Поради, як провести романтичне побачення в автомобілі

17 грудня 2019

Божевільний ритм сучасного життя диктує свої правила, тому іноді катастрофічно не вистачає часу і сил на романтичні вечори з коханою людиною. Але не варто опускати руки!
Адже це прекрасна можливість урізноманітнити своє особисте життя і отримати незабутні емоції. Влаштуйте побачення в автомобілі!
Ми вже розповідали, які автомобілі підходять для цього найкраще. Сьогодні поговоримо, як зробити так, щоб побачення в авто пройшло вдало.

Найкраще усамітнюватися в автомобілі з затонованими вікнами. Якщо вас не можна побачити з вулиці, то можна дати волю уяві і почуттям.

Відразу розкладіть задні сидіння і максимально відсуньте передні крісла вперед, якщо з'явиться бажання перейти в горизонтальне положення. А воно з'явиться.

Не всі водії возять в салоні ковдри і подушки, тому якщо виникне потреба в постільній білизні - зробіть її із свого одягу.

Підтримуйте чистоту в салоні, щоб не довелося займатися прибиранням у пориві раптової пристрасті.

Погодьтеся, не буде зайвим переконатися в повній справності автомобіля і в наявності необхідної кількості палива. Буде ніяково, якщо щось завадить вам втекти з місця злочину.

Краще забудьте про ідею взяти з собою алкогольні напої. Навіть в такій атмосфері не варто забувати, що патрульні поліцейські не дрімають!

Однак ніхто не забороняє захопити з собою трохи їжі і води.

Ні в якому разі не залишайте працюючий двигун з закритими вікнами. Тим більше не практикуйте розпусту в закритих гаражах, забувши заглушити мотор! Отруєння чадним газом - найпоширеніша травма під час любовних пригод у авто.

Завжди закривайте двері на замок. Навіть якщо здається, що в цій глушині не може бути нікого крім вас. Ніколи не знаєш, кому прийде в голову перешкодити вам: поліцейським, цікавим перехожим, хуліганам?

Попередня стаття Коли виїзд на тротуар законний, або історія одного водія
Коли виїзд на тротуар законний, або історія одного водія
Новы махінації з автокріслами
Наступна стаття Новы махінації з автокріслами

Популярні новини