Toyota створила літаючу мітлу: ФОТО

25 жовтня 2019

Японська компанія Toyota презентувала на Токійському автосалоні кілька незвичайних концептів, що вражають уяву. Серед представлених екземплярів є навіть літаюча електрична мітла, яка привернула до себе найбільше уваги. Відомо, що розробка отримала назву e-broom - і не дивно, адже виробники розповіли, що на створення електромітли їх надихнуло казкове транспортний засіб відьом і чаклунів.
человек летает на электронной метле Toyota e-broomToyota e-broom электрическая летающая метла новая разработка на автошоу в токио За задумом розробників, концепт електричної мітли повинен розкрити задоволення від мобільності і об'єднати людину і машину. На жаль, представники компанії не пояснили, як саме це має статися.
Toyota e-broom электрическая летающая метла Крім мітли на електроприводі японці представили ще кілька дивних концептів, наприклад, швидку допомогу майбутнього - e-Care. Унікальність e-Care полягає в тому, що це мобільна "швидка" на автопілоті, яка обладнана системою розпізнавання осіб. Ця технологія дозволяє пройти медичне обстеження безпосередньо по дорозі в лікарню, і передає всі отримані дані лікарю. Тобто, пацієнт може самостійно спілкуватися з доктором, поки рухається в поліклініку.

toyota e-care скорая помощь будущего Подивіться відео, як працює e-Care:

Попередня стаття Заклинила педаль газа на ходу. Что делать?
Заклинила педаль газа на ходу. Что делать?
5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми
Наступна стаття 5 кращих шипованих шин: як не помилитися з вибором зимової гуми

Популярні новини