Всі міста Всі міста

Оголошення про продаж Фольксваген Пассат Альтрак в Дніпро (Дніпропетровську)

З VIN-кодом
20.04.2024
14 499 $
587 789 грн
Дизель 2 л.
Автомат
216 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...пространства для ног. Кожаный мультируль в отличном состоянии.Подогрев передних и задних сидений, электрический привод водительского сиденья.Двухзонный климат контроль, вебасто с дистанционным управлением (автономный зимний подогрев машины и проветривание летом), два аккумулятора.Умный bi-xenon (вырезает встречку на дальнем свете + подсвечивает повороты), full LED.Круиз-контроль + дистроник (удержание расстояния до спереди машины с функцией остановки) + удержание полосы.Цветная приборная панель, RCD 510, парктроник 360 с функцией автопарковки, камера заднего вида, блютуз премиум.Бесключевой доступ, задняя дверь (багажник) с электроприводом и бесконтактным открытием.Фаркоп, заводская тонировка, isofix.Оригинальный пробег – 216к, два ключа + брелок от вебасты. Никаких крашеных деталей. Куплен с аукциона в Швеции в 2018 году.Видеообзор по запросу.Без обменов, без перекупов, торг у машины.
З VIN-кодом
01.05.2024
12 800 $
519 039 грн
Інше 2 л.
Інша
251 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...у відмінному стані. Вкладень жодних не вимагає. Комбінований салон, клімат контроль, датчик світла, датчик дощу, ел-сидіння, мультируль, мультимедіа, підігрів сидінь та інше. Автомобіль можна придбати в кредит, з першим внеском від 15% терміном до 5 років. Усі питання по телефону.
З VIN-кодом
04.01.2024
12 700 $
516 890 грн
Бензин 0 л.
Автомат
149 тис. км
Дніпро (Дніпропетровськ)
...Їжджу, це голосно сказано, оскільки за ці роки авто проїхало близько 15 тис. км. (Тобто другий автомобіль у сім'ї). Автомобіль офіційний, є вся історія офіційного дилера з першого дня експлуатації (січень, 2013 рік). У техпаспорт вписано газ, але за фактом його там немає і ніколи не було. Хотів поставити, але з огляду на мої пробіги вирішив що це безглуздо. Не битий, у дтп не брав участі. Готовий до будь-яких перевірок на будь-якій СТО. З авто йде 2 комплекти ключів. В автомобілі є опція – підігрів лобового скла. Відмінна фішка у зимовий період! Ідеальний сімейний універсал з величезним багажником, повним приводом, підвищеним кліренсом та комфортом седана.

Фольксваген Пассат Альтрак в Україні

Дивіться також: