Хонда в Новоархангельске

13.01.2024
14 900 $
606 430 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
192 тис. км
Новоархангельськ
...авто вже на Українській регістрації, Хороша комплектація! Надійний АВТОМАТ, Адаптивне світло Машина просто Супер з Рідним пробігом! У 192 т. км. Що підтверджує сервісна історія, без пошкоджень лакофарбових , Доглянутий Шкіряний салон, жоден клаптик шкіри не фарбувався і неперешивався, Партроніки передні та задні, Датчики світла, дощу ! Круіз-Контроль! EVA-килимки! Стан як візуально, так і технічно добре збереженого авто! На свої роки стан на 5 із 5! 100% розмитнено та сертифіковане і поставлене на Український облік! Що економе майбутньому власнику немало коштів, Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Клімат-Контроль заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з функцією складання і підігрівом! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко, без протяжок, і пеньків, По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як " кулачок" ! Електро дзеркала з підігрівом! Телефон " Вільні руки" хороший акумулятор! Нова гума, на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Колір білий металік, (слонова кістка) фото не передасть, стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота!
31.12.2023
14 700 $
598 290 грн
Дизель 2.2 л.
Ручна / Механіка
185 тис. км
Новоархангельськ
...6-ступенева коробка передач!Адаптивне світло! 6-ступка! Колір Суперовий Кофейна Перла Металік! Машина просто Супер з Рідним пробігом! Всі скла заводські! Доглянутий Шкіряний салон з підігрівом сидінь! Партроніки!Камера задньго виду з асистентом паркування! Асистент-Помічник водія! Датчики світла, дощу ! Круіз-Контроль! EVA-килимки ( орегінальні теж налічії коврики)! Стан як візуально, так і технічно добре збереженого авто! На свої роки стан на 5 із 5! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX, USB, Блютуз, Клімат-Контроль заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з функцією складання і підігрівом! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко без посторонніх звуків! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як \" кулачок\" ! Електро дзеркала з підігрівом! Телефон \" Вільні руки\" Гарний акумулятор! Гарна гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота!
17.12.2023
14 700 $
598 290 грн
Дизель 2.2 л.
Ручна / Механіка
185 тис. км
Новоархангельськ
...коробка передач!Адаптивне світло! 6-ступка! Колір Суперовий Кофейна Перла Металік! Машина просто Супер з Рідним пробігом! Всі скла заводські! Доглянутий Шкіряний салон з підігрівом сидінь! Омивачі фар! Фаркоп!Партроніки!Камера заднього виду з асистентом паркування! Асистент-Помічник водія! Датчики світла, дощу ! Круіз-Контроль! EVA-килимки ( орегінальні теж налічії коврики)! Стан як візуально, так і технічно добре збереженого авто! На свої роки стан на 5 із 5! 100% розмитнено та сертифіковане і готове для постановки на Український облік! Без ДТП! Без ушкоджень лакофарбових! Автомобіль у чудовому технічному стані! AUX,USB,Блютуз, Клімат-Контроль заправлений та працює! Ел. склопідйомники, ел. дзеркала з функцією складання і підігрівом! Двигун працює як годинник не димить не сопунить заводиться з пів обороту! Коробка працює чітко без посторонніх звуків! По ходовій все в повному порядку! Стан машини взагалі сів і поїхав збита як "кулачок"! Електро дзеркала з підігрівом! Телефон "Вільні руки" Гарний акумулятор! Гарна гума на заводських дисках ! Гарний Стильний Економний у Гарній комплектації автомобіль! Салон чистий доглянутий не затертий! Про автомобіль писати можна багато але його треба бачити! Стан Збереженого авто! З документами повний порядок! Детальніше під час зустрічі! Торг біля капота!
17.12.2023
11 300 $
459 910 грн
Дизель 2.2 л.
Ручна / Механіка
215 тис. км
Новоархангельськ
...його зовнішній та внутрішній стан. Авто має повну сервісну історію на , що є всі відповідні документи. Максимальна комплектація.

Хонда в Україні

Хонда в Новоархангельске

Дивіться також: