Жорстокі тести автомобілів виробництва концернів-гігантів

10 жовтня 2019

Норвежці протягом трьох днів тестували електричні позашляховики Tesla, Audi і Mercedes-Benz моделей Model X, e-tron quattro і EQC відповідно, щоб визначити, який з цих автомобілів виявиться найпотужнішим.

До машин причепили кемпери і весь цей час їздили на них по звивистих дорогах. За цей період машини проїхали майже півтори тисячі кілометрів, букуючи трейлери вагою більше 1 тонни.

електричні кросовери Tesla, Audi і Mercedes-Benz на випробуваннях з кемперамиУ результаті, найкраще на випробуванні проявив себе кросовер марки Tesla. Цьому автомобілю було потрібно найменше енергії, щоб подолати заявлений маршрут - всього 389 кВт-год.
На другому місці опинився Mercedes-Benz EQC, якому було необхідно 437 кВт-год.
На останньому місці опинився автомобіль Audi моделі e-tron quattro - цей електрокар використовував 464 кВт-год.

як пройшли тести електрокросоверів марок Tesla, Audi і Mercedes-Benz фотоКрім того, учасники випробування відзначили, що характеристики Model X кращі, ніж у інших електрокарів, які брали участь у випробуваннях. Авто в комплектації Long Range проїжджає із кемпером без підзарядок відстань близько 300 км. У той же час EQC і e-tron quattro в середньому показують результат в межах 230-240 км.

Разом з тим вартість Tesla Model X випробуваної комплектації істотно вище двох інших кросоверів. Це означає, що якщо порівнювати цінову політику і фактичну вигоду від використання, вигідніше буде придбати електромобілі концернів Audi і Mercedes

Дивіться також каталоги:
Попередня стаття Україну захопили кросовери: які авто купляли найчастіше від початку року
Україну захопили кросовери: які авто купляли найчастіше від початку року
Українським водіям нагадали, який штраф є найдорожчим
Наступна стаття Українським водіям нагадали, який штраф є найдорожчим

Популярні новини