Корисні гаджети для авто всього за кілька доларів

27 січня 2020

У китайських інтернет-магазинах завжди можна "відкопати" безліч цікавих і небанальних речей. Причому величезний плюс такого шопінгу - це невисока ціна цих пристосувань і гаджетів. Ми склали список найкорисніших товарів для автомобілістів, які можна купити за кілька доларів.

1. Китайці придумали спеціальний прилад, який підсвічує простір за автомобілем, щоб показати іншим водіям безпечну дистанцію та запобігти аваріям в умовах поганої видимості. Він називається індикатор дистанції і коштує в районі 1-3 доларів. Головне переконатися, що підсвічування не буде занадто яскравим, щоб не заважати іншим учасникам дорожнього руху.

Індикатор дистанції для авто фото

2. Якщо хочете створити ілюзію розкоші в бюджетному автомобілі, зверніть увагу на світлодіодне підсвічувачі підстаканників, які заряджаються від сонячної батареї. Люксовий інтер'єр обійдеться вам у діапазоні від 3 до 12 доларів.

3. Також можна додати стилю за допомогою підсвічування замка запалювання. До того ж таке рішення виправдовує себе при експлуатації в темний час доби. Вартість такого стильного елемента не перевищує 2.50 доларів.

Підсвітка замка запалювання в авто фото

4. Для любителів тварин існує такий геніальний винахід, як захист сидінь. Це спеціальна накидка на сидіння, яка врятує від брудних слідів лапок всього за кілька доларів. Хоча в українських магазинах ця річь коштує близько 600 гривень.

Захист сидінь від тварин в авто фото

5. Прозорі тоновані козирки обіцяють врятувати водія від яскравого сонця, а додаткові противідблискуючі фільтри жовтого кольору гарантують безпечну їзду вночі. Коштує такий гаджет всього 5-7 доларів.

Прозорі тоновані козирки для авто фото

6. Відерце для сміття в салоні виглядає акуратно і досить затишно, до того ж дозволяє зібрати все сміття в одному місці. Купити можна навіть за 2 долари.

7. Силіконовий тримач для телефона - це спеціальний багатофункціональний килимок, який може стати частиною дизайнерського оформлення салону вашого автомобіля. Ціновий діапазон - від 4 доларів, хоча є моделі і за 15 доларів.

Силіконовий тримач для телефона в авто фото

Якщо у вас є ще якісь бюджетні знахідки для авто, діліться в коментарях з іншими автомобілістами!

Попередня стаття Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
Як створюють легендарні автомобілі Ferrari?
У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?
Наступна стаття У Києві протестують таксисти. Які їхні вимоги?

Популярні новини