Огляд тест-драйву: Lincoln MKT 2019

16 вересня 2019

До 2020 року, коли планується поява Lincoln Aviator, Lincoln MKT залишається єдиним позашляховиком бренду на сім місць. Незважаючи на потрохи старіючу платформу і не надто свіжу стилізацію, MKT все ще має багато переваг, не остання з яких стартова ціна. Крім того, позаду третього ряду сидінь передбачений щедрий запас вантажного простору. Під капотом прихований потужний 3.5-літровий V6 турбодвигун, пару якому стандартно складає система повного приводу. Можливо, MKT не такий стильний і вишуканий як Audi A7 і BMW X5, але він точно гідно витримує конкуренцію Infiniti QX60, Buick Enclave і Acura MDX.

Вам сподобається 

Якщо ви перебуваєте у пошуку великого, семимісного позашляховика, але маєте обмежений бюджет, добре оснащений Lincoln MKT 2019 стане достойним варіантом. Навіть повністю оснащена модель Reserve тішить ціною.

Вам може не сподобатися 

Дивіться також каталоги:

Стиль це значна частина посилу великих і розкішних позашляховиків, тому не надто свіжий MKT в цьому плані програє. А тим, хто хоче отримати ідентичну потужність і рівень оснащення, є сенс поглянути в сторону Acura MDX, або просто зачекати на Lincoln Aviator 2020.

Нове у 2019 році 

У поточному році відмовилися від моделі Lincoln MKT Premier. Стандартним став 3.5-літровий V6 турбодвигун і система повного приводу. 

Враження від їзди 

Зі стандартним 3.5-літровим V6 турбодвигуном у Lincoln MKT немає проблем з потужністю, а відповідно з розгоном, набором швидкості і виконанням маневрів. Між тим, якщо не витискати з автомобіля максимум і просто розслабитися, можна отримати справжнє задоволення від вишуканих манер ходу, рівня комфорту їзди, добре збалансованого управління з хорошим зворотнім зв’язком і потужних гальм. Завдяки стандартному повному приводу і системі «Lincoln Drive Control» позашляховик впевнено входить у повороти, хоча азарту очікувати не варто. Система «Lincoln Drive Control» також пропонує «Sport», «Comfort» і «Normal» режими, але помітити різницю зможе дуже досвідчений водій. Продумана шестиступінчаста автоматична коробка передач складає гарну пару турбодвигуну, гарантуючи швидкі переходи і плавність з перемикачами на кермі. Оскільки камери кругового огляду не передбачено взагалі, бажано придбати хоча б камеру заднього виду, зважаючи на розмір Lincoln MKT. 

Найкращі характеристики 

Навіть з повністю завантаженим салоном і багажним відділенням у 3.5-літрового V6 турбодвигуна немає проблем з подачею потужності. Стандартний повний привід сприяє позитивним відчуттям, допомагаючи контролювати ситуацію. Хоча варто готуватися до помітного рівня витрати пального.

Інтер’єр позашляховика є діаметральною протилежністю його екстер’єру. Високоякісні матеріали, розкішні сидіння, сучасні технології і вишукані деталі роблять салон MKT незабутнім місцем. 

Детально про автомобіль Lincoln Aviator

Інтер’єр 

Салон MKT на три ряди спокійно витримує конкуренцію інших представників класу. Ставлення до пасажирів першого і другого рядів можна описати як королівське з дуже щедрим запасом особистого простору і високим рівнем комфорту. Третій ряд не такий просторий, тому його краще залишити дітям, або невисоким дорослим. При бажанні суцільне сидіння другого ряді можна замінити на два капітанських крісла з підігрівом і охолодженням і навіть додати мініатюрний холодильник між ними. Великі вікна гарантують водію і передньому пасажиру відмінну видимість і сприяють відчуттю простору. 

Відео тест-драйв Lincoln MKT 2019 року

Екстер’єр 

Як не дивно, але округлий Lincoln MKT ділить шасі і платформу з вуглуватим Ford Flex. Назвати Lincoln не привабливим неможливо, але наскільки він привабливий, вирішить кожен самостійно. Позашляховик Лінкольн 2019 можна охарактеризувати як виразний, особливо зважаючи на масивну решітку радіатора, розкосі фари і дещо дивну лінію вікон. Об’ємний багажник підкреслено довгими, широкими задніми фарами. Плюс, двері багажника мають електропривод.

Базова комплектація 

Базова модель MKT отримала вкрай непоганий перелік оснащення, який включає 19-дюймові колеса з легкого сплаву, систему «Continuously Controlled Damping» і систему «Lincoln Drive Control». Іншими стандартними елементами стали: ксенонові фари, функція доступу без ключа і кнопкове запалювання, передні сидіння з підігрівом, охолодженням і 12 режимами налаштування, шкіряна обшивка, автоматичний клімат-контроль на три зони, електропривод дверей багажника, автоматичне складання третього ряду сидінь, кермо з підігрівом і налаштуваннями по куту і вильоту, інформаційно-розважальна система Sync 3 з навігацією, яка активується голосом, аудіосистема «THX II» на 14 динаміків, Bluetooth і iPod сполученням, попередження про сліпі зони, попередження про перехресний рух позаду і спеціальний браслет-ключ «MyKey».

Опційне обладнання 

Перейшовши до моделі Reserve, покупець отримує адаптивний круїз-контроль, попередження про зіткнення, аварійне гальмування, попередження про виїзд за межі смуги руху і допомогу при паралельному паркуванні. Окремими опціями стали капітанські крісла другого ряду з підігрівом і охолодженням, невеликий холодильник для другого ряду, пакет для буксирування «Class III» і 20-дюймові колеса.

Під капотом 

Єдиним для Lincoln MKT 2019 став 3.5-літровий V6 турбодвигун на 365 кінських сил і 475 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно повний. Витрата пального перебуває на рівні 14.7 л/100км у міському і 10.2 л/100км у заміському циклах.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW 6 Series 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: GMC Yukon 2019
Популярні новини