Корисно для автомобілістів: як зрозуміти, що спустило колесо

30 жовтня 2019

Не секрет, що далеко не всі водії вміють моментально і достовірно визначати рівень тиску в шинах. Але краще навчитися вирішувати це питання самостійно, адже автомобіль зі спущеними колесами втрачає керованість на дорозі і становить небезпеку під час руху. Безпека на дорозі понад усе, тому розберемося, як визначити і усунути найпоширеніші проблеми з автомобільними шинами.

Однією з найпоширеніших проблем із колесами є розгерметизація шини через деформацію диска. Якщо ви помітили, що автомобіль кидає в сторону під час руху, значить герметичність одного з коліс порушена.
Автомобільні експерти уточнюють, якщо машину кидає вправо - значить проблеми із правим колесом, а якщо вліво - відповідно, пошкоджена ліва шина.

спущене колесо фото Також водії часто стикаються з тим, що колесо спускає через погану якість гуми.
Проколи шин також є звичним явищем, але цю проблему можна легко впізнати по характерному свисту колеса.
Врахуйте, що фахівці рекомендують не виймати із гуми сторонній предмет, який став причиною пошкодження - це дасть можливість безперешкодно доїхати до найближчого шиномонтажу.
Візьміть до уваги, що бічний поріз колеса вважається більш серйозним пошкодженням. В обох випадках необхідно звернутися до фахівців з автосервісу, які замінять проколоту або порвану шину.

що робити якщо спустило колесо заміна колеса фото Також автомобілісти досить часто стикаються із пошкодженням ніпеля або золотника, які в процесі експлуатації забиваються брудом і пилом. Щоб уникнути зниження тиску в колесі, досить замінити пошкоджену деталь.

Вище перечислені найпоширеніші причини спускання шин, методи подолання таких недоліків і причини їх виникнення. Не забувайте, що найменша несправність автомобіля може стати причиною виникнення аварійної ситуації на дорозі.

Попередня стаття Новий гоночний автомобіль від Lamborghini. ВІДЕО
Новий гоночний автомобіль від Lamborghini. ВІДЕО
ЗАЗ планує випускати автомобілі Renault
Наступна стаття ЗАЗ планує випускати автомобілі Renault

Популярні новини