Всі міста Всі міста

Оголошення про продаж Шкода Octavia Scout в Полтаві

З VIN-кодом
18.04.2024
12 900 $
513 678 грн
Дизель 2 л.
Автомат
263 тис. км
Полтава
...Автомобіль не битий та не фарбований. Передня частина обклеєна у бронеплівку, задні діодні ліхтарі. Салон чистий. Коштують дорогі чохли. Замінено маховик, комплект ГРМ, масла з фільтрами, термостат основний та DSG, сайлентблоки передніх важелів, передні амортизатори, опори з підшипниками, стійки стабілізатора, колодки у коло. З перших днів обслуговувалась тільки в офіціалів!
26.04.2024
7 999 $
318 600 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
201 тис. км
Полтава
...автомобіль з Швейцарії. Розмитнений та сертифікований. Готовий до постановки на облік на нового власника. Тормозні диски та колодки в гарному стані. На даний час автомобіль вкладень не потребує взагалі. Задній парктронік. Xenon в фарах.Функція автоматичного складання дзеркал та підігрів дзеркал. Двухзонний клімат-контроль та підігріви передніх сидінь, люк. Шкіряне кермо, ручка КПП та ручник. Центральний підлокітник. Круїз-контроль. Датчик світла та дощу.Велика магнітола. Навігація. Кузов в хорошому стані, повністю в рідній фарбі. Салон в ідеальному стані, стан нового. Ходова частина як нова, збита як мʼячик. Двигун працює відмінно, каталізатор на місці. При їзді на даному авто, Ви отримаєте максимум задоволення. Автомобіль мав одного власника в Швейцарії. Знайти автомобіль в такому стані, практично нереально. Вся детальна інформація за телефоном.
З VIN-кодом
22.07.2023
17 500 $
696 850 грн
Дизель 2 л.
Автомат
189 тис. км
Полтава
...ЄВА салон та багажний відсік. Гарна гума на легкосплавних дисках R18. Два ключі. Без ключовий доступ. Фаркоп. Функція складання дзеркал. Адаптивний бі ксенон. Двухзональний клімат контроль. Адаптивний круїз контроль. Тримання в полосі. Асистенти. Датчик дощу та світла. Навігація. Старт-Стоп. Передній та задній парктронік. Повний бортовий. Повний електро пакет. Заводська вебаста. Та багато іншого. Стан близький до нового. Салон без потертостей. Кузов рівний як струна. Без вм‘ятин та подряпин. Кузов весь цілий. Перевірено прибором для вимірювання ЛКП. Оригінальний пробіг. При потребі допоможу з реєстрацією в МРЕО. Всі питання по телефону або у Вайбер.

Шкода Octavia Scout в Україні

Дивіться також: