Великі машини для малого бізнесу: що вибирати в 2021 році

13 липня 2021

Раніше водіння комерційного мікроавтобуса було не особливо приємним заняттям. Старі моделі, як правило, були гучними, повільними і нагадували про вічну спрагу до палива. Сегмент значно розвинувся і з новими фургонами в 2021 році власникам малого бізнесу стало легше, ніж будь-коли.

Малотоннажники стали набагато більше схожими на комфортні автомобілі, ніж їх попередники, та й постійно зростаючий список розумних технічних функцій перетворюють їх на кращих друзів автомобіліста. Ні, ні, фургони не втратили ні краплі практичності, хоч й націлені на комфорт, зручність і можливості підключення. Якщо вам потрібен фургон для бізнесу або відпочинку, давайте подивимося на кращі моделі комерційного транспорту Mercedes-Benz, які ви можете купити в 2021 році:

Mercedes-Benz Sprinter

Для когось може бути новиною, що Mercedes-Benz, відомий своїми розкішними автомобілями, також виготовляє комерційні автомобілі. Але Sprinter є кращим вибором для великих компаній, таких як Amazon, наприклад. Ця модель користується популярністю серед покупців завдяки надійності і довіри до бренду виробника. Безсумнівний плюс полягає в ліквідності - за три роки експлуатації втрачає в ціні не більше 40%, в залежності від стану і пробігу.

Нещодавно модернізований Sprinter запозичив деякі технології у легкових автомобілів Mercedes. Фактично це був один з перших автомобілів, який отримав інформаційно-розважальну систему MBUX (Mercedes-Benz User Experience), яка включає розпізнавання голосу на природній мові і голосового помічника, що реагує на фразу «Привіт, Мерседес». Також доступні Apple CarPlay і Android Auto, а додаткові сенсорні екрани більшого розміру мають можливість масштабування.

Дивіться також каталоги:

Mercedes-Benz Vito

Універсальних авто не буває, але Mercedes Vito готовий посперечатися з цим виразом. Це той автомобіль, на якому можна і вантаж перевезти і пасажирів з комфортом.

Завдяки конкурентоспроможній витраті палива до 6.4 л на 100 км, він економічніший, ніж будь-коли. А щоб експлуатація стала надійнішою, модель пропонує вам найкраще з стандартного устаткування: систему ESP з функцією протидії бічного вітру Crosswind Assist, систему контролю тиску в шинах і спостереження за втомою водія задля безпечного водіння. Неважливо, чи ви оберете передній, чи задній привід - він виявиться кращим автомобілем для свого бізнесу.

Mercedes-Benz Citan

Маленькі фургони ідеально підходять для малих підприємств або торговців, яким необхідно переміщатися по жвавих міських вулицях або паркуватися в обмеженому просторі. Невеликий фургон Mercedes-Benz Citan не тільки більш маневрений, ніж великогабаритні комерційні автомобілі, а й буде коштувати менше як під час покупки, так і під час експлуатації. Він далеко не такий розкішний, як седани Mercedes, але Citan, безперечно, робоча конячка.

Mercedes-Benz Citan оснастили наступними системами безпеки: електронна система стабілізації ADAPTIVE ESP, система розподілу гальмівного зусилля для стабільного водіння, функція екстреного гальмування (BAS), попередження про наїзд під час руху заднім ходом та інші корисні функції.

Попередня стаття Небезпечно! Вся правда про сонцезахисні екрани для авто
Небезпечно! Вся правда про сонцезахисні екрани для авто
Спойлер: функціональність, краса чи небезпека?
Наступна стаття Спойлер: функціональність, краса чи небезпека?

Популярні новини