BMW i4 2022 року може стати «нічним кошмаром» Tesla Model 3

11 липня 2019

За прогнозами, спортивний седан зможе похизуватися повним приводом і запасом ходу до 563 км в стандартній комплектації.

Майбутній BMW i4 буде повністю електричним спортивним седаном в чотиридверному кузові, оснащеним одним або двома двигунами. Він обіцяє скласти серйозну конкуренцію Tesla Model 3, оскільки буде мати суттєву перевагу - високу якість збірки від автовиробника з великим досвідом.

Новинка i4 не отримає власну платформу: замість цього за основу буде взята платформа CLAR (Cluster Architecture) моделей BMW 3/4-серії. Гіпотетично версія з одним двигуном все ще можлива, але факти говорять про те, що у i4 буде два двигуна, що забезпечують стандартний повний привід. Очікується, що BMW запропонує кілька діапазонів запасу ходу і, відповідно, вартості. Найпотужніша батарея повинна забезпечувати близько 563 км поїздки без підзарядки і дозволяє розігнатися з нуля до 100 км/год за 4 секунди. Максимальна швидкість ймовірно буде складати в межах 200 кілометрів на годину, щоб на якомога довше зберегти сили.

Перша спроба баварців почати еру електрокарів не увінчалася особливим успіхом. Обидві новинки від BMW, що працюють від акумулятора, незграбний i3 і гібридний псевдо-суперкар i8, були дуже круті, але для більшості людей виявилися занадто чудернацькими. Завдяки розкішному зовнішньому вигляду і практичності i4 спробує повернути BMW на колишній рівень. Судячи зі шпигунських фотографій, i4 має досить класичну форму кузова, схожу на останню 4-серію Gran Coupe, а стиль відповідає концепту i Vision Dynamics 2017 року.

За попередньою інформацією, BMW i4 буде представлена ​​в 2021 році. Вартість моделі складе близько 50 000 доларів.

Дивіться також каталоги:

BMW i4 2022 (БМВ і4) BMW i4 2022 (БМВ і4) вид зверху

Теги:
BMW
Попередня стаття Рейтинг производителей автозапчастей для Volkswagen
Рейтинг производителей автозапчастей для Volkswagen
10 найшаленіших гіперкарів 2019 і 2020 років
Наступна стаття 10 найшаленіших гіперкарів 2019 і 2020 років

Популярні новини