Покататися на Lamborghini в Україні: доступний прокат суперкарів

15 січня 2020

Практично нереально знайти людину, а особливо водія, який не мріяв про таку річ, як суперкар. Відчути цей звук мотора, відчути себе в шикарному салоні автомобіля і насолодитися плавною поїздкою мріє кожен істинний автомобіліст.

Але часто життя несправедливе і дозволити собі такі машини можуть лише одиниці. "А як же оренда, або тест-драйв в автосалоні?" - запитаєте ви. Почнемо з того, що в Україні складно прижитися сервісу прокату, на відміну від деяких країн. До того ж, в автосалонах вам швидше за все запропонують покататися на якомусь Renault або Hyundai, що не дуже драйвить, погодьтеся. Зовсім інша справа відчути міць легенд автомобілебудування, як Lamborghini Huracan, Nissan GTR і ін. Ні, ми не змушуємо вас відчути безвихідь, навпаки, хочемо запропонувати відмінний варіант, який буде доступним кожному бажаючому.

Втім, є в Україні кілька надійних сервісів оренди авто, один з них нещодавно відкрився в столиці. Якщо є водійське посвідчення і величезне бажання втілити мрію в реальність, то по дзвінку ви без проблем зможете взяти напрокат Ламборгіні в Києві. Вас чекає ідеально підібрана місцевість для поїздки, кожен бажаючий може відчути, що залишив весь світ і проблеми позаду. Приголомшливі емоції і задоволення від водіння вам забезпечить 5,4- літровий двигун Lamborghini Huracan з табуном з 610 "кіньми" під капотом. Всього за 3,4 секунди до сотні він подарує вам відчуття легкості і польоту. Можна ще довго перераховувати і розповідати все гідності цього суперкара, але краще відчути все самому.

тестдрайв ламборгини в Киеве

Чи можна взяти напрокат Mustang? Судячи з пошукових запитів, про це мріють багато. Так! У гаражі компанії вас також чекатиме Mustang 1967 року - класика жанру. Машини даного класу завжди були, є і будуть в моді у чоловічої половини населення, незалежно від віку авто. Не поскупіться на тестдрайв Форд Мустанг, відчуйте дух свободи, проникніться брутальністю і вишуканістю кожної деталі. Почуйте звук двигуна c 420 л.с. під капотом, який стрясає землю під колесами своїми вібраціями.

Дивіться також каталоги:

прокат мустанг в Украине

Хочеться погарячіше? Тоді до ваших послуг заряджений Nissan GTR, який прокачали до 700 кінських сил. Всього за 10 секунд він здатний видати цифру 200 км на спідометрі. Однозначно вартий вашої уваги.

За невеликі гроші ви покатаєтеся на крутій тачці без всяких там няньок на водійському кріслі. Якщо ж у вас немає водійських навичок, але ви хочете доповнити свій багаж враженнями і незабутніми емоціями, то співробітники із задоволенням покатають вас на пасажирському кріслі.

взять напрокат Ниссан в Киеве

Повірте, на час відчути себе кінозіркою або мільйонером, не так вже й складно, навіть якщо ці тачки не ваша власність. Ну й добре, адже час - поняття умовне, аналогічно, як і володіння чомось.

Організуйте шикарну фотосесію для пам'яті, подаруйте сертифікат найкращому другові, або батькові, адже все це ви зможете отримати в новому київському сервісі. Тепер ви знаєте, чим побалувати себе і яким сюрпризом можна здивувати близьких людей.

 
Попередня стаття Водії, готуйтеся! Податок підвищать до 25 тисяч гривень
Водії, готуйтеся! Податок підвищать до 25 тисяч гривень
Що робити, якщо авто пошкодилося після нещасного випадку?
Наступна стаття Що робити, якщо авто пошкодилося після нещасного випадку?

Популярні новини