7 аксесуарів, які потрібні в вашому автомобілі

21 вересня 2020

Тримач для смартфона, відеореєстратор, перехідник для зарядки від прикурювача і вологі серветки. Вважаєте, що це вичерпний список необхідних аксесуарів в автомобілі? Приготуйтесь дивуватись! Ось список з 7 речей, які зроблять ваші поїздки комфортнішим та безпечнішими. 

1. Пристрій для аварійного виходу з автомобіля 

AutoXscape пристрій для аварійного виходу

Нехай аварійні ситуації в дорозі не стаються, але краще бути до них готовими, ніж не готовими. Поговоримо про випадок, коли водій заблокований в автомобілі. Існує спеціальний інструмент AutoXscape. Це молоток для розбиття скла з одного боку та ніж для розрізання ременя безпеки з іншого. Часто в AutoXscape вбудований аварійний ліхтар. Такий пристрій не займає багато місця в автомобілі, а от в безвихідній ситуації допомагає знайти вихід. 

2. GPS-маяк

GPS-трекер допоможе знайти автомобіль

В випадку крадіжки власнику залишається тільки сподіватись, що поліція знайде автомобіль. Підвищити ефективність пошуку можна самостійно - достатньо заховати в салоні GPS-трекер. Мініатюрний автономний пристрій для відслідковування місцезнаходження, який час від часу відправляє свої координати користувачу на смартфон чи комп'ютер. Якщо такий гаджет існує, то чому б не використовувати?

3. Вішалка для одягу 

Вішалка в салон автомобіля

Пізня осінь. В куртці за кермом незручно. Ви знімаєте верхній одяг, кладете його на заднє сидіння, потім різко гальмуєте на світлофорі і… Куртка впала на підлогу, забруднилась. Настрій зіпсовано. Не робіть так - купіть вішалку для одягу. Такий простий аксесуар допоможе завжди виглядати акуратно, адже речі не валяються на сидіннях і не мнуться. 

4. Протектор для дверей

Як захистити кромку дверей від пошкоджень

Дитина або необачний пасажир знову вдарив дверима бік сусіднього авто? Ви не розрахували силу вітру і подряпали кромку до стовпа? Неприємні ситуації. Уникнути таких “попадань” на гроші допоможе молдинг на кромку дверей. Виріб з міцного та еластичного матеріалу пом'якшує удар та захищає від подряпин. 

Ще одна причина приклеїти торцевий протектор - збереження лакофарбового покриття від корозії і сколів. Адже кромка - найвразливіше місце дверей. 

5. Автомобільний смітник в підсклянник 

Компактний смітник в підсклянник

Складаєте сміття в дверну кишеню? Придбайте нарешті відро для сміття в підсклянник. Практичний гаджет: зручний міні-формат, надійне кріплення в стандартне місце для склянки. Та й виглядає мініатюрний смітник краще, ніж поліетиленова торбинка. 

6. Універсальні накладки на педалі

Накладки захищають педалі від стирання

Педалі не так помітні як кермо або важіль перемикання передач, тому мало хто "париться" їх станом. Згодом пластини зношуються, стираються і деформуються. На слизькі педалі складніше тиснути. У підсумку доводиться замінювати зношені деталі новими. Щоб уникнути цього і заощадити, використовуйте спеціальні накладки. 

Накладки на педалі - це алюмінієві пластини з вставками з ПВХ, для монтажу яких не потрібно нічого змінювати або свердлити. Вони захищають "рідну" поверхню і збільшують її площу. В результаті, нога не ковзає по педалі, натискання вимагає мінімум зусиль і ви менше втомлюєтеся за кермом.

7. Органайзери та кишені

Органайзер для порядку в салоні

Знову все валяється по салону і не вдається в потрібний момент знайти серветки? У багажнику панує хаос, в центрі якого вогнегасник і поліроль? Пора змінити все раз і надовго. Тим більше, що для порядку в салоні існує безліч аксесуарів:

  • сумки-органайзери. Дуже місткі, мають кілька відділень і кишень, стануть в нагоді в поїздках по магазинах і подорожам з дітьми. У складеному вигляді такі сумки-органайзери розміром з барсетку; 
  • кишеня-сітка. Компактний і практичний органайзер можна закріпити в салоні або багажнику і зберігати в ньому різну дрібноту: зарядні пристрої, балончики, ізоляційної стрічки та інше; 
  • органайзери на спинку сидінь. Такий практичний аксесуар має різні кишені і кріплення для найнеобхіднішого в дорозі. Організатор легко чіпляється на спинку переднього сидіння і швидко знімається. На ринку представлені моделі різних кольорів і з різним набором кишень - на будь-який смак і потреби.

Що в цей список додасте ви?

 

Попередня стаття Новий Renault ARKANA - динамічне купе з характером кросовера
Новий Renault ARKANA - динамічне купе з характером кросовера
Більше не німецький. Куди переїхав новий VW Passat B9?
Наступна стаття Більше не німецький. Куди переїхав новий VW Passat B9?

Популярні новини