4 способи, як злити паливо з бензобака

10 грудня 2019

Багато автомобілістів стикалися з необхідністю терміново злити бензин із бака. Для цього може бути кілька причин: ремонт паливної системи, залили не той бензин або пальне поганої якості. Розглянемо 4 простих способи, як злити паливо.
Справа в тому, що злити бензин зі старих автомобілів простіше, ніж із бака сучасних моделей. Так, в нових авто з інжектором в заливний горловині бензобака встановлена ​​спеціальна фільтруюча сіточка - цей фільтр служить хорошим захистом від злодіїв, адже не дає опустити шланг в бак і злити паливо.

бензин зливають у каністру фотоОтже, які є способи злити бензин з бака автомобіля:
1. Якщо в бензобаку вашої машини встановлена ​​сітка і ніяк не виходить злити паливо шлангом - існує ще кілька дієвих способів.

Однак пам'ятайте, що робити цю процедуру можна тільки на відкритому повітрі, тому що існує велика ймовірність отруїтися шкідливими бензиновими випарами.

2. У багатьох автомобілях є спеціальний зливний отвір внизу бензобака, який дозволяє повністю злити паливо. Просто знайдіть цей отвір, відкрутіть пробку і злийте бензин в підходящу каністру.

Це, напевно, найпростіший спосіб, але не на всіх моделях є такий отвір.

3. Наступний спосіб можна використовувати тільки в разі крайньої необхідності, адже є серйозна ймовірність вивести з ладу бензонасос: відкрийте капот, заглушіть мотор і від'єднайте паливний шланг від бензонасоса в місці з'єднання з мотором; далі встановіть вихід шланга у відповідний резервуар і включіть запалення (але не заводьте двигун!) - якщо повторити процедуру кілька разів, можна злити необхідну кількість бензину. Коли закінчите зливати паливо, поверніть шланг на місце.

4. На деяких сучасних інжекторних моторах передбачений спеціальний штуцер. З його допомогою можна злити бензин 
не від'єднуючи шланг від двигуна.

Подивіться відео-ролик, як злити бензин не від'єднуючи паливний шланг на прикладі автомобіля марки ВАЗ:

Попередня стаття 3 позашляховика, які практично неможливо перепродати
3 позашляховика, які практично неможливо перепродати
Скільки коштує проїхатися без ременя безпеки?
Наступна стаття Скільки коштує проїхатися без ременя безпеки?

Популярні новини