Водій BMW поставив на місце хама на пікапі. Відео

10 березня 2020

На дорогах постійно трапляються конфліктні ситуації. І не завжди зрозуміло, хто справжній винуватець інциденту. По-справжньому кричущий випадок стався в Лос-Анджелесі, США. Очевидці зняли на відео неадекватну поведінку одного з учасників дорожнього руху - водія білого BMW, який в прямому сенсі протаранив пікап Ford.

Ролик триває 26 секунд і викликав такий ажіотаж, що місцева поліція навіть уже про все розповіла на своєму офіційному акаунті в Twitter.

На відео видно, як лютий водій "бехи" кілька разів атакує пікап Ford, не відчуваючи ніякої жалості до свого авто. Так, двері BMW з боку водія весь час відкривається під час цієї боротьби.

Звичайно, такий бій не міг статися без причини. Приводом став попередній конфлікт на дорозі: водій Ford явно не поспішав під час їзди, більш того, не бажав нікому поступатися дорогою. Це і спровокувало агресивного водія білого BMW "провчити" невихованого автомобіліста.
За кермом "бехи" виявився 27-річний американець Давид Зулалян, якого правоохоронці заарештували за звинуваченням у нападі. Судді оцінять його поведінку і винесуть свій вердикт, а тим часом Давида звільнили під заставу в 30 тисяч доларів.

Подивіться відео розборок американських водіїв:

Дивіться також каталоги:
Теги:
ford BMW
Попередня стаття Неймовірний "космічний" Bentley. Фото
Неймовірний "космічний" Bentley. Фото
Несподіваний тюнінг Rolls-Royce від Mansory. Відео
Наступна стаття Несподіваний тюнінг Rolls-Royce від Mansory. Відео

Популярні новини