Найоригінальніші номерні знаки українців у 2019 році

21 січня 2020

Фантазія українських водіїв не має меж. Практично кожен автомобіліст намагається показати свій креатив і висловити індивідуальність через транспортний засіб, який експлуатують. Найбільш просунуті, наприклад, використовують в цих цілях тюнінг і стильний дизайн кузова. Інші ж замовляють індивідуальні номерні знаки, які начебто створені піднімати настрій оточуючим.

Відомо, що в минулому році українські водії замовили понад 4 000 креативних автономерів. Не обійшлося без іменних номерних знаків: ТАНЮША, СЕРЁГА, ВАСЯ і подібних.
Оригінальні автомобільні номери в Україні фотоІнші водії відзначилися оригінальністю і вибрали для своїх машин автомобільні номери з загадковим змістом: ВСМЫСЛЕ, ХТОТАМ, КОТ, ДЕМБЕЛЬ та інші. Дівчата теж захотіли виділитися в потоці і замовили номерні знаки МАЛИШКА, ЗАЙКА і МАДАМ. Окремо варто відзначити номер ШАУРМА.

Оригінальні автомобільні номери в Україні фотоДеякі водії оформили автономери на іноземній мові: SUPERMAN, HUNTER, MYBIKE, LOVE, LAWYER, LOTOS і навіть BRUTTO.

Оригінальні автомобільні номери в Україні фотоДо речі, індивідуальні номери можуть містити не тільки літери і цифри, але також різні малюнки. Українці скористалися цією можливістю. Тепер на вулицях країни їздять автомобілі з номерами, прикрашеними смайликами, равликом, бджолою і кішкою.

Також не можна забувати про легенду минулого року з номерами МЩЩВЩЩ.

Оригінальні автомобільні номери в Україні фотоРівень креативу водіїв у 2019 році, звичайно, зашкалює. Але номери, зареєстровані в попередніх роках, заслуговують уваги не менше:

1. Рівню самооцінки водіїв цих автомобілів можна позаздрити!

Оригінальні автомобільні номери в Україні фото2. Відповідь тим, хто любить зловживати фразою «Не трамвай, об'їде!"

Оригінальні автомобільні номери в Україні фото3. Можливо, це реклама. Можливо, щось більше

Оригінальні автомобільні номери в Україні фото4. Коли водієві здається, що одного логотипу недостатньо

Оригінальні автомобільні номери в Україні фото5. Ще одна легенда

Оригінальні автомобільні номери в Україні фото

Попередня стаття У Грузії будуть знищувати колеса під час ТО
У Грузії будуть знищувати колеса під час ТО
Смертельна пастка на дорозі: чорний лід
Наступна стаття Смертельна пастка на дорозі: чорний лід

Популярні новини