Заробляли по 100 тис грн в день на трасі Київ-Одеса

31 липня 2019

Набрало популярності відео, де патрульні Одеської області Іванівського району вдалися до старої схеми заробітку. Уявіть собі: траса Київ-Одеса, ви їдете 100-110 км на годину (оскільки населених пунктів поруч немає, та й швидкісний режим дозволяє), попереду підйом, за яким ви звичайно ж нічого не можете побачити, і тут за гіркою з'являється знак обмеження швидкості "50 км" і вас зупиняє патрульний для оформлення штрафу. Відзначимо, що ніяких попереджувальних знаків про зниження швидкості не було. Практично такими ж словами в своєму пості на фейсбуці описала ситуацію головний редактор видання "Деловая Одесса" Олена Жура, яка також стала жертвою цієї махінації і заплатила штраф. Вона ж і автор наступного відео підтвердження:


Більше того, патрульні зупиняли автомобілі по два боки траси, тобто за один день на сотню водіїв заводили протоколи. Якщо враховувати вартість штрафу за перевищення швидкості - 255- 425 грн, то виходить чимала сума - близько 100 000 гривень за добу, а то й більше. Вражаюче.

Цікаво те, що на прохання адекватно пояснити причину встановлення знака "50" патрульні так і не змогли.

Додамо, що після публікації цього ролика в Мережі, влада вжила заходів: заступник голови Нацполіціі Олександр Фацевіч оголосив про реорганізацію управління Одеської області, а весь особовий склад управління поліції вивести за штат.

представник НацполіцііПатрульний на трасі Київ-ОдесаПротокол за перевищення швидкості
Попередня стаття Яких моделей евроблях і куди завезли найбільше за перше півріччя
Яких моделей евроблях і куди завезли найбільше за перше півріччя
General Motors і Michelin створили надстійкі безповітряні шини
Наступна стаття General Motors і Michelin створили надстійкі безповітряні шини

Популярні новини