Оголошення про продаж Авто в Кривому Розі

З VIN-кодом
24.04.2024
26 000 $
1 034 799 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
132 тис. км
Кривий Ріг
...сидінь,LED приладова панель,Датчик дощу,Датчик світла,Адаптивний круїз-контроль,Датчик сліпих зонФункція утримання у смузі,Комфортне підсвічування салону, 3х Зонний клімат-контроль,Підігрів керма та підігрів лобового скла (сітка)Камера заднього виду,Навігація, Електропривод багажника, 1 єдиний власникВсі ТО проводилися заздалегідь заявленого регламентуСтан нового автомобіляЗапитання та пропозиції по телефону.Торг можливий під час огляду.
З VIN-кодом
05.05.2024
12 300 $
489 539 грн
Дизель 1.69 л.
Ручна / Механіка
191 тис. км
Кривий Ріг
продаём своё авто, причина продажи жена сдала на права нужен автомат) состояние сел и поехал обслужена там где даже ненужно было! работает все до последней кнопки.детальнее по телефону.
З VIN-кодом
06.05.2024
12 999 $
517 360 грн
Бензин 1.6 л.
Автомат
57 тис. км
Кривий Ріг
...слідкувала за авто. Кузов весь рівнесенький без жодної царапини повністю обезшумлений затонований. Стекла всі рідні гума теж рідна ще з гарним протектором. Дорога сигналізація мультілок на коробці. Парктроніки, підігрів сидіння,ксенон ,омивач фар, По автівці все супер, в сімьї не одне авто, останнім часом стоїть в гаражі без потреби рішили продати. Ціна сьогодні. Обмін на гроші.
З VIN-кодом
06.04.2024
65 500 $
2 606 900 грн
Бензин 3 л.
Автомат
89 тис. км
Кривий Ріг
Авто офіційне після великого ТОЧастково у броні плівціАвто в рідній фарбі
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Кривий Ріг
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
24.04.2024
15 600 $
621 348 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
176 тис. км
Кривий Ріг
...последняя ревизия, лишен каких либо проблем), 6КПП, кузов в идеальном состоянии, без ДТП, весь в родной краске (один подкрас - правая передняя дверь двойной окрас на диллерском СТО по КАСКО, была вмятина, есть фото ДО), салон просто в восхитительном состоянии (еще пахнет новой машиной), ни единой царапины, сидения все как новые, кожа руля, ручника, кпп в идеале, машина обслуживалась только на SKODA сервисе у официалов, есть серв.книга со всеми отметками, последнее ТО 175000км, 2 ключа, работает абсолютно всё по машине, стекла все родные, летняя резина 2022г почти новая на литых оригинальных дисках R16, состояние багажника также в идеале, к ходовой вопросов никаких, тонировка,топовая комплектация STYLE:2х зонный климатКруиз контрольПодогревы передних сиденийКожаные руль, ручник, кппМультирульдатчики давления шинПолный электропакетТоповая штатная магнитолаСтарт стопМикролифт и поясничный подпор пер.сиденийAIRBAGДневные ходовые огниОригинальные литые диски R16ОчечникВежливая подсветка ногUSB, bluetooth, carplay, android autoПодлокотник с микролифтом и климатом для задних пассажировПодлокотник с подстаканниками и люк для лыж в заднем сиденииLED оптикаДекор карт дверей рояльный лакЗеркало с автозатемнением2 ключаМашина полностью прозрачная и понятная, с чистой историей и официальным обслуживанием, без каких либо вложений, расход смешной, динамика отличная, машина вся как новая, новый владелец будет доволен!
З VIN-кодом
07.05.2024
18 200 $
724 360 грн
Бензин 2 л.
Автомат
70 тис. км
Кривий Ріг
...на официальном сервисе. Также не бедная комплектация 4AWD, ксенон, двухсторонняя сигнализация, бесключевой доступ, парктроник, камера заднего вида, кнопка старт-стоп, електробагажник, круиз, двух зонный климат, подогрев сидений, андроид мультимедиа, панорамная крыша, бронепленка фары часть капота с крыльями и так далее, не бит не крашен, резина зима-лето. Все вопросы по телефону.
З VIN-кодом
06.05.2024
31 500 $
1 253 700 грн
Дизель 2 л.
Типтронік
230 тис. км
Кривий Ріг
...по місту, салон в дуже гарному стані, сенсорна мультимедіа, реальному покупцю торг, на обмін 35000 $
Нове
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
Кривий Ріг
З VIN-кодом
06.05.2024
7 400 $
294 520 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
198 тис. км
Кривий Ріг
...механика, передачи включаются четко без хруста. Ходовая часть без нареканий на обслуживание ничего не стучит. Кузов ровный, без дефектов. Салон автомобиля ухожен, в авто не курили. Свеже заправленный кондиционер, после замены радиатора, работает очень хорошо.Звоните расскажу поподробнее.
З VIN-кодом
06.05.2024
18 500 $
736 300 грн
Бензин 2.5 л.
Автомат
100 тис. км
Кривий Ріг
...підігрів сидінь, памʼять сидіть, камери 360 тощо. Удар в США був мінімальний, замінено бампер та якісно пофарбований. Торг біля капоту
З VIN-кодом
01.05.2024
10 650 $
423 869 грн
Дизель 2.5 л.
Ручна / Механіка
392 тис. км
Кривий Ріг
Опель Віваро Лонг 8+1. Хороший стан, розхідники поміняні ГРМ близько 20к назад, олії, фільтра, колодки, всі рідини! Торг!
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Кривий Ріг
З VIN-кодом
30.04.2024
27 000 $
1 074 600 грн
Дизель 1.97 л.
Типтронік
187 тис. км
Кривий Ріг
...фильтров/смазок, смазка - Motul. Заправлялся только на Окко – пульсом.Двигатель, коробка, ходовая, электроника – без вопросов. Готов к проверкам. Вложений не нуждается.Есть незначительные "сколы".Не крашен.Хорошая комплектация: максимальные фары Full Led вырезают, 4 режима езды, CarPlay, 3 зонный климат, ассистенты припарковки, проекция, слепые зоны, массаж водительского сиденья, камера 360, содержание в полосе, электро фаркоп, электропривод багажника, дистроник, панорамный кровля. Даже есть розетка в салоне ????Также установлена ??система безопасности Pandora с функцией удаленного запуска предпускового подогревателя, что очень удобно зимой.Все детали по телефону или при встрече.
З VIN-кодом
06.05.2024
7 400 $
294 816 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
198 тис. км
Кривий Ріг
...не димить, масла не їсть. Коробка звичайна механіка, передачі вмикаються чітко без хрусту. Ходова частина без нарікань на обслуговування нічого не стукає. Кузов рівненький, без дефектів. Салон автомобіля доглянутий, в авто не палили. Свіжо заправлений кондиціонер, після заміни радіатора, працює дуже добре. Дзвоніть розповім детальніше.

Типи транспорту в Кривому Розі

Дивіться також:


AutoMoto.ua - агрегатор автомобільних оголошень. Спеціальний алгоритм сайту збирає пропозиції з продажу машин від приватних осіб і компаній в Кривому Розі в один зручний пошук.  Допоможемо знайти авто в Широкому, Петропавлівці, Жовтих Водах, Павлограді, Нікополі та інших найближчих населених пунктах. 

Яке авто вибрати жителю Кривого Рогу 

Яке купити авто, щоб було комфортно їздити в Кривому Розі? Місто має ряд особливостей, які впливають на вибір транспортного засобу: 

  • протяжність 126 км. Кривий Ріг - найдовше місто України і третє по протяжності в світі. Тому варто вибирати економний автомобіль, можливо, з ГБО або плагін-гібридом; 
  • густонаселеність. Чисельність населення міста наближається до мільйона, а це означає більше транспорту на вулицях і менше місця на парковках. Звичайно, краще купити компактне і маневрене легкове авто б/у для повсякденних поїздок в Кривому Розі; 
  • смог. Важка промисловість призводить до утворення смогу в місті. Слідкуйте, щоб у вашого автомобіля була якісна оптика: як денні ходові вогні, так і “противотуманки”.

Як вибрати б/у авто?

Знайти і купити авто в Кривому Розі недорого допоможе AutoMoto.ua. Подивіться свіжі оголошення про продаж машин з пробігом в Апостолово, Нікополі, Марганці та інших найближчих містах.

Наші зручні фільтри прискорюють і спрощують пошук авто. Вкажіть параметри машини, яку хочете купити, і система збере всі актуальні пропозиції з автосайтів і дощок оголошень України. 

Якщо хочете купити авто б/у в місті Кривий Ріг, швидше за все, підете на автобазар і будете вірити продавцеві "на слово". AutoMoto.ua надає максимум об'єктивної інформації про транспортний засіб, виставлений на продаж. Як це працює:

  • алгоритм перевіряє авто через відкритий реєстр бази МВС: модель, рік випуску, об'єм двигуна, тип палива, дату останньої реєстрації;
  • якщо сайт-партнер, на якому ми знайшли оголошення, перевірив транспортний засіб по VIN-коду, ви дізнаєтеся перевірений пробіг і участь в ДТП;
  • якщо на продавця були скарги від покупців і користувачів сайту, його оголошення будуть мати відповідну позначку. 

Де купити нове авто в Кривому Розі

У місті знаходяться офіційні дилери Toyota, Skoda, Mitsubishi, Nissan, Mercedes і інших популярних брендів. Щоб дізнатися більше про актуальні пропозиції від автосалонів, перейдіть в розділ "Нові авто". Ви можете зв'язатися з будь-яким дилером міста тут і зараз - телефонуйте з каталогу AutoMoto.ua прямо в автосалон.