В Україні з'явиться перший вітчизняний електрокар

13 лютого 2020

Як відомо, в Україні вже багато років випускають електричні автобуси. Звичайно, далеко не всі моделі, які вийшли з конвеєра, завоювали популярність серед громадян. Проте, українські автомобілебудівні компанії не опускають руки і в майбутньому збираються запустити серійне виробництво легкових машин на електротязі в нашій країні. Про це повідомив заступник міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Олексій Рябчин. З його слів транспортні засоби вітчизняного виробництва будуть досить високої якості.

Однак щоб налагодити серійне виробництво електромобілів, необхідно для початку зробити деякі кроки. Наприклад, залучити іноземних інвесторів. А для цього треба припинити стимулювати імпорт іномарок. З цією метою депутат пропонує заохочувати покупців нових електрокарів вітчизняного виробництва. В якості заохочення в уряді хочуть давати пільги.

Радує те, що у виробництві українських електромобілів планують зробити акцент не тільки на якості, а й на вартості. Обіцяють, що вітчизняні авто на електротязі будуть доступні кожному українцю!

Поки більш докладної інформації про електромобілі українського виробництва і передбачувані пільги їх майбутнім власникам немає.

Попередня стаття Що робити, якщо в Україні повернуть обов'язковий техогляд?
Що робити, якщо в Україні повернуть обов'язковий техогляд?
5 невиправданих страхів автомобіліста
Наступна стаття 5 невиправданих страхів автомобіліста

Популярні новини