SsangYong Rexton W Prestige, 2018 р.в.
19 897 $
Продано

SsangYong Rexton W Prestige, 2018 р.в.

Prestige
Можливо, шахрай
Продано
Знайдено 14.02.2018
ID: 19091436

Інформація від власника

Оголошення від Автосалон
Коробка передач Автомат
Тип палива Дизель
Двигун 2 л
Привід Повний
Тип кузова Позашляховик / Кросовер
Колір Інший
Кількість дверей 5
Дата публікації 14.02.2018
Продано

Коментар продавця

Rexton W

Втілює в собі силу і стрімкість сучасного позашляховика. Елегантний дизайн в поєднанні з наполегливим, чоловічим характером створюють неповторний стиль Rexton W. Позашляховик сьогодні повинен володіти прекрасною стійкістю і міцним зчепленням з покриттям. За кермом цього автомобіля ви завжди будете почувати себе на висоті. Побачивши його одного разу, ви зрозумієте: краса і функціональність сумісні.


Безпека

Rexton W оснащений сучасними системами активної безпеки, включаючи електронну систему курсової стійкості, яка включає електронний розподіл гальмівного зусилля, протиугінний гальмівну систему, систему управління тяговим зусиллям і активну систему захисту від перекидання. Rexton W спроектований таким чином, щоб ефективно розподіляючи силу удару, витримувати найсильніші зіткнення. Передніх пасажирів захистять фронтальні і бічні подушки безпеки. Захист переднього ряду сидінь забезпечується передніми подушками безпеки і допоміжними бічними подушками безпеки.


Комфорт

Сидіння водія регулюється по 8 напрямках (вгору / вниз, вперед / назад, нахил сидіння і спинки), система запам'ятовує параметри кожного водія і в наступний раз Вам достатньо буде на жати кнопку для регулювання сидіння. Переднє сидіння пасажира регулюється в 4-напрямках. В Rexton W впроваджено новітні технології, спрямовані на підвищення рівня комфорту і практичності автомобіля. Приміром, одне або обидва сидіння другого ряду можуть бути розкладені, щоб розмістити довгі предмети, а багажна сітка подбати про збереження вантажу.


Екстер'єр

Автомобіль має хромовану радіаторну решітку, новий капот і бампери, бічні хромовані молдинги, прожекторні фари і задні світлодіодні ліхтарі.


Інтер'єр

Відчуття розкоші з'являється відразу після знайомства з салоном починаючи з інтер'єру кольору Jet black, доповненого елементами оздоблення з зернистого металу. Це відчуття тільки збільшується в міру вивчення додаткових функцій, розміщених на кермі, прямо під пальцями.


Мультимедіа

Завдяки вбудованому в програвач USB-роз'єму Ви зможете слухати музику в форматі МРЗ. Стерео-аудіосистема AM / FM в автомобілі встановлена ​​з CD-програвачем і має кнопки управління на кермі. Висококонтрастна панель приладів дозволяє зчитувати інформацію в будь-який час доби, а також створює атмосферу High-tech.

Читати огляди на SsangYong Rexton W