Оголошення про продаж Авто в Одесі

З VIN-кодом
10.05.2024
8 900 $
356 000 грн
Бензин 2.4 л.
Автомат
186 тис. км
Одеса
...не крутилося не змінювалось, всі шильдики, герметики все на своїх місцяхБЕЗ ПІДКРАСІВ.!!!Без подряпин і вм'ятин.Технічне обслуговування офіційного дилера HONDA, є сервісна книжка.Робити нічого не треба!ОРИГІНАЛЬНИЙ ПРОБІГ!ПІДТВЕРДЖЕНО ДОКУМЕНТАЛЬНО, все замовлення вбрання є на руках.Салон чистий і без пошкоджень, ручка-акпп-сидіння в рідній шкірі.Комбінований шкіряний салон, датчики світла та дощу, підігріви сидінь, круїз-контроль, клімат контроль, холодильник у підлокітнику, USB, AUX, CD чейнджер, задній парктронік, підсилювач.Спорт режим з пелюстками на кермі.Спойлер, обвіс по колу, омивач фар, у фарах лінзи та ксенон, у туманах ксенон.Стоїть на якісній літній гумі MichelinДиски R18.Все вищезазначене заводське.ВСІ КЛЮЧІ, мітка.
16.05.2024
4 000 $
160 000 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
230 тис. км
Одеса
...масло фильтра, масло в коробке передач, тормозные колодки и задние тормозные диски. Переоформление
З VIN-кодом
10.05.2024
48 000 $
1 920 000 грн
Дизель 2.99 л.
Автомат
171 тис. км
Одеса
...Салон автомобіля у відмінному стані, без пошкоджень, відповідає пробігу. дуже задоволені, дуже комфортна машина.
З VIN-кодом
11.05.2024
29 000 $
1 160 000 грн
Дизель 2.99 л.
Автомат
167 тис. км
Одеса
...Установлена ??сигнализация с программой. 2 ключа, 2 резины.Натуральная кожа с перфорацией, память сидений, электрорегулировка руля, система без ключа и привод багажника, адаптивная оптика, подогревы и вентиляция сидений, камера и парктроники и многое другое.
Нове
Бензин 1.98 л.
Автомат
Одеса
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
17.05.2024
20 700 $
828 000 грн
Бензин 2 л.
Автомат
38 тис. км
Одеса
...состоянии нового.Автомобиль еще на гарантии, хорошая комплектация, широкий спектр опций для комфортного управления.В дополнительных вложениях не требуется. Более подробно по телефону.АВТОСАЛОНЫ и АВТОПЛОЩАДКИ, ПРОШЕНИЕ - НЕ ТУРБИТЬ!
З VIN-кодом
17.05.2024
6 200 $
247 441 грн
Газ/бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
167 тис. км
Одеса
...Авто без ДТП, в авариях участие не принимал. Как для своих лет в очень хорошем состоянии как внешне, так и технически. Мотор работает отлично, без каких либо проблем, не мытый весь сухой и без подтёков вообще. Коробка работает на 5+. Ходовая в идеальном техническом состоянии. Подрамник и днище без гнили. Автомобиль на ходу полностью, все работает без проблем. Салон в хорошем состоянии. КОМПЛЕКТАЦИЯ: ГБО (Италия), Электра пакет, А/С кондиционер, также подогрев передних сидений и заднего стекла, магнитола СD, противотуманные фары перед и задние итд. А также установлена новая всесезонная резина 2023г. Автомобиль очень надежный, вместительный с большим багажным отсеком. По документам только переоформление в ГАИ. По поводу торга готов разговаривать !!!
З VIN-кодом
16.05.2024
29 500 $
1 178 820 грн
Бензин 2.49 л.
Автомат
29 тис. км
Одеса
...комплектації (PREMUM) Не бита, не фарбована, навіть бампера в рідній фарбі!!! Основні деталі обтягнуті в бронеплівку такі як капот, передні крила, лобове скло, передні стійки і четверть даху. Один власник з моменту покупки авто!!!.В ходу авто дуже м?яке та приємне в керуванні!!!Шкіряний салон дуже гарний,в ідеальному стані,відповідає рідному пробігу!Аромат нової машини!Комплектація: активне світло,електрично стоянкове гальмо, та електро складання дзеркал! Встановлений захист двигуна !Технічна частина ідеальна, немає ні скрипу ні стуку. Обслуговування було все до дрібниць на офіційному дилері.Останній заїзд до офіційного дилера був на 29.300 км. Безключовий доступ. Резина НОВА 2024 р на оригінальних титанових дисках від 21-року вся в ідеальному стані літо-зима, на оригінальних 18 дисках на новій резині MICHELIN.Багатозонний клімат , утриманя смуг, круїз контроль на рулі , підігрів передніх і задніх сидінь, камера заднього виду, візуальний помічник при паркуванні назад, мультимедійний комплекс з навігацією , музика JBL , задній сенсорний пакет.Тонування скла задніх та передніх дверей і скло багажника. Повнорозмірне запасне колесо коректор фар,ABS, протитуманки, сигналізація.Двигун, коробка , ходова в новому стані. В наявності є всі документи, які підтверджують рідний пробіг, є 2 ключа , і сервісна книга! Авто не полірувалось і не хімчистилась...Знизу авто підтверджує свій рідний пробіг, все як нове!!!Вся історія до кінця! Обслужена вся по гарантії у уфіціційного ділера де і купувалося! Всі масла, фільтра та всі розхідники замінені!
Нове
Бензин 2.49 л.
Автомат
Одеса
З VIN-кодом
16.05.2024
17 800 $
712 000 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
24 тис. км
Одеса
...2020р.Один господар із салону. Одна реєстрація у тих. паспорт. Оригінальний пробіг 24т. км. Є сервісна книга з печатками та актами виконаних робіт.на 23т. км пройшла планове ТО 30.04.2024р.Вся оптика, все скло рідне, включаючи лобове.МАШИНУ ПОТРІБНО ПОБАЧИТИ І ПЕРЕКОНУТИСЯ У СТАНІ.Найбільша комплектація з двозонним клімат-контролем, великою штатною магнітолою, підігрів сидінь, підігрів керма, круїз-контроль, камера заднього виду, парктронік, бездротова зарядка, 3 режими їзди, магнітола з AndroidAuto та СarPlay, навігація, Bluetooth, HandsFree, датчик шин, оригінальні титанові диски, мультикермо, сигналізація тощо.Цілком обслужена і не вимагає жодних вкладень.На рідній гумі стан як у нової.Два ключі.Готовий до перевірки на будь-якому СТО.Торг реальному покупцю.
З VIN-кодом
17.05.2024
35 999 $
1 439 960 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
35 тис. км
Одеса
Офіційний автомобіль, на гарантії, в Рейсталінгу з пробігом 35 тис.км., повністю підтверджений у Офіційного дилера. Стан Ідеальне, вкладень абсолютно ніяких не вимагає, стан нового автомобіля. с.,
З VIN-кодом
17.05.2024
17 800 $
710 397 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
24 тис. км
Одеса
...в 2021 году у официального дилера, год выпуска по тех. паспорту 2020г. Один хозяин с салона. Одна регистрация в тех. паспорте. Оригинальный пробег 24т. км. Есть сервисная книга с печатями и актами выполненных работ. На 23т. км прошла плановое ТО 30.04.2024г. Вся оптика, все стекла родные, включая лобовое. МАШИНУ НУЖНО УВИДЕТЬ И УБЕДИТЬСЯ В СОСТОЯНИИ. Самая максимальная комплектация с двухзонным климат-контролем, большой штатной магнитолой, подогрев сидений, подогрев руля, круиз-контроль, камера заднего вида, парктроник, беспроводная зарядка, 3 режима езды, магнитола с AndroidAuto и СarPlay, навигация, Bluetooth, HandsFree, датчик давления шин, оригинальные титановые диски, мультируль, сигнализация и тд. Полностью обслужена и не требует никаких вложений. На родной резине, состояние как у новой. Два ключа. Готов к проверке на любом СТО. Торг реальному покупателю.
Нове
Бензин 2.5 л.
Варіатор
Одеса
З VIN-кодом
10.05.2024
8 700 $
348 000 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.99 л.
Варіатор
166 тис. км
Одеса
...2л бензиновый двигатель с дополнительно установленным ГБО/вписано в тех.паспорт/, АКПП. Комплектация с безключевым доступом, запуск двигателя с кнопки, подрулевой лепесток, 2-зонный климат-контроль, подогрев сидений, датчики света и дождя, круиз-контроль. В салоне не курили. Полностью обслуживаемое, вложений не нуждается, все жидкости заменены /в том числе масло в коробке/, ТО производились вовремя /каждые 8-9 тыс.км/. Готова к проверкам на СТО. 2 комплекта резины /зимняя Vredestein и летняя Michelin/ и 2 комплекта дисков /17" родные титановые и 17" реплика/, а также полноценная запаска.Реальный покупатель торг возле капота.Автобизнесменам не беспокоить!
З VIN-кодом
17.05.2024
19 900 $
796 000 грн
Дизель 1.6 л.
Автомат
100 тис. км
Одеса
...датчики світла і дощу, далеке і ближнє світло-ЛЕДИ, свіжа навігація,. .. обслуговувалась за регламентом Є ВСЕ НАРЯДИ, і вчасно останнє ТО на 99 тис. 99 Тис КМ - реального, не скрученого пробігу - підтверджений станом (починаючи від кузова і закінчуючи салоном і чеками від СТО). Взимку НЕ експлуатувалася взагалі, зберігалася в теплому гаражі, по полях та селах не виїжджала, ПОГАНИХ ДОРОГ НЕ БАЧИЛА. Стан НОВОЇ МАШИНИ - не бита, У салоні не курили - як новий. Хороша літня гума, м'яка і не галаслива + плюс комплект ЗИМОВОЇ ГУМИ. Всі 2 ключі ще в заводській плівці, з брелоком штрихкодом із заводським номером. Їде дуже бадьоро - літак, а витрата Містом 6,0-7, Трасою до 4,5-5,8 літрів, міряв від заправки до заправки (двигун потужний - кузов легкий)! Пару Тижднів тому (є чек-наряд) - обслужена ходова ( минуле ТО проведена ВЕЛИЧЕЗНА робота з ходової + велике планове ТО за регламентом, олія в варіаторі і т.д..), Поміняні олії фільтра (є всі вбрання та чеки від СТО).Машина - просто ідеальна! БУДЬ ЛАСКА ПЕРЕКУПИ і Майданчика не дзвонити, вську Грунду. .. типу зараз 17 дам і радуйся НЕ ПРОПОНУВАТИ. .. Машина просто БОМБА. .. і торг не великий! ! РОБИТИ ПО МАШИНІ АБСОЛЮТНО НІЧОГО НЕ ТРЕБА!

Типи транспорту в Одесі

Дивіться також:


Хочете купити машину в Одесі? Подивіться, які пропозиції знайшов для вас AutoMoto.ua! Спеціальний алгоритм збирає оголошення про продаж авто б/у в регіоні з усіх популярних майданчиків і автосайтів України. 

Скористайтеся зручними фільтрами, щоб швидше знайти машину з пробігом в Південному, Кілії, Ізмаїлі, Болграді, Затоці та інших містах області. 

Який автомобіль вибрати жителю Одеси?

Місто на березі моря має свої вимоги до транспорту жителів. Перед тим, як йти на автобазар в місті Одеса, слід врахувати такі умови:

  • розміри області. Одеська область - найбільша в Україні за площею. Тому для далеких подорожей відмінно підійдуть сімейні універсали Skoda Octavia, Renault Megane, Subaru Outback, мінівени Renault Scenic, Volkswagen Touran, Toyota Venza або компактний фургон Citroen Berlingo;
  • інфраструктура для електрокарів. Якщо вам цікаві електрокари, можете без проблем купити таке авто з пробігом в Одесі. По-перше, в місті є мережа зарядних станцій. По-друге, більшість "зелених" машин потрапляє в Україну через морський порт міста;
  • розташування на березі Чорного моря. Разом з красивими морськими пейзажами і пляжами, одесити відчувають регулярний бриз з моря. Вологий солоний вітер прискорює корозію кузова, тому потрібно вибирати машини з якісним лакофарбовим покриттям. Радимо придбати авто брендів Volvo, BMW, Audi, на AutoMoto.ua можна знайти варіанти різних цінових категорій.

Як вибрати б/у авто?

Одесити - мудрий народ, який цінує свій час і не хоче витрачати його на довгі пошуки авто. Саме для того є агрегатор оголошень, який збирає в одну видачу пропозиції про продаж б/у авто в Одесі зі 100 автосайтів України. 

Як вибрати машину серед стількох оголошень? Зосередьтеся на головному: 

  • подивіться, що продають у вашому населеному пункті, а також найближчих, наприклад, в Тарутиному, Подольску, Балті;
  • вкажіть точні параметри транспортного засобу;
  • відсортуйте оголошення по новизні, ціні або відповідності запиту. 

Зверніть увагу на авто в місті Одеса, які були перевірені системою нашого сайту по відкритій базі МВС. Якщо є зазначені дані після перевірки по VIN-коду - ще краще.

Де купити нове авто в Одесі?

Хочете дізнатися про актуальні пропозиції від одеських автосалонів? У місті є 41 офіційний дилер. Автосалони пропонують моделі Mercedes, Hyundai, Renault, Volvo, Toyota. Щоб ознайомитися з комплектаціями, цінами або зателефонувати в автосалон прямо з каталогу, відкрийте розділ "Нові авто".