро дзеркала! Гарний акумулятор! Гарна Гума ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота!
З VIN-кодом
29.07.2023
11 700 $
466 245 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
164 тис. км
Новоархангельськ
...Круиз-контроль Bluetooth, AUX! Автомобиль в хорошем сохраненном состоянии! Состояние как визуально, так и технически хорошо сохраненного авто! ЕVA-коврики! Без ДТП! Без повреждений лакокрасочных! Автомобиль 100% Растаможенный и сделанный сертификат готов к постановке на украинский учет! Кондиционер заправлен и работает! Эл. стеклоподъемники, эл. зеркала! Тюнинг! Двигатель работает как часы не дымит не сопунить заводится с полуоборота! Коробка работает четко кулиса не разбита! По ходовой все в полном порядке! Состояние машинки сохранено вообще сел и уехал! Электро зеркала! Хороший аккумулятор! Хороша практически новая резинка! Красивый Стильный Экономный в Хорошей комплектации автомобиль! Салон чистый ухоженный не затерт! Про автомобиль писать можно много, но его надо видеть! С документами полный порядок эксплуатация с 15р! Детальнее во время встречи! Торг у капота!
31.01.2024
11 900 $
474 215 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
39 тис. км
Новоархангельськ
...Білий колір практичний! Гарна комплектація! Партроніки! Круіз-Контроль! Машина просто Супер з малим і Рідним пробігом! Доглянутий салон! Система СТАРТ-СТОП! Еко режим! EVA-килимки! Стан практично нового авто! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Кондиционер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з підігрівом! Партроніки! Датчики тиску колес! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як кулачок ! Bluetooth, AUX, USB!Круіз-Контроль! Телефон \" Вільні руки\" ! Гарний акумулятор! Гарна гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Буда не обдерта не зашкальована!Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота! Можу проконсультувати як переоблалнати на пассажир!
17.11.2023
11 700 $
466 245 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
98 тис. км
Новоархангельськ
...Гарна комплектація! Партроніки! Круіз-Контроль!Чистий 19рік! Машина просто Супер з малим і Рідним пробігом! Доглянутий салон! Система СТАРТ-СТОП! Еко режим! EVA-килимки! Стан практично нового авто! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Кондиционер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з підігрівомі з функцією складання! Датчики тиску колес! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як кулачок ! Bluetooth, AUX, USB!Круіз-Контроль! Телефон \" Вільні руки\" Новий акумулятор! Гарна гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Буда не обдерта не зашкальована обшита за кордоном!Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота! Можу проконсультувати як переоблалнати на пассажир!
11.12.2023
11 900 $
474 215 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
179 тис. км
Новоархангельськ
...Колір в живу дуже гарний практичний Сіро-Попилиста Перла Металік! Гарна комплектація! Машина просто Супер! У Рідній фарбі з Рідним пробігом дозволяю підключитись діагностікою! Всі скла заводські! Доглянутий салон! Стан як візуально, так і технічно добре збереженого авто! На свої роки стан на 5+ із 5! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! Клімат-Контроль заправлений та працює!Ел. склопідйомники, ел. дзеркала! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко без посторонніх звуків! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав! Електро дзеркала з підігрівом! Bluetooth, AUX! Датчики тиску в шинах! Телефон-вільні руки! Гарний акумулятор! Гарна гума на заводських дисках! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Авто варте Вашої уваги хто купить непожалкує!Торг біля капота! Авто заїхало без задніх судушок (6. 7місця) по документам 7 місць і в Українському тх. паспорті буде 7 місць!
06.10.2023
11 300 $
450 305 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
152 тис. км
Новоархангельськ
...Партроніки! Круіз-Контроль!Чистий 19рік! Машина просто Супер з малим і Рідним пробігом! Доглянутий салон! Система СТАРТ-СТОП! Еко режим! EVA-килимки! Стан практично нового авто! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Кондиционер заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з підігрівом! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як кулачок ! Bluetooth, AUX, USB!Круіз-Контроль! Телефон \" Вільні руки\" Гарний акумулятор! Гарна Нова гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Буда як нова не обдерта не зашкальована!Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота! Можу проконсультувати як переоблалнати на пассажир!

Рено Кєнгу в Україні

Дивіться також: