Mazda відновить виробництво CX-7… який розділить платформу з новим позашляховиком Toyota?

23 липня 2019

Mazda і Toyota інвестували 1,6 мільярда доларів у проект з “рівними умовами фінансування”. Американське видання WardsAuto повідомляє, що в 2021 році Mazda планує додати шосту модель в своє зростаюче сімейство позашляховик під емблемою CX-7, який буде розроблений в рамках угоди з Toyota. Нагадаємо, що Mazda припинила випуск моделі CX-7 попереднього покоління в серпні 2012 року, у той час як з’явилось перше покоління CX-5.

Toyota повідомила, що відмовляється від розширення випуску моделі Corolla, але планує внести у виробничі плани “новий, ще не анонсований позашляховик”. Одночасно в 2018 році Mazda оголосила, що збирається випустити в світ кросовер на новому підприємстві. 

Відповідно до інформації, отриманої від WardsAuto, обидва автомобілі будуть створені на спільному підприємстві двох автовиробників у Хантсвілі, штат Алабама. 

У звіті від LMC Automotive прогнозують, що виробництво кросовера середнього розміру Toyota розпочнеться в 2022 році, а нова CX-7 з’явиться на рік раніше, в 2021. Очікують, що два позашляховика будуть мати спільну платформу та деякі деталі. Не дивлячись на це, моделі будуть розроблені кожним брендом окремо і збережуть свою унікальність.  

 
Дивіться також каталоги:
Попередня стаття Виробництво Chevrolet Camaro сьомого покоління залишається в силі
Виробництво Chevrolet Camaro сьомого покоління залишається в силі
Які автовласники отримають пільги від нового парламенту?
Наступна стаття Які автовласники отримають пільги від нового парламенту?

Популярні новини