Автомобілі цього кольору викрадають найрідше. висновки експертів

16 березня 2020

Стало відомо, що не тільки марка автомобіля впливає на інтерес викрадачів. Адже, як виявилося, багато що вирішує колір машини. Яскраві авто, які привертають занадто багато уваги і вибиваються із загального автомобільного потоку, вкрай рідко припадають "за смаком" викрадачам. Хоча, власникам червоних легкових автомобілів не варто розслаблятися - вони все ще знаходяться в групі ризику.
Тож не дивно, що найпривабливішими для викрадачів опинилися машини нейтральних кольорів. Наприклад, сріблясті, чорні або білі. Такі транспортні засоби легко губляться серед інших машин.
Але не варто думати, що колір машини дає якусь гарантію від викрадення. Хоча аерографія або яскраві стікери на кузові явно змусять зловмисників задуматися.

Нагадаємо, що експерти видання "What Car?" провели дослідження і з'ясували, які автомобілі найпростіше вкрасти. В експерименті взяли участь такі авто: Audi TT RS, Land Rover Discovery, BMW X3, Ford Fiesta, Citroen DS3 Crossback і Mercedes-Benz A-Class. Відзначимо, що всі моделі були обладнані системою безключового доступу. За результатами дослідження виявилося, що найменше часу знадобилося, щоб зламати Audi TT RS і Citroen DS3 Crossback. Найкращі результати показали Ford Fiesta і BMW X3 - відкриття дверей зайняло 40 секунд, а щоб рушити з місця знадобилося ще 20.

Подивіться відео, як мешканка Каліфорнії, США убезпечила свій пікап від зловмисників. Жінка встановила в кузові машини розприскувач, який активується, коли хтось занадто близько наближається до транспортного засобу. Подивіться, як ця саморобна система безпеки майстерно злякала злодія:

Попередня стаття "Здавайте свої Tesla!": Lexus потролив власників електромобілів
"Здавайте свої Tesla!": Lexus потролив власників електромобілів
Як захистити себе і своє авто від коронавірусу
Наступна стаття Як захистити себе і своє авто від коронавірусу

Популярні новини