Компанія Volvo включає медичну страховку у вартість своїх машин

20 жовтня 2019

Шведський виробник вантажних автомобілів Volvo представив на ринку серію основних моделей і включив в їх вартість безкоштовну медичну страховку для водіїв. Пропозиція відноситься до спецверсій машин Volvo FH, Volvo FM, Volvo FMX та Volvo FH16, у виробництві яких був зроблений акцент на безпеку і комфорт водіїв.
вантажівка Volvo FH включає у вартість медстраховку фотоНаприклад, в спецпакет Unlimited Edition входить безкоштовна медстраховка для одного водія. Це повинно забезпечити співробітникам транспортної компанії швидкий доступ до медичного обслуговування. Цікаво, що клієнтська компанія може додатково розширити цю опцію для інших співробітників. Техніка, вироблена в рамках Unlimited Edition також включає такі опції, як, наприклад Volvo Dynamic Steering (система динамічного рульового управління, створена для мінімізації ризику ДТП), біксенонові фари з більш високою інтенсивністю світла, особливий дизайн деяких зовнішніх деталей кабіни і оновлений логотип. Наприклад, в дизайн кабіни Volvo FH планують додати ексклюзивні хромовані деталі.
Volvo FM вантажівка фото в контракт входить вартість медстраховкиКрім унікального дизайну, кабіни вантажівок обладнані комфортними водійськими сидіннями з функцією автоматичного регулювання по висоті, з огляду на вагу водія. У комплектацію моделей Volvo FH і Volvo FH16 версії Unlimited Edition входять чорні шкіряні сидіння з металевими елементами, обшиті шкірою кермо і дверні панелі.

За безпеку відповідають подушки і ремені безпеки. До слова, ремені виконані у червоному кольорі, щоб підкреслити, наскільки ця деталь важлива для безпеки водія.

На жаль, ця пропозиція стосується лише шведського автомобільного ринку.

Теги:
Volvo
Попередня стаття Tesla знову вражає публіку
Tesla знову вражає публіку
3 поширені звички, які шкодять водієві і машині
Наступна стаття 3 поширені звички, які шкодять водієві і машині

Популярні новини