Оголошення про продаж Авто в Полтаві

З VIN-кодом
09.05.2024
23 800 $
948 430 грн
Бензин 1.5 л.
Автомат
37 тис. км
Полтава
...сліпих зон, камери 360, проекційний дисплей, мультимедійна система з android auto/apple carplay. Дистанційний запуск двигуна з штатного ключа, безключовий доступ та запуск з кнопки. Підігрів керма, передніх та задніх сидінь, оббивка сидінь з комбінації шкіри та алькантари, чорна стеля. Антикорозійна обробка кузова.
З VIN-кодом
01.05.2024
13 100 $
522 035 грн
Дизель 2.15 л.
Автомат
403 тис. км
Полтава
...на городе, по диагностике ошибок нет. Коробка автомат с подрулевыми лепестками переключения передач, работает идеально, плавно и тихо. Ходовая в куче как мячик в езде как на новой машине тихо и комфортно. Салон как новый не продавлен не затерт, чист и ухоженный, работает каждая кнопочка, лампочка и т.д. кожаный салон с электро сиденьями и памятью,дверные карты-кожа со стильной строчкой,темный потолок и стойки,подушки безопасности по кругу 10шт. полный электоропакет,полный борт.комп. электро багажник и еще многое другое что придает комфорту и стилю данному автомобилю. Машина полностью обслужена и ухожена, никаких вложений не требует, переоформления без проблем.
З VIN-кодом
29.04.2024
8 700 $
346 608 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
90 тис. км
Полтава
...выполнялись в срок и только на официальном сто.По мотору и КПП без нареканий, по ходовой части без посторонних звуков.По салону состояние новой машины!Автомобиль в максимальной комплектации имеет: 4эл.Дополнительно установлено:ГБО-4ПОКОЛЕНИЕ(вписано в техпаспорт),установлена ??металлическая защита двигателя, сигнализация, выполнена качественная тонировка окон.Настоящему покупателю маленький торг на переоформление.
З VIN-кодом
09.05.2024
2 100 $
83 685 грн
Газ/бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
71 тис. км
Полтава
...Кузов весь цілий. Підкрашувалась кустарно трошки дверька і пів крила. Краску віддам з машиною. Двигун працює гарно, інжектор. Ходова зроблена.Шумована. Нова літня гума,на нових дисках. Газ вписаний. Нові чохли. Нові ева ковріки.Музика. Сигналізація. Любий вид оформлення. Торг на кофе
Нове
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
Полтава
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
08.05.2024
12 550 $
500 117 грн
Дизель 2 л.
Автомат
171 тис. км
Полтава
...состоянии от первого владельца. Автомобиль прошел полное и.о., готовый к любой проверке за ваш счет. Авто имеет бесключевой доступ, четыре электростеклоподъемника, электрорегулировка водительского сидения, подогрев сидений, двухзонный климат, парктроники, камера, кожа, мультируль, память сидения водителя, третий ряд сидений, подлокотник с охлаждением, видеорегистратор, тонировка стекол, боковые.
З VIN-кодом
08.05.2024
19 500 $
775 905 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
155 тис. км
Полтава
...комплекти гуми, два ключі!Масло поміняно, Aral 5w30, в акпп теж заміна 10тис км тому Motul (Автомат класичний 6ст)Ходівка проінспектована, зауважень немає!Можливий обмін на авто дешевше,Адекватний торг із реальним покупцем!
З VIN-кодом
08.05.2024
9 000 $
358 380 грн
Дизель 1.69 л.
Ручна / Механіка
180 тис. км
Полтава
...на сервісі.Автомобіль працює ідеально, весь обслужений, вкладень не потребує. Останнє ТО було в березні. Є комплект зимової гуми (майже нова). В Україні обслуговувався у офіційного дилера, всі документи по ТО та роботам в наявності. Без ДТП. Не фарбована. Стекла всі рідні. Є повноцінна запаска. Штатна магнітола TEYES TPRO 2 9.7 дюйми + задня камера + передня камера (реєстратор). Покращена аудіосистема. Система старт-стоп. Євро-5. Деталі по телефону. Без торгу.
Нове
Бензин 0.9 л.
Варіатор
Полтава
З VIN-кодом
07.05.2024
37 800 $
1 506 330 грн
Бензин 3 л.
Типтронік
66 тис. км
Полтава
...как приехала - лонжероны на месте, сделана по заводу! Все запчасти ОРИГИНАЛЬНЫЕ. Готов на любое СТО. По машине не единой проблемы. Сделано полнейшее ТО на 66 тыс.км пробега со всеми расходниками что требовалось (есть распечатка с СТО по BMW). Развал схождения сделан. Все стекла родные кроме лобового. Крашен капот, крыло и бампер (оригинальное с машины снято). Безопастность (подушка в руль и шторки куплены с разборки) Комплектация: - Два родных ключа. - Адаптивный круиз - Помощники вождения - экстренное торможение - держание полос. - Проекция на лобовое - Жестами управление. - подогрев руля - Беспроводная зарядка - Электро багажник - слепые зоны - Память сидения - музыка HiFi - климат контроль - Прошита на языки , карты Украины + Европы, CarPlay на весь экран, распознание знаков - Камера заднего вида, парктроники и тд. - тонировка по кругу, резина 2022 года. - новый аккумулятор . Можете смело ехать с другого города. Есть возможность оплаты в крипте. возможен обмен с ВАШЕЙ доплатой на обслуженный автомобиль.
З VIN-кодом
07.05.2024
18 500 $
737 040 грн
Дизель 2.2 л.
Автомат
228 тис. км
Полтава
...100км. Салон ухоженный, черный потолок, максимальная подсветка салона (пороги, все подполковники, под сиденьем ног). Хорошая комплектация датчик мертвых зон, круиз контроль, датчик света/дождя, двухзонный климат контроль, 3 режима езды, лепестки для переключения в спорт режиме, автоматическое отключение двигателя при остановке, радар от столкновения, навигация на экране и многое другое! Насыщенный цвет. Автомобиль пригнан из Германии, я первый и единственный владелец владелец в Украине, полностью обслуженный. Все вопросы по телефону.
З VIN-кодом
26.04.2024
13 600 $
541 960 грн
Бензин 1.4 л.
Ручна / Механіка
98 тис. км
Полтава
...подтвержден сервисной книгой. Кузов в хорошем состоянии. По технической части замечаний или рекомендаций нет. Очень экономичная, 6 ступенчатая МКПП. Расход горючего в смешанном цикле – 6.5 л/100 км. Два ключа. Салон в ухоженном состоянии. Хорошая комплектация. Доступный к продаже в кредит. Возможен расчет по безналичному расчету по НДС для юр. лиц. Приглашаем на тест-драйв. На дополнительные вопросы ответим по телефону.
Нове
Бензин 0 л.
Автомат
Полтава
З VIN-кодом
12.04.2024
9 500 $
378 575 грн
Дизель 2 л.
Варіатор
195 тис. км
Полтава
...комплектація на ці роки!!!продаж від власника!по авто багато зроблено!!!2 комплекти гуми!зимова нова 23 року!!!2 чіп ключі!!!вкладень не потребує!!
З VIN-кодом
07.05.2024
800 $
31 880 грн
Бензин 2 л.
Автомат
100 тис. км
Полтава
Опель омега А. Диамант.2.0. Инжектор Коробка автомат. Авто на ходу. Новый АКБ. Свижа страховка. Окремо ГБО... Документы в норми снимается с учота. Авто пид варюется. Торг... Т. 09******65.

Типи транспорту в Полтаві

Дивіться також:


Як швидко знайти авто б/у в місті Полтава? Скористатися сайтом-агрегатором AutoMoto.ua! Спеціальний алгоритм збере для вас оголошення про продаж авто в Полтаві з усіх автопорталів і майданчиків країни. 

Звичайно, ви можете шукати машину з пробігом на тематичних сайтах і витрачати на це години і дні. Або сходити на автобазар в Полтаві і сподіватися, що пощастить знайти авто. А можете скористатися AutoMoto.ua і побачити всі пропозиції в одній видачі. Щоб відсіяти ті, котрі не підходять за ціною, роком випуску чи технічними характеристиками транспортні засоби, використовуйте розширений фільтр. Дивіться тільки ті авто, які хочете купити: розмитнені, дешеві, без пошкоджень, в Полтаві або Диканьці, Кобеляках, Лубнах, Пирятині, Решетилівці. 

Який автомобіль вибрати жителю Полтави?

Щоб купити авто в Полтаві і Полтавській області, доведеться вибрати з 5 000 пропозицій. Саме стільки оголошень знайшов пошуковик авто. Який же транспортний засіб буде ідеальним для місцевих умов? 

  1. Компактний і маневрений. Коли полтавськими вулицями прогулювався Котляревський або Гоголь в пошуках натхнення, і мови не могло бути про "тягнучки" в годину пік. Зараз же затори на дорогах міста стали нормою. Краще купити компактне авто з пробігом, яке легко проїде в будь-який двір і поміститися на тісній парковці в Полтаві.
  2. Екологічне. Турбота про навколишнє середовище і скорочення викидів СО2 - тренд у всьому світі. Подивіться каталог б/у авто в Кременчуці, Нових Санжарах, Хоролі, Миргороді, Гадячі та виберіть екологічний транспортний засіб.
  3. Популярне. Чому краще вибрати авто б/у в Полтаві популярної марки, ніж рідкісної? По-перше, популярні машини дешевші. По-друге, до Фольксвагена або Сітроена простіше знайти запчастини, ніж до Лінкольна або Альфа Ромео. І, по-третє, з часом простіше продати популярну машину, навіть з солідним пробігом. 

Як вибрати б/у авто?

На AutoMoto.ua можна швидко знайти машину в Полтавській області з будь-якими параметрами. Використовуйте розширений фільтр, щоб дивитися тільки підходящі вам по вартісті, пробігу, об’єму двигуну, кольору та будь-яким іншим характеристикам. 

Ми розуміємо вашу настороженість і сумніви з приводу автопродажі в інтернеті. З AutoMoto.ua у вас немає причин для занепокоєння. Спеціальний алгоритм перевіряє машини по базі МВС і додає отримані дані до оголошення. По можливості, ми публікуємо інформацію перевірок авто по VIN-коду. Ви можете порівняти офіційні дані з тими, які надав продавець. 

Де купити нове авто в Полтаві?

Автобазар Полтави - це не тільки б/у авто. У регіоні працює 24 автосалони. Дилери пропонують Opel, Toyota, Ford, Mazda, Fiat і інші в кращих комплектаціях на вигідних умовах. Дізнайтеся більше про автосалони міста і їхні пропозиції у розділі сайту "Нові авто".