Страхова компанія занижує виплату - що робити?

16 серпня 2019

Після того як ви потрапили в ДТП, Вам необхідно отримати страхову виплату для ремонту автомобіля. Зазвичай, це не завдає особливих проблем і страхові виплачують необхідну суму. Але що робити, якщо страхова компенсація виявляється заниженою? Саме для таких випадків існують служби аварійних комісарів, як компанія "Аварком", яка допоможе отримати справедливу виплату.

Після повідомлення страхової компанії про те, що Ви стали учасником ДТП, вона повинна надіслати свого представника, який огляне автомобіль і проведе оцінку вартості збитку. І найчастіше, саме на цьому етапі страхова компанія чинить недобросовісно по відношенню до клієнта - занижує розмір отриманого збитку.

Чому так відбувається? Надісланий нею фахівець може умисно занижувати вартість збитку від ушкоджень, оскільки в інтересах страхової компанії витратити якомога менше власних грошей на відновлення автомобіля клієнта. Іноді, буває так, що після такої експертизи грошей не вистачає навіть на базовий ремонт машини.

виклик аварійних комісарів

Несправедлива оцінка страхової компанії - може коштувати Вам великих грошових витрат на ремонт автомобіля. Адже Вам доведеться оплачувати різницю між виплатою і реальною вартістю ремонту зі своєї кишені. А це може досить сильно вдарити по гаманцю. Тут аваркоми також готові надати свою допомогу і взяти всі проблеми на себе. 

При виникненні ДТП водій піддається стресу і йому досить складно адекватно сприймати ситуацію, саме цим недобросовісні страховики часто користуються. Тому, щоб не допустити несправедливої виплати, після попадання в ДТП Вам варто звернутися до послуг аварійного комісара. Він прибуде на місце аварії, оцінить ситуацію і зможе проконтролювати, щоб все було оформлено максимально правильно і нічого не порушувало Ваші права. Комісар простежить, щоб всі нюанси аварії і отримані пошкодження були зафіксовані гранично точно. 

Варто відзначити, що незалежна оцінка автомобіля після ДТП - Ваш основний аргумент проти заниження виплати страховою компанією. У разі необхідності, незалежна експертиза допоможе при судових розглядах і дозволить отримати справедливу оплату.

 
Попередня стаття Электрокар Opel Corsa-e вышел официально: характеристики, дизайн и начинка.
Электрокар Opel Corsa-e вышел официально: характеристики, дизайн и начинка.
В Украине могут изменить правила пересечения границы
Наступна стаття В Украине могут изменить правила пересечения границы

Популярні новини