Автомобілі-довгожителі: легенди, які змінили вже сьоме покоління

27 вересня 2019

Автомобільні концерни за час свого існування випустили величезну кількість машин. Більшість із них так і не зуміли прижитися на ринку і раптово покинули його.
Представляємо список самих "стійких" моделей різних брендів, які завоювали любов багатьох авто-фанів і змогли змінити цілих сім поколінь.

Перша модель у списку - відома у всьому світі BMW 3 Series. Вперше на авторинку ця машина з'явилася як дводверний седан у 1975 році. Пізніше це авто перетворили і випустили в кузовах кабріолет, купе, універсал і хетчбек. BMW 3 Series доступна навіть у кузові кабріолет. Це один із найпопулярніших автомобілів німецького виробника до теперішнього часу. Яскравим підтвердження цього факту є дебют сьомого покоління у 2018 році.

BMW 3 Series змінив вже 7 покоління

Наступну модель просто неможливо не згадати. Спорткар Chevrolet Corvette вперше з'явився в 1953 році і випускається донині. Хоча спочатку авто не прижилося на ринку, але зараз користується своєю популярністю. З кожним новим випуском автомобіль отримує все нові і нові оновлення і поліпшення, найсучасніші функції і технології. Автолюбителі добре пам'ятають, як французька компанія перетворила суперкар Corvette у середньомоторну машину. Із огляду на зовнішній вигляд та характеристики моделі, дивно, що популярність прийшла до неї тільки через десятиліття.

Chevrolet Corvette 7 покоління вже на ринку

 

На даний момент цей "американець" вважається самим топовим автомобілем компанії Ford. І ми вважаємо, що Fiesta знайшла свою популярність цілком заслужено. Ford Fiesta дебютувала на авторинку в 1973 році, якраз під час нафтової кризи. І це не завадило машині за лічені місяці стати успішною моделлю. Цей автомобіль дуже полюбився авто-фанатам Європи і Сполучених Штатів. Як результат - в 2016 році на радість автолюбителям було представлено сьоме покоління.

Ford Fiesta 7 покоління

Дивіться також каталоги:

 

Черговий легендарний виходець із Німеччини - Porsche 911. Цей автомобіль має дуже довгу і цікаву історію. Зараз цей спорткар визнаний самим відомим авто, якому вдалося протягом такого тривалого часу затриматися на ринку.
Історія Porsche 911 починається в далекому 1963 році. Як і у випадку з Ford Fiesta, модель не відразу була оцінена, але після гонок на Ле-Мані популярність прийшла буквально моментально. У 2018 році випустили останнє покоління цього автомобіля.


легендарний Porsche 911 останнє покоління

 

Японська “бомба” Toyota Corolla з'явилася у 1966 році. І вже менш ніж за 10 років модель стала найбільш продаваною в світі. Загальний випуск Corolla становить 44 мільйони машин. Зараз це один з найпопулярніших автомобілів серед українських водіїв.
У 2018 році компанія випустила 12 покоління цього автомобіля.


найбільш продаваний автомобіль Toyota Corolla

Volkswagen Golf надзвичайно популярний серед європейських любителів. Найперша модель зійшла з конвеєра в 1974 році, а в 2018 представили вже 8-го "нащадка" цього автомобіля. Volkswagen Golf оновлювався і поліпшувався з кожною зміною покоління, збільшуючи свою популярність. До речі, автолюбителі активно обговорюють і очікують появу на ринку повністю електричної версії легендарного Volkswagen Golf.

відмий у всьому світі Volkswagen Golf хетчбек

Попередня стаття Найнебезпечніші позашляховики
Найнебезпечніші позашляховики
В Україні можна буде їздити без пластикового посвідчення водія
Наступна стаття В Україні можна буде їздити без пластикового посвідчення водія

Популярні новини