Водіїв України очікує приємний сюрприз

18 жовтня 2019

Українські водії знають, що на автомобільних трасах часто відсутній мобільний зв’язок. Ця проблема не здається глобальною, але в дійсності відсутність зв'язку - це також відсутність можливості повідомити про аварійну ситуацію або попросити про допомогу.
В уряді України повідомили про плани забезпечити якісне 4G покриття на всіх трасах країни - не тільки державного, а й міжнародного значення. За попередньою оцінкою, до осені 2022 року швидкісний інтернет з'явиться на всіх автотрасах країни.
Про це докладно розповів Олександр Животовський, який займає посаду глави Нацкомісії з питань зв'язку та інформатизації.
У березні 2020 року передові українські оператори мобільного зв'язку отримають нові ліцензії на реалізацію 4 покоління мобільного зв'язку, за умовами яких оператори повинні будуть забезпечити інтернет-покриття 90% території країни. Уряд виділяє 48 місяців на здійснення цього проекту.
в Україні працюють над тим, щоб обладнати швидкісний інтернет за містомНагадаємо, що мобільний зв'язок четвертого покоління забезпечує передачу даних зі швидкістю вище 100 Мбіт/с. В Україні ця технологія доступна з 2018 року.

Попередня стаття Нардеп придумав, як змусити таксистів платити податки
Нардеп придумав, як змусити таксистів платити податки
Автошколи й курси водіння скасовуються: нові правила
Наступна стаття Автошколи й курси водіння скасовуються: нові правила

Популярні новини