Оголошення про продаж Авто в Сарате

З VIN-кодом
29.03.2024
13 200 $
526 020 грн
Бензин 2.49 л.
Автомат
217 тис. км
Сарата
...Тойоті дуже надійний, і вкрай невибагливий. Рідний підтверджений пробіг (!!!). За машиною стежили, своєчасно якісно обслуговували. Мотор працює ідеально, АКПП-Aisin, взагалі без будь-яких питань. Aisin завжди славився своєю довговічністю і простотою, не дарма багато передових авто-концернів ставлять у свої авто саме цю коробку передач. Далі по ходовій: повністю збитий м'який автомобіль, ходова як кажуть-м'ячик, ніяких сторонніх стуків, скрипів і т.д.Загалом і в цілому по їзді. Тойта - керуй мрією.!!!По-перше автомобіль дуже жвавий, динамічний і швидкий, що не може не бути приємним для будь-якого водія.По-друге, при їзді в салоні досить тихо. Справа в тому, що ця Камрі була додатково знешумлена, за рахунок чого і під час їзди в салоні стало в рази тихіше, можна спокійно насолоджуватися їздою, слухаючи музику, або розмовляти з співрозмовником без потреби постійно перепитувати в ході діалогу через гучний звук їзди.По-третє, естетичне задоволення від інтер'єру салону теж ніхто не скасовував. Кожна кнопка зрозуміла і на своєму місці.Комплектація: обробка елементів салону - шкіра та дерево, монітор, багатофункціональний дисплей на спідометрі, сидіння - перф. шкіра, електросидіння, підігріви сидінь, клімат -2 зони, електропривод дзеркал, ел.складування дзеркал, підігрів дзеркал, адаптивні поворотні біксенон фари, круїз, парктроніки перед зад, камера заднього виду, омивач і коректор фар, навігація датчики світла, дощу, втоми, та багато іншого.За власниками за фактом я третій власник, автомобіль у попереднього власника кілька разів переоформлювався з певних причин у родинному колі.На решту запитань готовий відповісти по телефону
З VIN-кодом
04.05.2024
6 400 $
255 040 грн
Дизель 1.7 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Сарата
...состоянии как технически, так и визуально, обслуживалась по регламенту. Двигатель шепчет, масло не берет, под капотом сухо, ходовая в норме, салон ухожен, кожа не затерта, кондиционер заправлен, все функции работают. Круиз контроль, полный эл. пакет, эл. зеркала, мультируль, бортовой компьютер, ABS, ESP, ксеноновые фары и тд. Практичный и надежный семейный автомобиль с вместительным салоном и приятным расходом дизеля (5л на 100 км), недавно пройдено ТО, обслужен до мелочей, вложений не требует, все расходники заменены, комплект ГРМ новый. Машиной будете довольны !
З VIN-кодом
10.04.2024
13 400 $
533 856 грн
Дизель 1.97 л.
Ручна / Механіка
327 тис. км
Сарата
...пробег оригинальный климат рабочий робе каждая кнопка масла фильтра поменено экология на городе идет супер очень экономный автомобиль,торг возле авто
З VIN-кодом
12.02.2024
27 000 $
1 075 950 грн
Бензин 2.49 л.
Варіатор
39 тис. км
Сарата
Машина в ідеалі сів та поїхавна гарантії вкладень не вимагаєодин господарповний привідшкірамаксимальна комплектація
З VIN-кодом
04.05.2024
1 000 $
39 850 грн
Дизель 2 л.
Ручна / Механіка
1 тис. км
Сарата
Продам Мерседес на ходу состояние среднее под работу мотор не дымит но масло хватает цена прицепа дешевле не будет
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
24.04.2024
11 599 $
462 220 грн
Бензин 1.8 л.
Автомат
194 тис. км
Сарата
...технічної частини, автомобіль повністю у справному стані, не вимагає будь-яких вкладень. З основного та головного з обслуговування: на пробігу 159 тисяч км за регламентом було проведено заміну ланцюга ГРМ, і обслуговано ДСГ, 1000 км тому за регламентом було замінено паливну систему (ТНВД і бензонасос, оригінал). Мотор працює чудово, без жодних нарікань. Витрата палива вас приємно потішить. Що стосується головного стереотипу про цей мотор про масложер: варто зазначити, що в 2012 році, коли Пасат Б7 пережив невеликий рестайлінг (як мінімум рестайлінг від доресту можна відрізнити по блоку клімату, і рестайлінг виробляється з 2012 року) проблема з масложором. усунуто із заводу. Відповідно в цьому Пасаті цю проблему так само усунуто. Що стосується ДСГ, працює вона неймовірно чітко і швидко, без будь-яких стусанів, перемикає так, що і оком моргнути не встигнете.функціонал.Повторюся ще раз, комплектація дуже приємна, що відрізняє цей автомобіль від основної маси Пасатів на авторіа. Повний електропакет передніх сидінь, включаючи пам'ять сидінь ( варто відзначити що у звичайних комплектаціях з електропакету йде тільки регулювання спинки і попереку вод. сидіння ), Бі-лід адаптивні фари з функцією освітлення повороту, сидіння - світла алькантара в парі з коричневою шкірою, -стоп, камера заднього виду, круїз контроль, кольоровий борт. і тд., на перерахованому вище список не закінчується, тому інші деталі, та інше, уточнюйте за тел.Авто вигляд має, швидко їде, задоволення приносить!
З VIN-кодом
02.05.2024
6 400 $
255 040 грн
Дизель 1.7 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Сарата
...регламентом. Двигун шепоче, олія не бере, під капотом сухо, ходова в нормі, салон доглянутий, шкіра не затерта, кондиціонер заправлений, всі функції працюють. Круїз контроль, повний ел. пакет, ел. дзеркала, мультикермо, бортовий комп'ютер, ABS, ESP, ксенонові фари і т.д.Практичний та надійний сімейний автомобіль з містким салоном та приємною витратою дизеля (5л на 100 км), нещодавно пройдено ТО, обслужений до дрібниць, вкладень не вимагає, всі розхідники замінені, комплект ГРМ новий. Машиною будете задоволені!
03.05.2024
1 300 $
51 805 грн
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
100 тис. км
Сарата
Продаю Ваз 2103 повністю перефарбована, технічно вся зроблена, машина їздить кожен день, салон рідний. Всі питання за телефоном. По техпаспорту. Торг
З VIN-кодом
02.12.2023
17 500 $
697 200 грн
Дизель 1.97 л.
Автомат
165 тис. км
Сарата
...заднюю дверь, поврежден передний бампер и капот. Сработаны обе шторки аэрбака, все остальные исправны. банфер и дверь заменены. Машина полностью перекрашена в белый цвет, была желтая. Очень жирная комплектация: сама паркуется, светит, машет дворниками, тормозит при опасности в радиусе 360 градусов... очень много функций и все работают. Машина после дтп ехала своим ходом, никакие жидкости никуда не вылились, руль продолжал прямо держать трассу и за 45 тыс. км проехавших мной, колеса трутся ровно. По ходовой, мотору и коробке ничего не крутилось и не ремонтировалось, только расходники, как масло и фильтр менялись. В целом очень доволен машиной, высокая посадка, очень экономична, ловка, хороший обзор дорожного покрытия и боков. очень приятно катится. На дальние расстояния спина отдыхает, удобны сиденья. С позиции пользователя, рекомендую, доволен машиной на все 100%. Коробка супер, 3 тыс оборотов двигателя на 7 передаче ровно 200 км в час. Хорошая лошадь!!!
03.03.2024
8 400 $
334 740 грн
Дизель 1.5 л.
Ручна / Механіка
317 тис. км
Сарата
Продам гарний економічний універсал Меган 3. Все працює без нарікань, машина в рідній фарбі. Салон збережений. Машина повністю обслугована. Всі питання по телефону.
З VIN-кодом
27.04.2024
11 900 $
474 215 грн
Газ пропан-бутан \ Бензин 2 л.
Автомат
189 тис. км
Сарата
...комплектации, которая была в то время выпуска авто, в который входит:Панорамная крыша с подсветкой по стенамБез ключевой доступКнопка Start/StopКожаный салонПодогрев передних сиденийДатчик света, дождяКруиз контрольАдаптивные биксеноновые фарыМузыка: Рокфорд с саббуфером, блютуз, USB, AUXЗаводской парктроникВсе вспомогательные системы: ABS, антибуксПодключаемый полный привод с понижемBluetooth соединение с авто для разговоров по телефонуОмыватель передних фарДневные ходовые огниЭлектро складирование зеркалЭлектро сидение водителяПодрулевые лепесткиГаз/Бензин вписан в техпаспорт!Авто имеет два ключа, два комплета резины зима/лето.Документы по обслуживанию! Оснащен надежным цепным двигателем, сейчас мотор,коробка,ходовая часть без замечаний, полный привод включается, климат заправлен, по салону все работает!!! Умный торг!
З VIN-кодом
02.05.2024
1 400 $
55 790 грн
Бензин 1.5 л.
Ручна / Механіка
220 тис. км
Сарата
...на повному ходу, двигун після ремонту, ходова не стукає, є сигналізація, склопідйомники, музика, торг, та обмін без доплат теж цікавить, з повним перетворенням, я власник!

Легкові автомобілі в Україні

Інша Легкові автомобілі

Всі автомобілі в Сарате

Дивіться також: