Оголошення про продаж Авто в Миколаєві

З VIN-кодом
20.04.2024
5 500 $
219 120 грн
Бензин 1.8 л.
Ручна / Механіка
217 тис. км
Миколаїв
Продам хороший сімейний автомобіль 7-місць, є місцями по кузову подряпини, технічно справний авто, робити не чого не потрібно, хороша гума. масло свіже, колодки нові.
З VIN-кодом
25.04.2024
7 900 $
314 736 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
188 тис. км
Миколаїв
...R17 зима/лето в хорошем состоянии. Сейчас на авто установлены зимние шины и ковры (см. фото).Дополнительно комплект новых передних тормозных колодок Remsa.Стекло все родное.Защита двигателя и КПП металлическая.Увеличенный клиренс комплектом Prostavochka.ГБО устанавливалось на 126тыс. и обслуживалось на PROFIGAZ, есть их сервисная книга.Очень хорош родной линзированный свет (биксенон) с функцией автоматического подъема и опускания фар в зависимости от загрузки авто. Также есть функция, которая позволяет при повороте руля дополнительно подсвечивать ту сторону, в которую поворачиваешь.За 8 лет машина ни разу не подвела.Адекватный торг.
З VIN-кодом
02.05.2024
25 800 $
1 027 614 грн
Дизель 2.44 л.
Автомат
137 тис. км
Миколаїв
...Передня частина, пороги і під ручками в броні плівці. Комплектація максимальна Ultimate. За автомобіль стидно не буде. Більше питань по телефону.
З VIN-кодом
02.05.2024
3 000 $
119 520 грн
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
88 тис. км
Миколаїв
...збита. Комплектація з кондиціонером, гідропідсилювачем керма, повним електропакетом. Сидіння як нові. З документами порядок. Хороша альтернатива Lanos/Sens. Телефонуйте та приходьте на огляд, тест-драйв.
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Миколаїв
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
24.04.2024
29 900 $
1 191 216 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
75 тис. км
Миколаїв
...передач 7-ступінчаста, повний привід. Хороша комплектація, в машині є: Led оптика, парктроніки 360, фаркоп, панорама, датчик світла, мульти кермо, адаптивний круїз контроль, дистронік, утримання в смузі, бортовий комп'ютер, мультимедіа, вибір режиму їзди, комбінований салон, клімат контроль 3х-зонний, підігрів сидінь, панорама, чорна стеля, бездротова зарядка для телефону, атермальне заводське лобове скло, заводський фаркоп і т.д.Приїжджайте, дивіться. Всі питання телефоном, машиною залишитеся задоволені!
З VIN-кодом
02.05.2024
9 600 $
382 560 грн
Електро 0 л.
Автомат
61 тис. км
Миколаїв
...Технически полностью исправное авто. Заменена смазка в редукторе, никаких вложений не требуется. Новая андроид мультимедиа+камера заднего вида, в наличии все родные заглушки, колпачки, зарядка, два ключа. Покупкой будете удовлетворены. Этот автомобиль будет украшать яркими красками каждый ваш день. Приглашаем Вас на обзор, тест-драйв.
З VIN-кодом
28.04.2024
6 800 $
270 912 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
200 тис. км
Миколаїв
Терміново продам!Машина у відмінному стані.Сів і поїхав.Торг біля капота.
Нове
Електро 0 л.
Ручна / Механіка
Миколаїв
З VIN-кодом
02.05.2024
11 000 $
438 130 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
185 тис. км
Миколаїв
Продам очень вместительный Hyundai Santa FE . 7 мест! Максимальная комплектация, в отличном состоянии. Автомобиль готов к любым проверкам на СТО. Остальные вопросы по телефону, торг у капота.
З VIN-кодом
01.05.2024
3 000 $
119 580 грн
Бензин 1.3 л.
Ручна / Механіка
106 тис. км
Миколаїв
...полностью обслужена, едет собранно. Хорошие шины. Салон ухоженный, приятный и аккуратный. Вся электроника и кондиционер работают без замечаний. Хорошая комплектация: усилитель руля, кондиционер, электроподъемники всех стекол, зеркала и заднего окна, центральный замок, сигнализация, АБС, туманки, рейлинги, легкосплавные диски, акустика, подушки безопасности и т.д. Приемистый и экономный автомобиль. Возможна проверка на СТО.
З VIN-кодом
12.04.2024
16 999 $
677 240 грн
Бензин 1.98 л.
Автомат
172 тис. км
Миколаїв
...вашу поїздку незабутньою.Сила та елегантність з'єднуються у кожному деталі, починаючи з потужного 2.0-літрового бензинового двигуна потужністю 155 кВт, що дарує вам енергію для нескінченних пригод.З автоматичною коробкою передач NXX(8a) перемикання передач стає гладким та бездоганним, забезпечуючи комфорт та впевненість на дорозі.Комплектація цього автомобіля охоплює широкий спектр сучасних можливостей, включаючи клімат-контроль для створення ідеальної атмосфери в салоні, мультифункціональне кермо для зручного керування функціями автомобіля та датчики світла, що автоматично регулюють яскравість фар залежно від умов освітлення.З Audi Q5 Quattro ви також отримуєте повний пакет електроніки, включаючи електропривід багажника для зручного завантаження та розвантаження, а також систему допомоги при спуску з гори, яка забезпечує безпечний та контрольований рух по крутих схилах.Система паркування з парктрониками переднього та заднього типу, а також камера заднього виду роблять паркування легким і безпечним, а система гучного зв'язку дозволяє залишатися на зв'язку під час поїздок.Це лише невелика частина того, що пропонує Audi Q5 Quattro. У цьому автомобілі є все необхідне для того, щоб зробити кожну вашу подорож комфортною, стильною та захоплюючою.Продажем займається Каблучій Євген.
Нове
Бензин 2 л.
Автомат
Миколаїв
02.05.2024
9 999 $
398 360 грн
Дизель 2.18 л.
Автомат
188 тис. км
Миколаїв
...Без ДТП 100%. Технически полностью обслужен. Отличная комплектация! С документами порядок. Очень приятный расход топлива, как для такого класса авто. Салон как новый. Все функции работают без замечаний. Проверка на любом СТО.
З VIN-кодом
01.05.2024
5 350 $
213 144 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
260 тис. км
Миколаїв
...їсть, працює рівно. Коробка працює відмінно. Ходова у порядку. Кондиціонер працює холодить відмінно. Підігрів лобового скла. Два ключі. Авто у гідному стані. Повне переоформлення в МРЕВ. Можливий торг.

Типи транспорту в Миколаєві

Дивіться також:


Шукаєте майданчики, де можна купити авто в Миколаєві? Агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua заощадить ваш час на пошуки. Вам більше не потрібно відвідувати десятки сайтів і вибирати найвигідніші пропозиції - наш спеціальний алгоритм знайде все сам! 

Детальні фільтри допомагають швидко знайти та купити авто б/у пробігом в Миколаєві та Миколаївській області: Южноукраїнську, Вознесенську, Очакові, Єланці, Доманівці, Баштанці та інших населених пунктах області. 

Який автомобіль вибрати жителю Миколаєва?

Місто на березі Чорного моря висуває свої вимоги до транспортних засобів жителів. Під час вибору машини рекомендуємо враховувати наступне:

  • економічну витрата палива. Навіть з пробігом і в "віці" авто може бути економним. Вибирайте малолітражні хетчбеки і седани, які не вимагають багато палива і відмінно підходять для щоденних поїздок містом;
  • близькість Чорного моря. Жити на узбережжі - мрія. Тільки морський бриз регулярно приносить вологу, яка дуже шкодить кузову машини. Віддавайте перевагу стійким до корозії транспортним засобам. Варто розглянути всі пропозиції на авторинку в місті Миколаєві, але придбати краще надійні моделі марок BMW, Opel, Lexus, Volvo, Audi.

Як вибрати б/у авто?

Думаєте, що вибрати і купити авто б/у в Миколаєві і області - проблема? Шукайте машину на AutoMoto.ua! В одній пошуковій видачі ви побачите актуальні оголошення зі 100 популярних автосайтів і автомайданчиків України. 

Скористайтеся фільтром, щоб відібрати пропозиції зі свого регіону. Дивіться, які машини продають в Коблево, Врадіївці, Снігурівці, Новій Одесі, Кривому Озері та інших найближчих населених пунктах. 

Щоб заощадити час на пошук, уточніть параметри транспортного засобу, який цікавить:

  • паливо,
  • коробка передач,
  • привід,
  • об'єм двигуна,
  • тип палива, 
  • колір кузова і інше. 

Всі пропозиції про продаж авто з пробігом в Миколаєві можна відсортувати за датою додавання, відповідності запиту або ціною. 

Алгоритм AutoMoto.ua перевіряє транспортні засоби за номерним знаком по відкритій базі МВС і, по можливості, надає дані перевірок по VIN-коду. 

Де купити нове авто в Миколаєві?

Хочете ознайомитися з пропозиціями від автосалонів міста? У Миколаївській області працює 17 офіційних дилерів. В автосалонах представлені нові моделі Ford, Citroen, Kia, Renault, Toyota та інших популярних марок. АвтоМото зібрав всі свіжі пропозиції від автосалонів міста в одну видачу. Щоб побачити їх, відкрийте розділ сайту "Нові авто".