Популярні авто в кузові купе: шукаємо на Automoto.ua

23 травня 2023

Елегантні та спортивні автомобілі в стилі купе завжди виділяються в потоці. Особливий тип кузова оптимізує аеродинаміку та покращує ефективність на дорозі. Купе приваблюють своєю унікальністю, адже вони менш поширені за седани чи універсали. На додачу, багато моделей в стилі купе - це спортивні версії з покращеною керованістю та динамікою. Погляньмо, які автомобілі в кузові купе знайдено на Automoto.ua.

Знайти Ауді а5 в кузові купе

Ауді А5

Audi A5 Coupe поєднує стиль, комфорт та високу продуктивність. Прекрасна керованість та стабільність на дорозі разом зі спортивно налаштованою підвіскою, приводом на всі колеса та точним кермом забезпечують відмінну динаміку та контроль на крутих поворотах.

Знайти авто Хонда Акорд купе

Хонда Акорд

Тридверна Honda Accord сподобається тим, кому потрібен вишуканий автомобіль. Серед оголошень є пропозиції різних років випуску для бюджету від $3 500.

Знайти Шевроле Камаро купе

Шевроле Камаро

Яскраве купе Chevrolet Camaro пропонує екстремальну швидкість і незабутні враження від водіння. Цей автомобіль вартий уваги покупців, незалежно від року випуску та комплектації. Серед пропозицій є ксклюзивні тюнінговані варіанти для тих, хто хоче максимально виділятись на дорозі.

Знайти Мерседес ЦЛ-клас купе

Мерседес ЦЛ-клас

Mercedes-Benz CL-Class існує лише в версії купе. Він адресований тим, хто цінує преміальний стиль, надійність та вишуканість.

Знайти Рено Меган купе

Рено Меган

Версія купе Renault Megane пропонує високу якість, ефективність і сучасні технології за доступною ціною. Megane Coupe 2008 року можна вибрати від 5 800$.

Знайти БМВ 4 серії купе

БМВ 4 серії

BMW 4 Series Coupe привертає увагу своїм стильним дизайном, потужними двигунами та високим рівнем комфорту. Це одна з найпопулярніших моделей в сегменті. Всього наш пошуковий робот знайшов 170+ оголошень про продаж бМВ 4 серії в кузові купе.

Знайти Форд Мустанг купе

Форд Мустанг

Легендарний Ford Mustang завоював серця багатьох шанувальників в Україні. Він пропонує потужні двигуни, спортивну керованість і харизматичний дизайн. Всього знайдено 150+ оголошень з Форд Мустанг, тому вибору комплектацій на різний гаманець не бракує.

Не сподобалась жодна пропозиція? Перегляньте весь каталог купе або скористайтесь розширений пошуком для підбору автомобіля з потрібними параметрами.

Попередня стаття Пневматична підвіска: принцип роботи та список авто
Пневматична підвіска: принцип роботи та список авто
Чому авто “не тягне” на підйомі? Знайдено головні причини
Наступна стаття Чому авто “не тягне” на підйомі? Знайдено головні причини

Популярні новини