Оголошення про продаж Авто в Житомирі

З VIN-кодом
30.04.2024
9 500 $
378 100 грн
Бензин 2 л.
Ручна / Механіка
233 тис. км
Житомир
Автомобиль в хорошем состоянии с оригинальным пробегом. Кузов,двигатель, коробка на 5+. Салон чистый и чистоплотный. поавтомобилю делать ничего не нужно. Проверка налюбом СТО.
З VIN-кодом
05.05.2024
6 223 $
247 737 грн
Електро 0 л.
Автомат
70 тис. км
Житомир
...запаленні, підвищена підвіска, додатковий плафон освітлення ззаду, дхв, повноцінний бардачок, програвач флешок, сабвуфер, дотяжка вікон, працюючі склопідйомники без необхідності увімкнення запалення). В автівці працює все. По зовнішності - сколи присутні, не критичні, в очі не кидаються. Пробіг влітку на заряді 90 км. Для Житомира та схожих міст/містечок вистачає з головою, для Києва - під питанням, звичайно. Тест StarDiagnosis показує з 93х елементів батареї 4 пониженої ємності (добрі приблизно 170000-180000 якихось зайців, занижені в районі 111000-120000). За два роки користування ємність не впала, т.я. ці елементи не деградують з такою швидкістю як Ліфи. Мають як охолодження, так і нагрів
З VIN-кодом
30.04.2024
7 999 $
318 760 грн
Дизель 2 л.
Автомат
346 тис. км
Житомир
...Були заміни власників по сімейним обставинам!Авто 2 литра дизель X-Drive! 184к/с на Автоматі!Кузов в рідній фарбі!! Без підкрасів та ДТП!!Виглядає дуже класно. Красивий колір. Свіже тонування по колу якісною плівкою.Мотор працює ідеально! Цеп замінений та все що треба було замінити замінено та обслужено!В авто грошей не жаліли. Жодних помилок!Авто працює ідеально!Повний привід працює ідеально!САЖЕВИК на місці! Нічого не вирізалося! Труба чиста в суха.Їде дуже класно, жодних шумів і вібрацій на будь-якою швидкості!Робилася ходова. Жодних стуків! Працює як потрібно працювати. Авто на пружинах.Має дуже класну комплектацію: датчики світла/дождю, спорт мультикермо, спорт сидіння з підтримками для колін, круїз-контроль, автомат, клімат-контроль( працює ідеально ), повний електропакет, підстаканники, підігріви сидінь, підсвітки в ногах та підсвітки під ручками як в f серії, led фари, дуже класне світло! aux, cd, допомога при спуску, та ще багато чого!Дуже доглянутий салон на свої роки та пробіг.Є шторка і сітка для собак, заводскі ключі і викрутка, електрофаркоп!Два ключа та сервісна книга.Дуже динамічне, надійне та в той час економне авто на повному приводі та на автоматі !Більше питань по телефону.
З VIN-кодом
06.05.2024
21 300 $
847 739 грн
Дизель 2 л.
Автомат
230 тис. км
Житомир
...что нужно было, заменено!Адаптивный круиз!Держит полосы!Дистроник!Люк!Сидения с памятью!Проекция!Состояние супер!Звоните договоримся!Торг!Действия
Нове
Дизель 2.93 л.
Автомат
Житомир
Пропозиції від автосалонів
З VIN-кодом
05.05.2024
12 400 $
493 519 грн
Газ/бензин 2 л.
Ручна / Механіка
256 тис. км
Житомир
...крашений жодний елемент технічно повністю справний,всі заміни і технічний догляд відбувались у терміни,готовий до перевірки на любому СТО за бажанням покупця.ГБО встановлено в 2012 році зареєстровано в техпаспорті
З VIN-кодом
05.05.2024
30 700 $
1 222 781 грн
Дизель 3 л.
Автомат
258 тис. км
Житомир
...на пневмо подвеске, авто всегда вовремя обслуживалось по регламенту и поэтому могу приехать на проверку любое сто. В зиму автомобиль практически не эксплуатировался. Автомобиль имеет следующие функции;Черный потолокABSArm restAutomatic climatisation, 2 zonesBluetoothCD-проигрывательESPHeadlight washer systemIntegrated music streamingIsofix (крепление детских сидений)Trailer coupling fixTyre pressure monitoringUSB portАвтоматический датчик дождяБортовой компьютерВспомогательный обогревательДатчик светаИммобилайзерКолеса из легкого сплаваКомплект громкоговорителяКруиз контрольКсеноновые фарыМашина некурящего водителяМногофункциональное рулевое колесоНавигационная системаПередние, боковые и дополнительные подушки.Подогрев сиденийПолная история обслуживанияПривод на четыре колесаПротивобуксовочная системаПротивотуманная фараПиловой фильтрРулевой механизм с усилителемСистема предупреждения о схождении с полосы движенияСтартстопная системаТюнер/радиоцентральный замокЭлектрическая регулировка сиденийЭлектрические стеклоподъемникиЭлектрическое боковое зеркало Автомобиль в заводском состоянии, весь в РОДНОЙ краске 100%, любая проверка!, двигатель, ходовая, коробка, абсолютно все как новое, расход по городу 9-11трасса, 6-8 дизеля. Гарантирую порядочность.
З VIN-кодом
29.04.2024
45 000 $
1 790 999 грн
Бензин 3.5 л.
Автомат
50 тис. км
Житомир
...оригинальными запчастями, ни одна деталь не крашена. Комплект новой летней резины. Сервисные книги.Хорошая комплектация; подогрев и обдув сидений, круиз-контроль,активный дистроник, датчики слепых зон и многое другое.Торг аргументирован.Автомобиль готов к любым проверкам.
Нове
Дизель 0 л.
Ручна / Механіка
Житомир
З VIN-кодом
07.05.2024
3 600 $
143 280 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
174 тис. км
Житомир
Продам Лачетті. Один власник з 2009 року Вся ціла. Фарбований лише капот і пороги Без жодного натяку на їржу. Рідного пробігу 174 тис.км. Вчасне ТО. Переоформлення
З VIN-кодом
15.04.2024
18 000 $
716 940 грн
Дизель 2 л.
Автомат
147 тис. км
Житомир
...выхлопЗатонированная в ЛюмареЧерный потолокАдаптивные крутящие фарыПодогревы, обдувы, климат, круиз, люк, блюзут, мультимедиа, звук шикарный, зеркала с подогревом, полный электропакет всего что есть, старт/стоп и т.д.Более подробно расскажу по телефонуТорг присутствуетПоверьте таким авто по пальцам сосчитать, все взгляды будут ваши!Есть полноценный видеосмотр, кому нужно скину
З VIN-кодом
10.04.2024
7 700 $
306 845 грн
Електро 0 л.
Автомат
165 тис. км
Житомир
...вложений!!!- Есть охлаждение и подогрев батареи!- ЗАПАС ХОДА 120. В зависимости от манеры езды!!!- имеет порт быстрой зарядки (за 30мин 85%)- стоимость полной зарядки 50грн/День!- стоимость полной зарядки 30 грн/Ночной тариф!- Мультимедийная система с 8-ми дюймовым экраном (CarPlay, AndroidAvto). Wi-Fi, USB.- GPS-Navigations!- Два порта Зарядки-(J1772 и CHAdeMo)-Максимальная комплектация. Кожаный салон, вентиляция сидений, подогревы передних и задних сидений, подогрев руля, камера заднего вида, парктроники, бесключевой доступ, запуск старт стоп и т.д.
Нове
Дизель 2.3 л.
Ручна / Механіка
Житомир
07.05.2024
6 500 $
258 699 грн
Бензин 1.6 л.
Ручна / Механіка
148 тис. км
Житомир
...в Україні з 2020року. Комплектація : 2-х зон. клімат-конрол, круїз, партроніки, підігрів сидінь, підігрів та регулювання дзеркал, протитуманні фари, встановлений фаркоп, два ключа. Масла фільтри були замінені. Клімат обслужений, заправлений. ГРМ замінено. Двигун мастило не бере, заміну проводив до 8000тис/км.. 10 подушок безпеки. Усі вікна рідні включаючи з лобовим. Додаю літні коврики. Власник по ТП. Усі питання, що цікавлять в тел. режимі. Реальному покупцю хороший торг.
З VIN-кодом
25.04.2024
16 299 $
648 700 грн
Електро 0 л.
Автомат
18 тис. км
Житомир
...хода летом до 400 км.На хорошей комплектации. Два ключа. Сервисная история. Кузов и салон без замечаний! Дополнительно комплект зимних шин на дисках! Детальнее по телефону.*Если не отвечаю-пишите\звоните на VIBER.

Типи транспорту в Житомирі

Дивіться також:


AutoMoto.ua пропонує актуальні оголошення про продаж б/у авто в Житомирі та області. Ми створили зручні фільтри, щоб ви заощадили час на пошук транспортного засобу в Бердичеві, Олевську, Ружині, Новоград-Волинську, Коростені та інших населених пунктах.  


Яке авто вибрати жителю Житомира?


Географічне розташування вносить свої корективи у вибір нової або б/у машини в Житомирі. Потрібно враховувати особливості клімату і рельєфу:

  • високу вологість. В регіоні приємний для життя клімат, але багато опадів, які можуть нашкодити кузову. Вибирайте транспортні засобі тих марок, які відомі стійким до корозії лакофарбовим покриттям. Світовими лідерами вважаються Volvo, Mercedes, BMW, Land Rover, Audi, Subaru, Honda;
  • болотисті ділянки. Якщо ви часто виїжджаєте на природу, подбайте, щоб авто могло впоратись із пересіченою місцевістю. Можливо, для щоденних поїздок жителям Малина, Овруча чи Лугин не потрібен всюди проходимий Jeep, але високий кліренс, системи допомоги водієві і повний привід точно не будуть зайвими;
  • часті тумани. Якщо ви вирішили купити б/у авто і живете в Житомирі, звертайте увагу на якість головного світла і протитуманних фар. Дороги регіону або окремі низькі ділянки траси часто огортає туман, тому хороше освітлення вкрай важливе. 

 

Як вибрати б/у авто?


Хочете купити б/у авто в місті Житомир? AutoMoto.ua допоможе знайти підходящі варіанти. Наш спеціальний алгоритми збирає оголошення з усіх дощок оголошень і автосайтів України. Застосуйте систему фільтрів, щоб впорядкувати відповідні пропозиції. Знайдіть потрібне авто в кілька кліків:

  • вкажіть марку і модель;
  • виберіть кузов, коробку передач, привід і ще 10 параметрів, які конкретизують пошук;
  • відфільтруйте результати пошуку так, щоб побачити б/у авто за найнижчою ціною або останні додані оголошення. 


Ми турбуємося, щоб ви могли купити б/у авто в Житомирі безпечно. Тому створили спеціальний алгоритм, який:

  • звіряє дані, надані продавцем, з отриманими з відкритої бази МВС;
  • шукає і додає в оголошення інформацію по VIN-коду;
  • попереджає про скарги користувачів на конкретного продавця. 


Де купити нове авто в Житомирі?


У Житомирській області працює 19 офіційних автосалонів. У дилерських центрах можна купити авто популярних брендів Toyota, Renault, Mitsubishi, Mazda, Nissan і інших. Хочете дізнатися більше про наявність моделей, комплектації та ціни? Відкрийте розділ "Нові авто". Прямо з каталогу Automoto.ua можна зателефонувати в автосалони в Житомирі і купити авто без посередників.