Як шахраї спекулюють талонами на паливо

28 січня 2020

Мережа автозаправних комплексів ОККО - одна з найбільших АЗС в Україні, яка входить до складу OKKO Group. У компанії доступний зручний спосіб оплати - талони на паливо з фіксованою ціною.

Зовсім недавно в мережі з'явився новий вид шахрайства. Його суть полягає в тому, що зловмисники представляються менеджерами ОККО і пропонують автомобілістам придбати "фейкові" талони.

Компанія попереджає про шахраїв на АЗС фотоКомпанія попереджає своїх клієнтів бути акуратнішими при покупці цих талонів. Наприклад, щоб не стати жертвами обману, для замовлення талонів радять використовувати особистий кабінет або офіційні представництва ОККО. Також ні в якому разі не варто довіряти особам, які телефонують нібито з номера компанії і пропонують свої послуги. Хочемо акцентувати, що гаряча лінія ОККО працює тільки на вхідні дзвінки.

Бережіться неперевірених осіб і уникайте фейковий послуг. Пропозиції про покупку підроблених квитків можна зустріти в Telegram-каналах, а також у соцмережах Facebook і Instagram.

Шахраї запевняють покупця в тому, що угода повністю безпечна - пропонують надіслати талони післяплатою. Однак це не рятує від підробок. Підроблені талони дуже схожі на оригінальні, але при детальному порівнянні ознаки фальсифікації відразу видно.

Представники компанії просять клієнтів повідомляти про всі підозрілі операції та сумнівні пропозиції до правоохоронних органів.

Попередня стаття Плановий техогляд для авто з газобалонним обладнанням
Плановий техогляд для авто з газобалонним обладнанням
Чому закриваються автозаводи в Китаї?
Наступна стаття Чому закриваються автозаводи в Китаї?

Популярні новини