Огляд тест-драйву: Daewoo Matiz

5 липня 2016

Деу Матіз, ймовірно, один з найбільш відомих і популярних корейських автомобілів, запущених у виробництво в 1990-х роках. Daewoo - це компактний міський хетчбек з модернізованим дизайном, в якому зможуть розміститись 4 дорослих людей. Салон машини набагато просторіше, ніж Ви могли б очікувати. Цей автомобіль оснащений мотором, потужністю 50 кінських сил, і характеризується відмінною економією палива, що прекрасно підійде для щоденного використання. Основними конкурентами цієї моделі є Ford Ka з його 1,3-літровим двигуном або SEAT Arosa з 1,4-літровим мотором. Але на відміну від своїх конкурентів, Матіз не є настільки дорогим.

Враження від їзди

Matiz - це передньопривідний автомобіль, укомплектований 3-циліндровим двигуном, потужність 50 к.с., який здатний розігнати автомобіль з 0 до 100 км / год за 17 секунд. При русі по автомагістралях, Вам буде заважати гучний аеродинамічний шум, при нарощуванні швидкості, також, можна відзначити нестабільну роботу двигуна. Але під час їзди по міських дорогах, Ви зможете оцінити маневреність, чутливість рульового управління і хороший огляд. Двигун може з'єднуватися з механічною або автоматичною коробкою передач.

Інтер'єр

Дивіться також каталоги:

Інтер'єр виконаний з чорного або сірого пластика. Насправді, дизайн інтер'єру цієї моделі практично ідентичний внутрішньому оформленню Daewoo Leganza.

Панель приладів виконана в мінімалістському стилі, але цілком чітка і зрозуміла. Стандартне обладнання салону базової комплектації включає в себе: подвійні передні подушки безпеки, електропідсилювач керма, 2 динаміка. Модифікація SE + комплектується: з центральним замком, передніми вікнами з електроприводом і кондиціонером. Вантажний простір не дуже місткий, але в разі потреби його площу можна збільшити за рахунок складання задніх сидінь.

Екстер'єр

Daewoo Matiz - це 5-дверний хетчбек, з великими вікнами, які забезпечують якісний огляд і суттєво спрощують процес паркування. Цікавий дизайн кузова забезпечує пасивну безпеку, завдяки дверям, які вбудовані в спеціальні силові балки. Екстер'єр цієї машини легко пізнаваний, завдяки великим переднім фарам, які, поєднуючись з цікавою конструкцією кузова, надають трохи агресивний вигляд. Автомобіль, також, виділяється характерною великою решіткою радіатора.

Базова комплектація

Автомобіль базової комплектації практично порожній. Базова збірка Матіз включає в себе: бампера під колір кузова, водійську і пасажирську подушки безпеки, задні сидіння, які складаються.

Опціональна комплектація

В опціональну комплектацію, в залежності від моделі, можуть входити: кондиціонер, легкосплавні диски, CD плеєр, передні протитуманні фари, тканинна оббивка сидінь, передні вікна з електроприводом, парктронік, часткова шкіряна оббивка, безключовий доступ і сталеві колеса.

Під капотом

Автомобіль комплектується 3-циліндровим 0,8-літровим двигуном з багатоточковим впорскуванням, і потужністю 50 к.с. Двигун працює на бензині. Мотор машини з'єднаний з 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Завдяки такому двигуну, автомобіль здатний розганятися до 144км / год.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford Kuga
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Kia Ceed
Популярні новини