Оголошення про продаж Авто в Чернігові

З VIN-кодом
16.05.2024
25 500 $
1 017 704 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2.49 л.
Автомат
90 тис. км
Чернігів
...БИТ, НЕ крашен, НеПОДКРАШЕН! По кузову в ИДЕАЛЬНОЕ СОСТОЯНИЕ! По салону КАК НОВАЯ!Обслуживался только вОФИЦИАЛОВ! Есть вся история за весь период!Сервисная книга в наличии!Технически без замечаний! Два ключа! Общее состояние-СУПЕРИДЕАЛЬНО! Автомобиль нуженВИДЕТЬ ВЖИВУ! Будущий СОБСТВЕННИК БУДЕТ УДОВОЛЕН!Больше информации по телефону!
З VIN-кодом
16.05.2024
7 200 $
287 352 грн
Газ/бензин 2 л.
Автомат
194 тис. км
Чернігів
...и редкой комплектации :автомат, бесключевой доступ, люк, адаптивная оптика, с подруливанием фар,лепестки, мультируль, климат контроль, круиз, старт стоп, 4 стеклоподъемника, встроенный, заводской сабвуфер, и полная акустическая система (RockFord). Авто полностью в оригинальном обвесе. По автомату вопросов нету никаких, полная замена масла с фильтрами на (183 тыс. км). 6 передач, так же есть лепестки под рулём для переключения. Мотор без каких либо нареканий, все что нужно было сделать уже сделано. Комплект ГРМ менялся на (166тыс км). Масло «Mitsubishi Motors» 5W40. Масло не кушает, мотор сухой, без течей. Ходовая часть в порядке, вложений не требует, в ходу тихая, нечего не гремит и не шумит. В машине работает полностью все, полный функционал и работа способность. В целом автомобилем будете очень впечатлены и довольны, хлопот не доставит. На любые вопросы отвечу по телефону. Причина продажи-купил авто больше.
З VIN-кодом
10.05.2024
15 500 $
619 380 грн
Дизель 2.19 л.
Автомат
256 тис. км
Чернігів
...6 ст. коробка! аISIN! з витратою до 7 л. мІсто! супер економна! дуже добра комлектацІя! кнопка старт! стоп! двузональний клІмат контроль! круїз контроль! повний ел.пакет! мультируль! силектор! навІгацІя! датчик дощу! датчик свІтла! датчик сліпих зон! оригІнальнІ партронники! переднІ! І заднІ! контроль смуги! аIRBAG! ABS SRS EBD оригІнальнІ диски R17! на добрІй гумІ! BRIDGESTONE! салон як новий! нІ нІяких затертостей! всІ скла рІднІ! не бит! не крашений! немає вм'ятин! жодний болтик не крутився! ходова вся Ідеальна! двигун працює Ідеально тхо! коробка переключає чІтко! все в Ідеальному станІ! по низу веся суха! нІде нІяких потекІв немає! нІчого не треба робити! замІнІть ланцюг! І всІ витрати! колІр темно сІрий перламутор! дуже практичний! машина доглядена! експлуатувався тІльки у мІському режимІ! дуже комфортний! надІйний! економІчний! сІмейний! кросовІр! хто купить шкодувати не буде! буде задоволено! торг у межІ розумного! м. чернІгІв!
З VIN-кодом
15.05.2024
7 400 $
295 408 грн
Дизель 1.6 л.
Ручна / Механіка
295 тис. км
Чернігів
...підігрів, люк, датчики різні та багато іншого • Мотор шепоче, кпп відмінно, ходова без питань взагалі. Реально ДУЖЕ ГАРНИЙ СТАН • Салон без питань, все повністю працює, не чого не зламано і не затерто • Було багато чого зроблено по машині • Гарний колір, наживо виглядає класно • Авто без проблемне • Хто хоче, хорошу та обслуговувану машину, вам сюди.Покупець буде задоволений 100%З мінусів: тріщина на лобовому склі.
Нове
Дизель 2.76 л.
Автомат
Чернігів
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
16.05.2024
5 000 $
199 549 грн
Газ/бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
164 тис. км
Чернігів
...без слідів експлуатації,круїз контроль,кондиціонер, пробіг 164273,розхід 8л/100км по місту та 6л/100 по трасі,є незначні цврапини,встановлено фаркоп.Всі питання по телефону.Торг реальному покупцю біля капота.
З VIN-кодом
05.05.2024
11 000 $
439 009 грн
Бензин 1.39 л.
Автомат
176 тис. км
Чернігів
...ЛЭД свет (дальний, ближний, ПТФ, ДХО) Филипс. В наличии два комплекта почти новой резины (1 сезон пробега).
З VIN-кодом
17.04.2024
9 800 $
391 117 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
219 тис. км
Чернігів
...версия. Цвет просто бомба, Gris Eclipse – серый металлик, вживую выглядит оооочень круто. Полностью в родной краске, без подкраса. Ни один болтик не крученый. Стекло все родное, даже лобовое! Кузов оцинкован, нет даже намека на ржавчину и коррозию. Надежный, мощный и очень экономный дизельный двигатель K9K. Оригинальный пробег 219т км! Экология на месте, ЭГР, сажевый фильтр не вырезан.ШИКАРНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ BOSE:- салон из комбинированной кожи- бесключевой доступ- камера заднего вида с траекторией движения- система Start/Stop- датчик света- сенсор дождя- круиз-контроль- 2-х зонный климат-контроль- мультируль- отделка руля и ручки КПП кожей (BOSE) + серые ремни безопасности- навигация с картами Украины, Bluetooth, USB, AUX- премиум акустика BOSE(играет действительно круто)- электростеклоподъемники(4шт)- электро регулировка зеркал- электро складирование зеркал- противотуманки- зеркало заднего вида с автозатемнением- парктроники перед/зад- электроручник- датчик давления в шинах- накладки на пороги BOSE- ABS- ESP- ASR По двигателю, ходовой коробке передач вопросов нет. Коробка 6-ти ступка. Двигатель шепчет, ходовая сбитенька, ничего не гремит не стучит. Экономная, средний расход 5л/100км. По электронике каждая кнопочка работает. Климат работает, печка греет. Оригинальные диски BOSE 17-го радиуса на новой летней резине. Новый аккумулятор для Bosh AGM. Салончик сохранен очень хорошо, чист, чистоплотный. Сделан комплекс детейлинга. Два ключа, сервисная история, оригинальный пробег. Машина комплектная (компрессор, пена, домкрат, ключ, крюк, аварийный знак, светоотражающий желоб, аптечка). Произведено большое ТО(комплект ГРМ с помпой, масло+фильтра(масляный, топливный, воздушный, фильтр салона), свечи накаливания, антифриз). На данный момент в капиталовложениях не нуждается. Автомобиль просто ТОП за свои деньги, дарит только положите
Нове
Гібрид (HEV) 1.49 л.
Варіатор
Чернігів
З VIN-кодом
09.05.2024
8 500 $
340 000 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
218 тис. км
Чернігів
Продам Skoda Octavia A5 в хорошем состоянии. Автомобиль вложений не нуждается. Родной пробег, без подкрасов, двигатель смазка не берет.
З VIN-кодом
15.05.2024
9 500 $
379 240 грн
Бензин 1.4 л.
Автомат
325 тис. км
Чернігів
...без питань, ідеально працює, масло не бере. По коробці все також добре. Змінювалося комплект зчеплення 20 тисяч тому, перемикається непомітно. Ходова постійно виглядає, щодо неї питань немає.Салон як новий! Чи не порваний, не потертий, якщо поставити пробіг 150 тис., то так і виглядає.Працює абсолютно все.Машина має гарний вигляд, привертає увагу. Хто купити буде дуже задоволений.
З VIN-кодом
15.05.2024
1 850 $
73 833 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
133 тис. км
Чернігів
...5кпп. Гарна комплектація, гур та склопідіймачі. Дуже гарні диски. Ходова без нарікань. Авто сів і поїхав! З документами повний порядок, продаж з переоформленням. Дзвоніть, відповім на всі запитання!
Нове
Бензин 0.15 л.
Варіатор
Чернігів
З VIN-кодом
16.04.2024
18 300 $
731 451 грн
Дизель 2.97 л.
Автомат
261 тис. км
Чернігів
...1тыс. км. назад проведено ТО. R20 колеса назимних шинах Good Year 20 лет. Ошибок ни по двигателю, ни по коробке нет. Хорошая Комплектация, аименно:- Парктроники перед зад- камера заднего вида- Подогрев передних и задних сидений- память положения сидений водителя- складной зеркал- панорамная крыша- подогрев руля- Электро крышка багажника- акустическая система Bose- Черный потолок- 7 мест- 2 ох зонный климат контроль- круиз контрольБольше информации по телефону.
З VIN-кодом
29.04.2024
12 990 $
518 560 грн
Бензин 1.6 л.
Типтронік
176 тис. км
Чернігів
...тоже родное и запаска новая ни разу не ставилась,два ключа с дорогой сигнализацией.Два месяца назад установлен хороший свет галогенновый-ксенон в фары и туманки.Автомобиль только после большого т.о.28000грн.Кто ищет действительно целый,не крашеный,обслуженый и с хорошей историей автомобиль то это ваш вариант.Возможен обмен на ваш авто!

Типи транспорту в Чернігові

Дивіться також:


Потрібно купити авто в Чернігові? Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua знайшов для вас більше 3000 пропозицій зі 100 автосайтів!

Продаж б/у авто в Чернігові йде дуже активно. Подивіться каталог машин на АвтоМото: ВАЗ, Volkswagen, Opel, Ford, Renault та інші бренди з усього світу. Ви можете знайти і купити авто в місті Чернігів недорого, з невеликим пробігом і в будь-якій комплектації. 

Скоротити час на пошук машини з потрібними параметрами допоможе зручний розширений фільтр. Вкажіть характеристики б/у авто і алгоритм сайту підбере відповідні варіанти в містах Чернігів, Ніжин, Прилуки та ін. на найпопулярніших автосайтах України. 

Яке авто вибрати жителю Чернігова?

Обласний центр на півночі країни відрізняється від інших міст. Ось кілька особливостей регіону, які впливають на вибір транспортного засобу. 

  1. Мінімальна густота населення. Чернігівська область - третя за площею і 22 за кількістю жителів в Україні. Як результат - найменша густота населення. Для автомобіліста це означає більше простору на дорогах і парковках. Чернігівцям можна вибирати машини без обмежень в габаритах: великі позашляховики і мінівени, довгі седани і універсали. 
  2. Ліквідність. Купити б/у авто в Чернігові - не проблема. Проблемою може стати його подальший перепродаж, якщо транспортний засіб швидко втрачає в ціні і не користується попитом. Найбільш ліквідними на автобазарі Чернігова сьогодні є моделі брендів Volkswagen, Renault, Honda, Mazda, Hyundai. Подивіться, скільки автовласників продають б/у машин цих брендів в області. Не повинно виникнути проблем з покупкою і продажем Skoda, BMW, Audi. 
  3. Тумани. Північну область часто огортають тумани, тому обов'язково зверніть увагу на якість світла ходових і протитуманних фар. Складно назвати кращі моделі з такими характеристиками, оскільки головне світло залежить від комплектації та подальшого тюнінгу. 

Як вибрати б/у автомобіль в місті Чернігів

Якщо ви хочете купити авто в Чернігові та області (Бахмачі, Козельці, Бобровиці, Ічні ті інших населених пунктах), AutoMoto.ua знайде та покаже всі доступні варіанти на авторинку. Ось кілька рекомендацій, як вибрати серед пропозицій автобазару:

  • фільтруйте і сортуйте оголошення для економії часу;
  • віддавайте перевагу машинам з номерним знаком. Якщо він зазначений, то алгоритм АвтоМото покаже дані про транспортний засіб з відкритої бази МВС у вигляді окремого блоку на сторінці оголошення;
  • дізнайтеся більше про обрану модель: почитайте тест-драйви та відгуки у нас на сайті. 

Де купити нове авто в Чернігові  

Автопродаж в місті не обмежений авторинком машин з пробігом. Для вас відкрито 11 офіційних автосалонів. Дилери пропонують нові моделі Toyota, Fiat, Mitsubishi і інших популярних брендів.