Передньопривідний седан від BMW назвали “вбивцею” Mercedes CLA!

16 жовтня 2019

Німецький автомобільний концерн BMW презентував абсолютно нового представника сімейства 2 Series - спортивного седана BMW 2 Series Gran Coupe. Раніше вся серія автомобілів BMW 2 складалася тільки з компактвенів (Active Tourer і Gran Tourer) і машин у кузові купе.
Відомо, що представлена ​​модель технічно відповідає останньому поколінню BMW 1 Series у кузові хетчбек. Передньопривідна платформа FAAR, на якій побудований спортседан, також запозичена у хетчбека BMW 1 Серії.

фото компактний спортивний седан BMW 2 Series Gran Coupe 2020 рокуНова модель BMW 2 Серії відрізняється агресивним зовнішнім виглядом. Автомобіль отримав особливий чотиридверний кузов купе і такі стильні елементи дизайну, як безрамкові двері і бампер із великими повітрозабірниками.

Також кузов і салон можна оформити в одному з фірмових дизайнів компанії BMW (Advantage, Luxury Line, Sport Line, M Sport).
екстер'єр нового спортивного седана BMW 2 Series Gran Coupe фотоІнтер'єр новенького купе також повністю запозичений у хетчбека BMW 1 Серії, як і технологічне оснащення. Наприклад, нова модель отримала систему ARB (модернізовану версію DSC) і опцію BMW Performance Control - віртуального асистента.
Габарити нової моделі трохи відрізняються від її прототипу. Колісна база компактного купе становить 2670 мм, довжина і ширина кузова - 4526 мм і 1800 мм відповідно, а кліренс зменшили до 1420 мм.
BMW 2 Series Gran Coupe доступний у 3 версіях - базовій, адаптивній і спортивній (M Sport) із заниженим кліренсом. До речі, заявлений обсяг багажного відділення нової моделі складає 430 літрів.

салон нової моделі BMW 2 Series Gran Coupe спортивний седан фотоНа ринку BMW 2 Series Gran Coupe буде представлена ​​в чотирьох комплектаціях: 

  • BMW 218i Gran Coupe: 1,5-літровий бензиновий турбований агрегат розвиває 140 кінських сил і приводиться до руху 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 7-діапазонною роботизованою трансмісією з подвійним зчепленням; 

  • BMW 228i xDrive Gran Coupe: 8-ступінчаста автоматична трансмісія розподіляє крутний момент від 231-сильного 2,0-літрового бензинового мотора на всі 4 колеса повнопривідної версії BMW 2 Series Gran Coupe (виготовляється виключно для авторинку США);

  • BMW 220d Gran Coupe оснащений автоматичною коробкою передач і 2,0-літровим турбодизелем потужністю 190 кінських сил;

  • BMW M235i xDrive Gran Coupe обладнаний 306-сильним бензиновим турбомотором об'ємом 2,0 л, але головними особливостями цієї модифікації є посилений кузов, самоблок Torsen на передній осі, включений пакет M Sport і набір стандартних автомобільних опцій компанії.
     

Зараз не виникає жодних сумнівів, що BMW 2 Series Gran Coupe складе конкуренцію Mercedes-Benz CLA.
Повідомляється, що нові BMW будуть виробляти на заводі в Німеччині, а старт продажів запланований на весну наступного року.

Попередня стаття Покупка б/в автомобілів. Ви знаєте свої права?
Покупка б/в автомобілів. Ви знаєте свої права?
Нардеп придумав, як змусити таксистів платити податки
Наступна стаття Нардеп придумав, як змусити таксистів платити податки

Популярні новини