Оголошення про продаж Cupra ateca в Україні

З VIN-кодом
29.06.2023
25 000 $
1 003 750 грн
Дизель 2 л.
Роботизована
134 тис. км
Львів
...двигун на 231 hp / 530 nm. Візуально: емблеми, кермо, решітки радіатора, диски. Технічно: вирізані сажові фільтри, зроблено якісну та дорогу систему вихлопу з електронним регулюванням заслонки, встановлено дорогу систему фільтру нульового супротиву APR Carbon, встановлені тормозні супорта та диски від Cupra Formentor з керамічними колодками, встановленні адаптивні амортизатори Koni. Підсилено систему повного приводу та коробку передач: нові привода та роздатка; До оснащена LED - приборною панеллю; Без ключовий доступ; Камера 360‘; Адаптивний круїз контроль; Підігрів лобового скла; Підігрів сидінь; Чорна стеля; Зроблено шумоізоляцію дверей; Модернізована аудіо система, Apple CarPlay та Android Auto; Моніторинг сліпих зон; Електропривід багажника; Система аварійного гальмування. Спортивне, стильне, надійне та динамічне авто. В ходу авто показує надзвичайно чітке та якісне керування. Динамічні характеристики поєднуються з приємною плавністю ходу. ТО проводиться раз на 5000/7000 тисяч. Усі оригінальні деталі збережено та ідуть в комплекті з авто. Якісна нова гума зима/літо. Інші деталі по телефону.
31.01.2024
51 430 $
2 064 914 грн
Бензин 1.98 л.
Роботизована
0 тис. км
Київ
...металік "Dark Camouflage” - Кольори інтер'єру: Чорний "Dinamica Sou У комплектації: Обігрів лобового скла, BeatsAudio, Регулювання сидіння водія електричне з функцією пам’яті, навігація, Мультимедійна система Plus 9.2", спортивні ківшеподібні сидіння з Alkantara, бездротове заряджання моб. пристрою, Сидіння передні з підігрівом, Панорамний дах
29.01.2024
51 893 $
2 083 503 грн
Бензин 1.98 л.
Роботизована
0 тис. км
Київ
...металік "Dark Camouflage” - Кольори інтер'єру: Чорний "Dinamica Sou У комплектації: Обігрів лобового скла, BeatsAudio, Фаркоп, Регулювання сидіння водія електричне з функцією пам’яті, адаптивний круїз-контроль, навігація, Розетка 230В у багажному відділенні, Мультимедійна система Plus 9.2", Легкосплавні диски 19" з ексклюзивною обробкою в мідному кольорі, спортивні ківшеподібні сидіння з Alkantara, бездротове заряджання моб. пристрою, Сидіння передні з підігрівом Доступне фінансування (кредит/лізинг)

Cupra ateca за типом палива та за видом трансмісії

Cupra ateca за об'ємом двигуна та за видом трансмісії

Cupra ateca за видами трансмісії

Cupra ateca за типом палива

Cupra ateca в Україні

Cupra ateca за кольором

Cupra ateca за типом приводу

Інші Cupra ateca

Cupra ateca за об'ємом двигуна

Cupra ateca по рокам

Дивіться також: