Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2020

24 березня 2020

Audi A7 2020 року - це розкішний седан, який відрізняється продуктивністю моторів, чудовим інтер'єром і безліччю стандартних функцій. Однак це авто - одне з найдорожчих в своєму класі.

Нове в 2020 році

Кому варто купити?

Дивіться також каталоги:

Насправді, важко виявити будь-які недоліки в A7. Цей автомобіль створений для впевнених в собі і успішних водіїв, яким важлива продуктивність силових агрегатів і стильний дизайн салону. Врахуйте, що модель A7 не кожному по кишені. Але якщо ваш бюджет дозволяє, ви просто зобов'язані купити це авто! Проте можете зупинити свій вибір на конкурентах Audi A7, серед яких значаться Mercedes-Benz CLS і Genesis G90.

Нове або б/в авто?

Audi A7 2020 року мало чим відрізняється від модернізованої версії 2019 року, але тим не менш моделі минулих років встигли завоювати хорошу репутацію серед водіїв. З оновлень можна виділити свіжий дизайн інтер'єру та екстер'єру, а також вдосконалену інформаційно-розважальну систему.

У 2019-му A7 і S7 отримали нові двигуни, хоча їх номінальна потужність змінилася незначно в порівнянні з моделями 2018 року.

Audi A7 або Mercedes-Benz CLS?

Audi A7 і Mercedes-Benz CLS мають потужні двигуни, забезпечують комфортну їзду і хорошу керованість. Салон цих авто виконаний з матеріалів високої якості. Проте Audi A7 має набагато більше вантажного простору, а його задні сидіння трохи зручніше, ніж у Mercedes-Benz.

Audi A7 або Genesis G90?

Genesis G90 - це справжній конкурент Audi A7. G90 має потужні мотори V6 і V8, зручні сидіння і просту у використанні інформаційно-розважальну систему. Обидва цих седана забезпечують хорошу маневреність і керованість на дорозі, але витрата палива A7 набагато менше, ніж у G90. Багажне відділення автомобіля Genesis значно більше, в порівнянні з Audi. Оскільки дана модель не орієнтована на продуктивність, G90 складно «змагатися» з S7.

Салон

Audi А7 вміщує п'ять чоловік. Водії по достоїнству оцінять відмінну видимість і характеристики автомобіля.

Седан має шикарний інтер'єр, який повністю відповідає вимогам до автомобіля такого класу.

У стандартній комплектації ви отримаєте панорамний дах, трьохзонний автоматичний клімат-контроль і інформаційно-розважальну систему MMI з двома сенсорними екранами. Стереосистема з 10 динаміками, Bluetooth, кілька портів USB, супутникове радіо, Android Auto і Apple CarPlay також входять в стандартну комплектацію.

Додаткові функції включають в себе чотирьохзонний автоматичний клімат-контроль, Audi Virtual Cockpit, аудіосистему Bang & Olufsen з 16 і 19 динаміками, 10,1-дюймовий сенсорний екран і бездротову зарядку.

Інтерфейс з двома дисплеями простий і зручний у використанні і не відволікає увагу під час руху. Крім ручки регулювання гучності, в авто є кілька фізичних кнопок.

Відео тест-драйв Audi A7 2020 року

Технічні характеристики

Стандартна модель обладнана 335-сильним двигуном V6 і семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Версія S7 має поліпшену продуктивність завдяки мотору V6 потужністю 444 к.с. і восьмиступінчастою автоматичною коробці передач.

Цей седан має досить економну витрату палива для свого класу: 10.7 л/8.1 л на 100 км в місті і по магістралі відповідно. S7 не такий економічний і витрачає 13 л в міських умовах і 8.4 л при русі по шосе.

Audi A7 - це не спортивний автомобіль, але його маневреність і комфортне керування вас приємно здивують.

Безпека

Стандартні функції допомоги водієві в A7 включає системи безпеки для пасажирів Audi Pre Sense Basic і Audi Pre Sense Front. Ці опції затягують ремені безпеки і закривають вікна, якщо зіткнення не можна уникнути. Також доступні такі системи, як автоматичне екстрене гальмування і функція виявлення пішоходів. Передній і задній парктроніки і камера заднього виду також входять у стандартну комплектацію.

Додаткові функції активної безпеки включають в себе паркувальну камеру з об'ємним оглядом, адаптивний круїз-контроль, індикатор поворотів, систему розпізнавання дорожніх знаків, попередження про виїзд за межі смуги руху, допомога в утриманні смуги руху.

Audi Side Assist (асистент зміни смуги руху) і Audi Pre Sense Rear (аналогічно Pre Sense Basic, система для запобігання зіткнень ззаду) також є доступними функціями.

Розміри і вага

Audi А7 має довжину 4,96 метра. Його споряджена маса коливається від 1965 до 2085 кг.

Можливі комплектації

Audi A7 поставляється в трьох комплектаціях: Premium, Premium Plus і Prestige. Орієнтований на продуктивність S7 поставляється в варіаціях Premium Plus і Prestige.

Модель A7 в стандартній комплектації оснащена всім необхідним. Але покупцям, які хочуть отримати мотор із максимальною віддачею, варто звернути увагу на варіацію Premium Plus. Ця версія обладнана додатковими функціями і пропонує технології, недоступні в комплектації Premium.

S7 має деякі характеристики, яких немає у моделі A7, але, з точки зору комфорту і зручності, він обладнаний аналогічним чином. Немає особливої ​​причини вибирати S7, хіба що ви хочете отримати більш сильний двигун.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Lexus RC 2020
Популярні новини