Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2020

24 березня 2020

Volkswagen Golf поєднує в собі динамічну керованість, добре укомплектований салон, великий вантажний відсік і безліч передових систем безпеки. Це один з найдорожчих автомобілів у своєму класі, але його висока вартість цілком виправдана.

Огляд тест-драйву: Volkswagen Golf 2020

Нове в 2020 році

  • Припинили випуск версії Volkswagen Golf з електромотором
  • Додали високотехнологічні функції безпеки в стандартну комплектацію
  • Оновили інформаційно-розважальну систему

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

VW Golf - це компактний міський автомобіль, який коштує значно дорожче конкурентів. Якщо ваш бюджет дозволяє придбати VW Golf, ви напевне залишитеся задоволені цим авто. Гольф має економну витрату палива і хорошу керованість, тому прекрасно підійде тим, хто збирається експлуатувати його в межах міста.

Нове або б/в авто?

Останнє покоління VW Golf було представлено в 2015-му. Моделі 2016-2018 років отримали досить потужні базові двигуни, покращену інформаційно-розважальну систему і більше функцій безпеки. Ми радимо купувати старий Volkswagen Golf, адже нові моделі не отримали істотних змін. Тим, хто шукає електрокар, також варто звернути увагу на б/в автомобіль, оскільки e-Golf не входить в модельний ряд 2020 року.

Volkswagen Golf або Volkswagen Golf GTI?

Volkswagen Golf GTI більш спортивним, ніж класична версія. Він має швидке і динамічне прискорення, але більшість інших функцій цього авто відповідає характеристикам VW Golf. Однак модель GTI коштує на 5 400 доларів дорожче стандартного Golf, тому вибір між цими двома машинами залежить від вашого бюджету.

Volkswagen Golf або Mini Cooper?

Mini Cooper і Volkswagen Golf - гідні конкуренти. Mini Cooper укомплектований продуктивним мотором потужністю від 134 до 228 кінських сил. Це авто також має престижний інтер'єр і безліч функцій для комфортної та безпечної їзди. Вантажний простір Volkswagen Golf значно більший, ніж у Mini Cooper. Якщо ви не відчуваєте необхідність в додатковому просторі, сміливо вибирайте Mini Cooper.

Салон

Volkswagen Golf - це чотиридверний хетчбек з п'ятьма сидіннями. У стандартній комплектації модель має передні сидіння з підігрівом, виконані зі штучної шкіри. У салоні VW Golf використані високоякісні матеріали і пластик з покриттям софт-тач. Такий інтер'єр не часто зустрічається в базових моделях автомобілів цього сегмента.
На приладовій панелі VW Golf знаходиться інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном. Завдяки стандартним Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink ви можете легко підключити смартфон до вашого авто. Інноваційний сервіс Car-Net надає навігаційну інформацію і дозволяє дистанційно запускати автомобіль і перевіряти рівень палива. У моделях 2020 року Wi-Fi і система Car-Net входить в стандартну комплектацію. До речі, в сучасному Golf додатки цієї системи сумісні зі смарт-годинами на iOS і Android.

Відео тест-драйв Volkswagen Golf 2020 року

Технічні характеристики

VW Golf обладнаний 1,4-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 147 кінських сил і механічною коробкою передач з шістьма швидкостями. Автоматична трансмісія з вісьмома швидкостями доступна з доплатою 800 доларів.

З автоматичною коробкою передач Volkswagen Golf 2020 року витрачає 8.1 л на 100 км в місті і 6.7 л по шосе.

Гольф має стабільну керованість і плавну їзду. Цей хетчбек ідеально підходить для повсякденної експлуатації в міських умовах. Передній привід є стандартним. Підвищення продуктивності і повний привід недоступні для моделі 2020 року.

Безпека

Golf TSI обладнаний системами попередження при прямому зіткненні, автоматичного екстреного гальмування, екстреного гальмування для запобігання вторинних зіткнень, моніторингу пішоходів, контролю сліпих зон, системою оповіщення при перехресному русі ззаду, датчиками дощу і камерою заднього виду.

Розміри і вага

Довжина Volkswagen Golf 2020 року становить 4,26 м. Інформація про споряджену масу цієї моделі поки недоступна.

Можливі комплектації

Хетчбек VW Golf 2020 року доступний тільки в одній комплектації - TSI. Деяким водіям, які віддають перевагу більш спортивній їзді, сподобається високопродуктивний Volkswagen Golf GTI. VW Golf GTI обладнаний більш потужним двигуном, але коштує на 5400 доларів дорожче.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Kia Sedona 2020
Огляд тест-драйву: Kia Sedona 2020
Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi A7 Sportback 2020