Дрібниці, які зроблять ваш автомобіль комфортнішим

15 вересня 2021

Знову в багажнику аптечка, поліроль і ганчірки упереміш з яблуками з базару? А на задньому сидінні панує хаос з термоса, куртки, сумки, серветок і ще купи потрібних та важливих речей? Ось прості й доступні пристосування, щоб організувати простір в багажнику та салоні, а також кілька цікавих і корисних гаджетів, які точно знадобляться.  

1. Еластична сітка на липучці

Кишеня з сітки в багажник автомобіля

Кишеня з еластичної сітки можна приклеїти липучкою до будь-якої частини авто з текстильною оббивкою: спинки сидіння, дна або боків багажника. Таке пристосування вирішує проблему пляшок з водою або автохімією, які котяться підлогою всю поїздку. Є кишені різних розмірів, тому підійдуть для зберігання всього, чого завгодно. 

2. Тримач для смартфона/гачок для речей на підголівник

Тримач для смартфона на підголівник

Гаджет встановлюється на підголівник переднього пасажира або водія. Міцна пластикова конструкція може використовуватися як гачок для сумки або тримач для смартфона. Останній стане в нагоді, щоб розважити пасажирів на задніх сидіння в довгій поїздці. 

3. Захисні чохли на спинки передніх крісел

Накидка для захисту переднього сидіння

Поїздки з маленькими дітьми в вологу погоду часто закінчуються слідами від взуття на спинці крісла водія. Уникнути таких неприємностей допоможуть захисні накидки на сидіння. На ринку є величезний вибір виробів: з прозорого ПВХ і щільної тканини оксфорд, з додатковими кишенями і без. Можливо, такий чохол заощадить вам гроші на хімчистці салону. 

4. Подушки під шию та поперек

Подушки для шиї та поясниці в автомобіль

Довга поїздка втомлює. Особливо, якщо ви їдете не в новому Mercedes S-Class, а в бюджетному авто. Додати комфорту автокріслам можуть подушки під поперек і під шию. Можна знайти вироби в будь-якому кольорі, комплектом або окремо. 

5. Накладка на ремінь безпеки

Накладка на ремінь безпеки

Щоб ремінь безпеки не натирав шию і плече, використовуйте спеціальну м'яку накладку. На просторах інтернет-магазинів можна знайти аксесуар зі штучної шкіри і тканини, однотонний і принтованний, з мультяшними малюнками і вишивкою емблеми авто. Є штучні екземпляри та набори для всіх пасажирів. Все для того, щоб ви завжди пристібали ремінь безпеки.

Попередня стаття Вибіг автомобіля: що це і чому в ньому важливо розбиратись
Вибіг автомобіля: що це і чому в ньому важливо розбиратись
Чому не варто перефарбовувати всю деталь через подряпини?
Наступна стаття Чому не варто перефарбовувати всю деталь через подряпини?

Популярні новини