Найнепотрібніші додаткові системи в автомобілі

7 лютого 2020

Кожен бажаючий придбати новеньке авто з салону повинен бути готовий до того, що дилери почнуть пропонувати різні додаткові опції. Причому, швидше за все, не все запропоноване оснащення вам знадобиться. Щоб допомогти розібратися з усіма цими пропозиціями, ми зібрали 5 найбільш непотрібних додаткових опцій за відгуками автомобілістів в сучасному автомобілі!

  • Кнопка старт-стоп. Як відомо, така система запуску двигуна допомагає трохи заощадити паливо. Правда, економія в результаті виявляється мізерною, а кілька сотень пусків двигуна на годину негативно позначається на моторі.
  •  Система безключового доступу. На папері така опція виглядає круто, але вона має один значний мінус. Така система дозволяє зловмисникам з легкістю викрасти ваш автомобіль. Як ми писали раніше, для цього їм всього лише потрібно перехопити сигнал за допомогою ретранслятора.
  • Низькопрофільні шини. Вони, звичайно, виглядають круто, але в експлуатації максимально некомфортні. Не кажучи вже про те, що такі покришки підвищують ризик поломки колеса і сприяють швидкому зносу підвіски.
  • Панорамний дах. Такий елемент дизайну виглядає дуже круто і до того ж забезпечує гарний вид, але не позбавлений ​​деяких суттєвих недоліків. Наприклад, такий елемент ніяк не захищений від забруднень. До того ж з таким дахом гірше працює кондиціонер, через що влітку в салоні дуже жарко.
  • Світлодіодні фари. Останнім часом дилери почали пропонувати встановити на автомобіль задні LED-ліхтарі. Без сумніву, це виглядає красиво і стильно, однак такий елемент дизайну має серйозний недолік - труднощі в ремонті.

Це 5 найбільш непотрібних додаткових опцій в сучасних машинах на думку автомобілістів, хоча насправді їх набагато більше. На превеликий жаль, відмовитися від подібних пропозицій часом неможливо.

Попередня стаття Хочете, щоб держава подарувала авто? Відправляйтесь в Нідерланди!
Хочете, щоб держава подарувала авто? Відправляйтесь в Нідерланди!
Новий MAN TGX - сенсація двадцятиріччя
Наступна стаття Новий MAN TGX - сенсація двадцятиріччя

Популярні новини