Огляд тест-драйву: Ford Transit Van 2016

21 червня 2016

Пропонуючи новий автомобіль з кузовом типу фургон, в європейському стилі, Форд приєднався до ряду автомобілів Ram, Nissan і Mercedes-Benz. Зараз цей автомобіль випускається одним з найбільших концернів - General Motors і як і раніше зберігає свій стиль. У 2016 році вантажний 150 Транзит і пасажирський Transit пропонує велику кількість конфігурацій дизайну, в тому числі і 3 варіанти висоти даху, довгу і коротку колісну базу, а також 6 варіантів довжини кузова. Призначений для пасажирських перевезень, Транзит може вміщати від 8 до 15 осіб, і оснащений двигуном V6 EcoBoost з турбонаддувом або ж потужним 5-циліндровим двигуном PowerStroke. Для тих, хто зацікавлений в альтернативному джерелі палива, 3,7-літровий V6 двигун може бути перероблений для роботи на природному газі. Компанія Форд, також, пропонує широкий асортимент автомобілів, призначених для перевезення вантажів.

Вам сподобається цей автомобіль, якщо:

Якщо Ваш бізнес залежить від постійних перевезень, то Ford Transit Van стане відмінним місцем для розміщення логотипу Вашої компанії. 11 видів дизайну автомобіля можуть підходити під практично будь-який варіант використання 150 Van.

Вам не сподобається цей автомобіль, якщо:

Цей Форд 2016 року не виділяється доступною ціною. Якщо Вам достатньо фургона стандартного розміру, то найкращим варіантом для Вас стане Ford Express, він, також, має можливість комплектуватись повним приводом і має хорошу тягову потужність. Менші фургони, типу Форд Експрес коштують менше і набагато зручніші в управлінні.

Нове в 2016

У 2016 році Ford Transit оснащений новою аудіосистемою «Sync 3», а також додатковим оновленням типу подвійних розсувних дверей.

Враження від їзди

Конструкція кузова автомобіля забезпечує стійкість при їзді, а також знижує рівень шуму в салоні. Рульове управління досить чутливе, а радіус повороту мінімальний, що спрощує паркування. Цій моделі відмінно підходить 3,5-літровий V6 двигун EcoBoost, хоча і 5-циліндерний дизельний двигун, також, заслуговує похвали.

Те, що нам сподобалося

Система дистанційного зв’язку Форд.

Ця система стежить за рухом автомобіля, а також здатна генерувати звіти про ефективність використання палива.

3,5-літровий V6 двигун EcoBoost.

Не дивлячись на високий крутний момент дизельного двигуна, 3,5-літровий V6 EcoBoost досить потужний і економічний.

Детально про автомобіль Ford Transit 150 Van

Інтер’єр

Зазвичай такі автомобілі не розраховані для використання протягом повного робочого дня, але не в цьому випадку, завдяки системам «Sync 3», «MyFord Touch» і дуже зручним сидінням. Об’єднуючи ці функції з достатнім простором для зберігання особистих речей і пристосуванням для кріплення телефону або планшета, автомобіль стає комфортнішим. Для Ford Transit 150 Van доступна тканинна і шкіряна оббивка сидінь. На відміну від більшості конкурентів в сегменті фургонів, Форд оснащений телескопічним рульовим колесом, що робить водійське сидіння комфортніше.

Екстер’єр

У 2016 році Форд Транзит може поставлятися з 3 варіантами висоти даху (низький - 212 см, середній - 256см і високий - 280см) і 6 варіантами довжини кузова - від 5,53м до 6,7м. Тоновані вікна, 16-дюймові колеса з ковпаками під колір кузова і решітка радіатора присутні на всіх моделях Transit Van 2016 року. Відносно модифікації Wagon XLT, то вона стандартно включає в себе ковпаки на колеса, хромовану решітку радіатора, аудіосистему об’ємного звучання і нові фари.

Базова комплектація:

Стандартна комплектація 150 Форда Транзиту в 2016 році включає: 16-дюймові колеса і покришки, телескопічне рульове колесо, задні склопідйомники і замки. Чорний передній і задній бампер, тоновані вікна і подвійні електропривідні бічні дзеркала заднього виду, також, входять в базову комплектацію. Пасажирський фургон XL оснащений 6 динаміками і сенсорними двірниками. Wagon XLT комплектується з хромованою решіткою радіатора, аудіосистемою об’ємного звучання з 8 динаміками і автоматичними передніми фарами.

Опціональна комплектація

В опціональну комплектацію Ford Transit, зокрема, входять сидіння водія з 10-позиційним регулюванням і задній парктронік. Інші додаткові функції включають в себе: висувні дзеркала, систему «Ford Telematics», розсувні бічні двері, круїз-контроль, безключовий доступ і систему «Sync3» з «MyFord Touch», 6-дюймовий сенсорний екран і систему навігації.

Під капотом

Залежно від мети використання цього автомобіля існує 3 доступних двигуна, на вибір, кожен з яких з’єднаний з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. У компанії Форд обіцяють, що новий Транзит буде споживати на 46% палива менше, ніж попередній автомобіль Е-серії, оснащений двигуном V6 EcoBoost з турбонаддувом. Від стандартного 3,7-літрового V6 двигуна очікується споживання палива на 19% менше.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Ford F-150 2016
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Ford Transit 2016
Популярні новини