Авто з Кореї чи США: звідки пригнати

5 січня 2023

Південна Корея та США для європейців сьогодні є найпопулярнішими напрямками купівлі вживаних автотранспортних засобів. Для обох країн характерні загальні переваги – якісні автомобілі та низькі ціни на бу авто, що й приваблює покупців з усього світу. Де ж вигідніші умови продажу автомобілів у США чи Кореї? Чим відрізняються автомобільні ринки цих країн?

Авто з Кореї – головні вигоди для покупця

авто из кореи

Авто з Південної Кореї нещодавно стали предметом інтересу для європейських покупців. Головні переваги бу машин з Кореї:

  • Відсутність аварійних ушкоджень. На відміну від США, у Кореї не виставляють на продаж биті автомобілі. Швидше за все вам запропонують машину, яка взагалі не була у ДТП, або биту, але вже на ходу після ремонту.
  • Унікальна комплектація, яка є лише у корейських авто, випущених для внутрішнього ринку. Деякі моделі, які продаються в Південній Кореї, для європейців мають особливий інтерес, оскільки мають ексклюзивну начинку.
  • Швидка доставка. Термін доставки авто з Кореї до Європи в середньому на 2-4 тижні менше терміну доставки авто зі США.

Одна з особливостей корейського ринку – продаж машин із заводським ГБО. Якщо в США та Європі такі авто рідкість, то велика частка авто з Кореї в каталоге корейських аукціонів укомплектовані газовою паливною системою.

Переваги пригону машин із США

авто из сша
З появою можливості покупки автомобілів у Сполучених Штатах, така послуга моментально стала високо затребуваною і залишається популярною досі. Купувати авто в США дійсно вигідно і не тільки через низькі ціни. Переваги авто з Америки:

  1. Бережна експлуатація – якісне паливо, якісне технічне обслуговування, водіння з гарного дорожнього покриття, м'який клімат.
  2. Мінімальне зношування динамічних вузлів – результат дбайливої експлуатації.
  3. Доступ до повної історії транспортного засобу. У США є найбільш повна база даних про кожен автомобіль, зареєстрований на території країни. Використовуючи ВІН код, покупець може дізнатися про автомобіль все – від дати випуску до таких деталей, як участь у ДТП, кількість власників, ремонти та зміна комплектації, особливості техобслуговування та ін.
  4. Висока якість збирання. У виробництві американських автомобілів та авто, що випускаються спеціально для американського ринку, висуваються високі вимоги до якості кожної деталі. Купуючи вживаний автомобіль у США, ви сплачуєте дуже скромну суму за високоякісний транспорт.
  5. Багата комплектація. Американці дуже вимогливі у цьому питанні, тому в США та для американського ринку роблять машини з повним комплектом технологічних новинок для комфортного водіння. Це гідропідсилювач керма, система клімат-контролю, сучасна система мультимедіа, багате оформлення салону тощо.
  6. Дуже великий модельний ряд, зокрема ексклюзивні моделі авто. Американський автомобільний ринок має величезний обсяг. Він охоплює мільйони одиниць різноманітних транспортних засобів усіх існуючих брендів та моделей. Тут можна знайти будь-який автомобіль – від бюджетного універсалу до рідкісних моделей спортивних авто із кузовом кабріолет. Американський ринок авто – майданчик, де кожен знайде собі машину мрії, виходячи зі своїх запитів та бюджету.

Основні відмінності купівлі авто в США та Кореї

Підсумувавши все вищесказане, наведемо головні відмінності автомобілів з Кореї та США:

  1. Доставка з Кореї швидше, ніж із США.
  2. Американці не ремонтують авто після ДТП, продають із пошкодженнями. У Кореї машини ремонтують перед продажем, тому візуально ціле авто може мати серйозні аварійні пошкодження.
  3. У США можна купити авто в ексклюзивній технічній комплектації, а на корейському ринку з ексклюзивним електронним функціоналом.
  4. У Південній Кореї великий вибір авто із заводським ГБО, але в США в цілому різноманітніший модельний ряд і значно більше варіантів.
Попередня стаття Де купити Toyota Land Cruiser в Україні
Де купити Toyota Land Cruiser в Україні
Авто не заводиться вранці: найчастіші причини
Наступна стаття Авто не заводиться вранці: найчастіші причини

Популярні новини