У Луцьку переробили звичайну маршрутку Богдан на електробус

11 лютого 2020

У місті Луцьк створили першу в країні електромаршрутку. У мережі з'явилися фото цього інноваційного екологічного міського транспорту. Про цей прорив у сфері громадського транспорту повідомив київський депутат Костянтин Яловий на своїй сторінці в Facebook.
Що нам відомо про цей транспортний засіб, що працює на електротязі? Маршрутка побудована на базі звичайного "Богдана". Українські умільці обладнали її електромотором і акумулятором. Таким чином звичний українцям "Богдан" перетворили в екологічну маршрутку.
Цей міський автобус може проїхати без підзарядки майже 200 км. Депутат вважає, що для Луцька цього цілком достатньо. Тим більше це всього лише початок!
Навіть із радянського автобуса можна зробити справжню "цукерочку", якщо люди, які займаються цим, наполегливо прагнуть досягти поставленої мети.

Питання усвідомленого споживання ресурсів актуальне для України, адже в сусідніх країнах прогрес в цій сфері пішов далеко вперед. Але варто зауважити, що українці семимильними кроками прагнуть поліпшити стан екології. На порядку денному залишилося питання, як зробити перевезення пасажирів не тільки менш згубним для навколишнього середовища, але і більш комфортним для людей. Адже незважаючи на модифікацію мотора, салон залишився без змін.

Попередня стаття Найжахливіший автомобіль знайдений! Є відео
Найжахливіший автомобіль знайдений! Є відео
У Великобританії знайшли невідомий Mercedes
Наступна стаття У Великобританії знайшли невідомий Mercedes

Популярні новини