Mitsubishi Lancer Evolution повертається і це буде не кросовер

11 липня 2019

Перший седан Mitsubishi Lancer Evolution вперше зійшов з конвеєра в 1992 році, але вже на десятому поколінні в 2016 році виробництво припинилося. Недовго думаючи, японці вирішили відійти від седана і створити абсолютно новий концептуальний електричний кросовер E-Evolution як продовження історії Lancer. Але, не тут-то було, концепт так і залишився концептом. Судячи з останніх новин, компанія Mitsubishi вирішила виправитися і воскресити Evo в його звичному вигляді. Воскреслий Evolution стане одинадцятим поколінням легендарної моделі.

За даними британського видання, Mitsubishi Lancer Evolution повернеться в якості чотирьохдверного седана або хетчбека, тому шанувальникам кросоверів варто похвилюватися. За попередніми даними з недостовірних джерел станеться це не раніше, ніж через три роки. І поки японські автовиробники ще тільки готують цей культовий автомобіль до дебюту, вже відомі деякі цікаві факти.

Evo 11-го покоління буде доступний у вигляді чотирьохдверного седана або вперше в вигляді чотирьохдверного хетчбека. Швидше за все, він буде результатом виробництва платформи Renault-Nissan-Mitsubishi, яка також є засновником нинішніх моделей, таких як Infiniti QX50 і Renault Mégane. Також новий Evo буде оснащений чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом. Певне, у нього буде така ж трансмісія, як і у Renault Mégane RS наступного покоління, який обладнаний 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом в парі з автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Розроблена компанією Mitsubishi система повного приводу, вона ж технологія S-AWC, яка також була використана при розробці Evo X, - це абсолютно правильний вибір. Найбільш вражаючий сучасний Mégane RS розвиває потужність понад 300 к. с., але новому Evo можуть подарувати додану гібридну систему для збільшення потужності до 350 кінських сил.

Autocar не повідомляє, коли з'явиться новий Evo, але як ми вже говорили, можливо, це станеться в найближчі роки. Шанувальники цілком готові до новинок від корпорації Mitsubishi, і, мабуть, не буде сюрпризом знову побачити який-небудь концепт-кар на жовтневому автосалоні в Токіо в 2019 з наступним випуском серійних автомобілів протягом найближчих декількох років.

Mitsubishi Lancer Evolution (мицубісі лансер ево) 2019

Дивіться також каталоги:

Mitsubishi Lancer Evolution (мицубісі лансер еволюшн) 2019

Попередня стаття Рейтинг производителей автозапчастей для Volkswagen
Рейтинг производителей автозапчастей для Volkswagen
10 найшаленіших гіперкарів 2019 і 2020 років
Наступна стаття 10 найшаленіших гіперкарів 2019 і 2020 років

Популярні новини